* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 21
honey79 spune:
Salutare fetele.
Am fost la doctor si aduc vesti nu tocmai imbucuratoare.
L-am vazut pe bebe, un somnoros, l-a zgaltait doctorul ( de fapt burtica mea) dar n-a vrut sub nici o forma sa se miste.A dat doar un pic din picioruse. El dormea asa frumos.
I-am vazut ochisorii, gurita, nasucul, creirasul, inimioara cu cele 4 camere. E slabut bebe, dar a zis dr ca e normal in perioada asta a sarcinii.
Bebe e pe peretele din spate.Placenta arata bine.
Vestea mai putin imbucuratoare e ca... am colul deschis si scurt 3,31cm.. Diagnostic:col incompetent.Mi-a spus ca am sarcina cu risc...deci repaos la pat.
Maine dimineata la 8:30 m-a trimis la spital pentru cerclaj.In mare, stiu despre ce e vorba, dar sunt speriata de mor. Plus, ma vor tine in spital dupa operatie vreo 2 zile.
Cam asta e tot ce-am aflat.
A fost foarte bine ca mi-am facut programarea la ecograf de capul meu, caci uite asa au descoperit la timp .
Eu sunt intr-o stare destul de aiurea, sotul a plecat la munca, sunt singura pana seara la 11.sunt speriata si imi vine sa plang. Ma abtin insa, incerc cel putin... ca sa nu-l supar pe bebe.
Va pup fetele si aveti grija de voi si de bebei.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
Ginger00 spune:
acum se vad?
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
Adryana_4u spune:
buna,fetele...imi cer scuze ca am intrat asa de tarziu,dar sunt la munca si am cam avut ceva treaba...multumesc tuturor care s-au gandit la mine astazi,si celor care au azi ganduri bune pentru mine,in special multumiri pentru :zeririlouiza,LauraIoana,Kalosalina,decdecap,Kossir,MaryMary...tuturor....
Am vazut ca ginger(parca) e ingrijorata ca bebele ei nu misca...am o intrebare...a miscat pana acum sau inca nu l-ai simtit deloc?Pt ca si eu am o problema asemanatoare...a miscat,intr-o noapte chiar l-am simtit sughitand destul de mult,iar de vre-o saptamana si ceva e liniste...de ce oare?parca sa zic ca ceva miscari,dar foooaaarte slabe au fost,dar nu sunt sigura,si nu se compara cu cele de dinainte..nu stiu ce sa zic,si mie mi-e frica,sper sa ajung in curand la eco,si sa fie bine,sa ma linistesc....aveti vreun sfat pentru noi???
Adriana S.
zeririlouiza spune:
Honney stai linistita ca va fi bine, important este ca ai descoperit , sa stii ca a mea cumnata a facut serclajul la 2 lunisi acum are o nebunatica de 5 ani sanatoasa tun.
Kalosalina, of acum am vazut sa stii ca si eu am sa o intreb pe doctora mea dar ma duc deabea peste o luna le ea sa vedem ce zice ca asa va trebui sa caut si eu in alta parte mai ales ca vin din ploiesti
Louiza 20s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
alina023 spune:
Honey, iubita, nu te speria. Bebelusul tau va fi bine si va ajunge la termen. Slava Domnului ca ai mers la timp si asa se poate preveni o nenorocire. Colul de 3.31 cm nu este foarte scurt (eu cred ca il am de 3.5 cm, daca-mi amintesc bine). Problema este ca este deschis dar si asta se va rezolva prin cerclaj.
Haide, capul sus! Vei vedea ca nu va fi o experienta asa de ingrozitoare pe cum ti-o imaginezi tu acum. Iar noi iti suntem alaturi si ne rugam pentru tine si pentru somnoriciul tau. Nu fii trista si nici speriata. Fii curajoasa pentru puiul tau. Si incearca sa te relaxezi putin, nu-ti face ganduri negre.
Pupici si scrie-ne cat mai mult.
Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
kalosalina spune:
Honey eu zic sa te linistesti ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Totul va fi bine! Am auzit ca la cerclaj nu simti nimic. Priveste partea buna a lucrurilor. Ai descoperit "buba" din timp si se poate "repara". Si eu nu cred ca un col de 3.31 cm este chiar asa de scurt. Ancadragoman il are doar de 2 cm si ceva si nu are nici cerclaj facut. Cat mai mult repaus si va fii bine!
Cum a descoperit ca ai colul deschis? La control sau la eco?
A venit Bebica!!!
19+
irinouka spune:
bravo, ginger! pupam burtica si gemenii!
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
lumsta spune:
hello! hello!
iata datele mele:
UM:07-04-2007
DPN: 08-01-2008
data nasterii mele: 06-08-1979
LUMI
21+
creata2008 spune:
Honey, te rog, nu te agita si nu te speria. Stii bine ca acum tot ce simtim noi se rasfrange asupra bebeului/bebeilor. Un serclaj nu e mare scofala. Mama mea a facut serclaj cand era gravida cu mine si a jucat volei de performanta, pana la 6 luni in sarcina. Iar la spital, cand sa nasca, nu mai avea serclajul in regula. Intr-adevar, la col deschis, e o mare probabilitate sa ai probleme, dar eu nu cred ca trebuie sa ai incredere in ce ti-a spus acel doctor. Care, din cate am inteles de la tine, nu este doctorul tau. Dupa multiple experiente neplacute cu doctori (care ma scoteau cu malformatii congenitale la inima, cu suflu sistolic si alte prostii de genul asta - la numai 20 si ceva de ani), ti-as propune sa te duci frumusel in alta parte, la un alt doctor, si sa verifici inca o data. Si cea mai recenta experienta am povestit-o pe odiseea noastra. La prima mea echografie, dupa testul pozitiv, doctorul mi-a spus ca embrionul nu e prins bine si ca e grav. M-am dus de urgenta la Giulesti si, printr-o interventie, am intrat la un echograf. Evident ca totul era in regula si embrionul era prins foarte bine si sus. Deci, TE ROG, du-te la alt echograf si alt medic. Eventual, la urgenta la Giulesti. Si nu iti mai face ganduri negre pana atunci!
Ginger00 spune:
Adryana - nu-s eu ca la mine e aglomeratie in burtik
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE