* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 28
Laura Ioana spune:
Salutare zuzici
Multumesc pt sfaturi, gagici, mai discut cu sotul sa vad ce spune si el...normal ca nu vreau sa vin degeaba, daca tot facem atata drum vreau sa cumpar mai multe chestiute pt bebe
Gina si eu m-am tot gandit ca e mai bun un patut din lemn, dar cred ca-l voi face mai pe la iarna-primavara, ptc il voi culca pe bebe in landou in primele luni. Am inteles ca se simte fff bine in spatiu mai mic si in felul asta va sta cu noi in camera, dupa care...tiva in camera lui (a lui bebe, adica).
Luiza acum caut pe google, dar deocamdata nu am gasit firmele care vin la expo. Ma mai uit
Pana acum am fost foarte harnicuta: am facut curat in dulapul cu haine, am sortat o parte din ele, am spalat 2 masini de rufe...sunt in priza
23+
Poze Laura
Puiul nostru drag
honey79 spune:
Hey zuzicile!!!!!
Daca a-ti sti voi in ce stare sunt acum!!!!
Imi vine sa va pup pe toate toate si sa va strang in brate. Va multumesc din suflet, fetelor pentru faptul ca mi-ati fost alaturi.
Am venit de la doctor, o doamna foarte draguta,sefa de sectie.
Chiar m-a intrebat , inainte de-a ma consulta, daca vreau sa imi faca ecografie si la bebe, sa-l verifice sau doar colul.Normal, am vrut si bebe, dar m-a sfatuit ca, daca l-am vazut ieri... mai bine nu, caci voi plati vreo 200 de euro in plus.
Anyway, mi-a verificat colul, culmea era mai lung azi decat ieri..azi avea 4,5cm.Si, se pare ca e inchis. Se pare ca ceea ce a vazut nenea doctorul ieri, e de fapt "dopul gelatinos".
A zis ca sa lasam asa, ca nu-i nimic pentru care sa ma ingrijorez si sa ma duc peste vreo 3-4 saptamani iarasi la ecograf,sa vedem ce si cum.
Apoi, mi-a aratat totusi(fara sa ma taxeze in plus la banuti) capsorul si inimioara lui bebe, care iarasi facea nani... A salutat din manuta de vreo 3-4 ori si apoi ne-a ignorat.
Fetelor..habar n-aveti ce fericita sunt, caci m-am dus de dimineata cu inima cat un bob de mustar...
Va pup dulce dulce si va doresc o zi minunata!!!!
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
Laura Ioana spune:
Angi felicitari si la mai multe
Gata m-am lamurit care-s firmele. Intrebarea este: au la expozitie preturi mai mici decat pe site-urile lor sau in magazinele lor?
Honey ce ma bucur pentru tine! Intradevar o veste foarte buna! S-o tii tot asa!
23+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Lala_D spune:
Honey wow ce col luuung !!! Sa ramana asa pana la capat ! Felicitari !!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
honey79 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Honey wow ce col luuung !!! Sa ramana asa pana la capat ! Felicitari !!!
O zi excelenta !
Lala.
Saru'mana,Lala.
Nu stiu daca asta e lungimea reala... mai ales ca ieri iesise 3,3cm. A zis dna dr ca , poate fi odihna de peste noapte ( pe car n-am avut-o,deci cade)... sau poate fi vezica, care n-a fost golita, ca ieri.
Oricum, peste vreo 3 saptamani ma duc iarasi si atunci o sa vedem ce va iesi. Doctorita, azi a zis ca daca lungimea colului e peste 3cm, atunci e ok.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
laura_dimitris spune:
Buna dragele mele dupa aproape o luna de zile....
Marturisesc ca nu am avut timp sa citesc nici macar acest capitol daramite restul capitolelor deschise si inchise in tot acest timp...! Harnicutze ca de obicei !!! Sper ca toata lumea este bine si nu au mai fost vesti urate...!!
La multi ani fetelor ce s-au serbat in august si pana acum in septembrie!!
De la mine vestile sunt foarte bune !!!!
Am avut o vacanta de vis! Am fost rasfatata de sot, copil, soacra, socru si cumnata !! Am fost la plaja in fiecare zi dar am stat sub umbreluta si m-am dat cu crema cu factor de protectie 50, so... sunt la fel de alba cu eram cand am plecat!. Copilul statea numai in apa cu taica-sau si se balaceau tot timpul cat stateam eu la plaja.
OF, OF !!! Ce repede au trecut zilele alea si acum sunt iarasi la birou cu munca mea....
Am facut amniocenteza si rezultatele preliminare au indicat ca toate sunt in regula. Rezultatele finale le ia soacra-mea la jumatatea lunii caesteia si o sa mi le transmita prin fax si posta. O sa-l pun pe barbata-meu sa le traduca si apoi merg la medicul de aici sa le vada si el.
Surpriza a fost mare in ceea ce priveste sexul copilului.... Dupa ecograful facut la medsana unde mi se spusese ca este baiat.... la aminiocenteza a reiesit ca totusi nu are putulica si [pink]este fetita !!!![/pink] Suntem tare, tare fericti cu totii si abia asteptam sa o strangem in brate pe Eleni a noastra !!!!
Va multumesc tututor inca odata ca ati fost alaturi de mine in clipele de disperare cand nu stiam ce sa mai fac si ce sa mai cred !!!
Acum, mai am un "hop" de trecut caci vineri merg la Badiu - medicul cu care l-am nascut pe dimitrakis si sper sa ma accepte din nou ca pacienta desi nu am mers la el de la inceput....
Desi este tare grea acomodarea cu serviciul... ma bucur ca pot fi iarasi in mijlocul vostru.... !!!
Laura 18+ si Dimitrakis 25.04.2003
ginnette spune:
Neata fetelor,
Bravo honney, cred ca s-a speriat (colul) cand am zis ca venim si te batem .
Eu tot n-am simtit-o pe mandra; ori confund "pocniturile" cu bolboroseli de mate si nu le dau atentie, ori e prea subtile.
Sper din tot sufletul sa nu fie altceva!
Roxana 22+
Abia astept sa ne intalnim !
kalosalina spune:
Laura Dimitris ma bucur mult pt vestile bune!!! Sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!
A venit Bebica!!!
19+
Lala_D spune:
Laura D bine ai revenit
Ma bucur enorm ca te-ai linistit, eram sigura ca totul este ok cu bebita !
Felicitari pentru micuta Eleni
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )