cafea cu aroma de femei!
Raspunsuri - Pagina 13
principe spune:
fumusico ,adica mi-ai dat steluta?
adinuto,pai daca are burta prea plina nu poate sa dea bine din c.r
abia astept sa maninc ,le intind le parajesc asa intinse ca niste placinte apoi le pun brinza rasa si smintina ..iam iam
va astept la placinte inainte!
monica mami de print
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Pai ce-i trebuie sa se miste. Las' ca are gija principe de capitolul asta. El trebe doar sa stea, sa nu fuga
Adina + Olivia 04.03.2004
Pai de aia ca ca l-o si balonat pe bietu' romanas.
A_Iulia spune:
Fetitele, mai stati? Ca e 1.
Wendy, nu vrei nanitza? Io cam da.
principe spune:
ia fugiti la culcat ca numai prostii debitati la ora asta.
auzi adino ...alaltaieri am facut kibe (pirjoale arabesti) eu ma invirt prin bucutari internationale ca la mine in ograda
monica mami de print
A_Iulia spune:
Va pup, noapte bunutza.
Am constatat cu fericire ca la subiectul Bacau s-au adunat 6 pagini. Normal, daca suntem atatea din zona.
Principeso, ai mai promis tu o data ca ma-nveti sa fac de mancare. Nu uita ce ai promis.
Puuuup
principe spune:
la ordinele tale adinuto ,cind incepi propedeutica ??
adica intii tre sa inveti care este cratita ,cutitu ,oala...la mine vi la cursuri avansate nu ma strofoc eu sa te invat p matale ca crtatita este chestia aia rotunda ,cu fund si 2 urechi.
hai fugi la dotmit
noapte buna!
monica mami de print
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Maru a avut liber 1 minut sa se duca la buda si a intrat sa ne salute.Ce fete bune suntem noi.Si cat de dedicate dc.Ptiu,c-asa ceva n-am vazut in viata mea.Somn usor,Rebi.Se mai duce vreuna la culcare?C-o mananc de vie.
deci tot Bil Gates e de vina.
Compul meu actiona aiurea si a venit o trupa intreaga de la IT sa il puna la punct. A durat toata ziua, timp in care am avut acces la comp cand si cand, o zi in care n-am facut mai nica, da de, a fost zi de salariu, asa ca am stat pe bani
Doamne'ajuta!
maru spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by maru
deci nu v-a fost dor di mine
Adinooooo, m-ai uitaaaaaattttt
Doamne'ajuta!
Maru, especially for you:
http://www.youtube.com/watch?v=1oMFj5vMqgM
waw , ce mai nimerit, imi place Phil la nebunie, acu e concert in zona cu Genesis, cica se reunesc pentru cateva concerte
pupici dulci
Doamne'ajuta!
lulu_boches spune:
Pai da, stati noaptea pina tirziu, iar pe mine dimineatza ma lsati sa beau cafeaua singura.Fete de treaba sunteti voi?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)