* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 29
Laura Ioana spune:
LauraD bine ai revenit si felicitari pentru fetita! Chiar ca surpriza! Ma bucur ca te-ai relaxat...m-ai facut sa-mi fie dor de vacanta! Ne-am cam ingrijorat pe aici ca nu mai stiam nimic de tine si nu stiam pe ce perioada ai zis ca pleci Felicitari pentru toate vestile bune cu care te-ai intors acasa S-a mai linistit sotzul?
23+
Poze Laura
Puiul nostru drag
creata2008 spune:
Honey, ce-mi place cand am gura aurita!!!!!! Nu-i asa ca ma iubesti??? E clar, ma bag si eu pe fir cu prezicerile, sunt fata nepoatei cumnatei surorii mamei Omida!!!
Tot ce ai povestit (by the way, pana la urma am inteles si eu toata tarasenia si m-am luminat!) imi sugera ca ceva nu e in regula cu medicul respectiv, care ti-a pus diagnosticul asta caraghios, nu cu colul tau de 3,5 cm SCURT. Cum naiba sa fie scurt????? Esti peste media acceptata de medici. Iti dau un articol mai jos:
"Lungimea medie normala a colului uterin este de 3 cm . In timpul sarcinii din cauza modificarilor ( congestie , inia o pauzarea tesuturilor) colul se poate scurta la 2-2.5 cm . Importanta este nu neaparat lungimea cat continuitatea canalului cervical. Pe tot parcursul sarcinii ( pana la 38-40 saptamani conalul cervical in mod normal trebuie sa fie continent ( inchis). Daca dupa 12 saptamani de sarcina se depisteaza la un consult ginecologic un canal cervical intredeschis , inclusive orificiul intern , aceasta situatie se numeste incompetenta cervico- istmica si se indica efectuarea unui cerclaj al colului uterin deoarece mai tarziu , cand sarcina avanseaza poate apare riscul pierderii unei sarcini sau riscul unei nasteri premature ."
Acum sper ca te-ai linistit, sa poata dormi si copilasul de la tine din burtica! ;)
Pup!
Creata
19+ (20+ dupa UM)
quote:
Originally posted by honey79
Hey zuzicile!!!!!
Daca a-ti sti voi in ce stare sunt acum!!!!
Imi vine sa va pup pe toate toate si sa va strang in brate. Va multumesc din suflet, fetelor pentru faptul ca mi-ati fost alaturi.
Am venit de la doctor, o doamna foarte draguta,sefa de sectie.
Chiar m-a intrebat , inainte de-a ma consulta, daca vreau sa imi faca ecografie si la bebe, sa-l verifice sau doar colul.Normal, am vrut si bebe, dar m-a sfatuit ca, daca l-am vazut ieri... mai bine nu, caci voi plati vreo 200 de euro in plus.
Anyway, mi-a verificat colul, culmea era mai lung azi decat ieri..azi avea 4,5cm.Si, se pare ca e inchis. Se pare ca ceea ce a vazut nenea doctorul ieri, e de fapt "dopul gelatinos".
A zis ca sa lasam asa, ca nu-i nimic pentru care sa ma ingrijorez si sa ma duc peste vreo 3-4 saptamani iarasi la ecograf,sa vedem ce si cum.
Apoi, mi-a aratat totusi(fara sa ma taxeze in plus la banuti) capsorul si inimioara lui bebe, care iarasi facea nani... A salutat din manuta de vreo 3-4 ori si apoi ne-a ignorat.
Fetelor..habar n-aveti ce fericita sunt, caci m-am dus de dimineata cu inima cat un bob de mustar...
Va pup dulce dulce si va doresc o zi minunata!!!!
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
kossir spune:
Buna dimineata zuzici.
Honey imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, dar ma bucur foarte mult ca a fost totul ok. Acu stai linistita, da?.
Meda bafta maine, suntem alaturi de tine. Sa fie bb sanatosi si sa stea bine acolo, ca restul le treceme noi toate
Bine ai venit Lumi, sa ai sarcina usoara, bb sanatos si sa participi cat mai mult la forum.
Frumoase lucrusoare pentru bbici aveti voi, imi plac patuturile, sper sa incep si eu la un moment dat, inca nu pot luna asta, dar din octombrie incep sa ma misc si eu.
Fetelor a miscat bb . de cand il asteptam. Ieri am fost la dr sa-i duc rezultatele la TT si m-am plans de asta. M-a luat bineinteles cu teoria, la 20, 22 saptamani incepi sa-l simti, dar eu fiind la a doua sarcina, nu ma bazam pe asta.
Ma rog, dupa asta am plecat cu Mihai la Casablanca la cinematograf, si ne-am gandit noi sa luam o ciocolata, sa incercam testul acela. Dar, in timpul filmului, s-a pozitionat in asa fel ca ma deranja, s-a cambrat cumva. M-am bucurat nespus, dar mai mult decat atat, acasa l-am simtit clar, de cateva ori misunand. Nu va spun ce bucurie, mai ales pentru Mihai care ne urmareste fiecare respiratie si se informeaza de pe net ce e bine si ce nu.
Hai ca v-am facut film, va las, sa aveti o zi buna.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,
Ginger00 spune:
Honey- ce ma bucur pentru tine...
Fetelor, eu ma mir ca gresesc si nu vad medicii sexul pe la 18 saptamani.Mie mi l-a spus deja in sapt. 15 si asa a fost pana acum, tot putzulici...oare nu stiu citi sau nu au scule ca lumea?
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
kossir spune:
Laura DImitris felicitari in primul rand pentru rezultatele la amniocenteza. Doamne ajuta, vezi ca e bine, sa fiti fericiti si sanatosi si sa ajungeti cu bine la Marea intalnire. E fetita, e baiat, sa-ti traiasca si sa fie sanatoa/a.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,
AngeliquedeS spune:
Honey si Laura Dimitris sunteti cele mai tari pe ziua de azi!!!
Eram fff ingrijorata si pt una si pt cealalta si uite ca m-am linistit, Doamne ajuta!!!!
Honey, cred ca shlapul si-a facut efectul.
Laura, sa iti traiasca gogoshica!!! Creata esti cea mai tare in pronosticuri legate de sex!!
Laura Ioana, stiu ca noi numaram la o saptamana diferenta asa ca la mai multe si tie!!!
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
gugushtiuc spune:
Neatza zuzelor! A venit frigul, brr!!! Acum o sa-mi fie mai usor sa stau in casa la caldurica sa "clocesc".
GUGU 23+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
docdecap spune:
Laura D, bine ai revenit, si ma bucur ca ti-a fost bine in vacanta! Si felicitari pentru Gogoshica, macar asa n-o sa mai fie probleme ce nume o sa-i puneti!!
Honey, bune si vestile de la tine, ma gandeam eu ca astia prin alte tari au mai multa minte ca la noi, si mai fac un control daca vor sa fie siguri!!
si acuma, pentru amandoua sus-numitele, nu-i asa ca mai bine nu va stresati deloc??? luati aicea vorba de la mine, ca neuronii sunt scumpi, mama, si nu se gasesc pe toate drumurile sa-i putem risipi asa!!
a, si asta e si pentru Ginnette , pentru liniste si calm pana cand va misca puiutul!!
kossir, felicitari pentru miscari de bebe!
Ginger, ti-ai schimbat iara tzara?? ca vad alt tricolor fluturand pe la tine...
a, alta treaba, de azi-dimineata asta micu' misca fara ca eu sa-l simt prea tare. da' se vede de zica ca-i altceva. face valuri-valuri, si eu abia simt o fluturare... m-oi fi insensibilizat?? si azi-noapte iara a curs ceva dintr-un san, mai are vreuna productie anticipata??
nu mai stiu cine era cu bazinul dureros, parca Lorena, incearca exercitiul cu trasul de l-am povestit mai devreme sau o varianta mai usoara, iti pui o paturica sub fund stand intinsa cu picioarele indoite si genunchii ridicati si rogi pe cineva sa o traga usor-usor de sub tine, si se intinde coloana si se relaxeaza bazinul. Daca nu merge, mai iau cartea si citesc si tot gasesc ceva pentru treaba asta.
gata, ca umplu paginile!!
a, si pentru gugu, e bine ca acum suporti mai ok statul in casa, si mie cu frigul imi vine asa, sa tooot stau. treaba cu instinctul de cuibarit/clocit prinde bine la depresie sau la suitul pe pereti!!
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'