* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

zuzici, io inchid pravalia, va pupez, aveti grija de voi si...la buna reauzire!

pup!

irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, am promis si am revenit

Felicitari Gabritza pentru nunta, casa de piatra si copii sa-i adunati cu goarna sa-i imprastiati cu furtunu'!! (asta numai daca vreti mai multi!)

felicitari pentru culori de carucioare, scuzati ca nu nominalizez, dar e grea treaba cu memoria...

Multumesc de primire si ma bucur ca v-au placut pozele, nu's de ce astia mi le-au rotit pe site, ca eu le-am pus in sens bun... ma bucur ca v-a placut burtica, sunt mandra de ea, creste vazand cu ochii ca un cozonacel.. dar de tsatse ce spuneti?? stie cineva unde imi gasesc sutiene comode si daca se poate nu prea scumpe??

irinouka, sa stii ca avem mai multe in comun, pe langa niste adrenalin-junkies in stanga... la mine deja e a doua oara, in luna de miere am urcat pe rarau pe o parte si am coborat pe partea ailalta, ca daca tot avem masina 4x4... acum am facut apusenii vest-est, pe la padis. nici mie nu-mi mai ajungeau mainile sa mi le tin pe toate, nasol era ca aveam si crampe de la balonare, si pipi in vezica, si afara ploua. si se facuse noapte...
si eu sunt alaturi de tine in pierderea aparatului foto, stiu cum e, eu am fost o data in parang si din greseala nu s-a prins filmul, aveam un Zenit, am descoperit tarziu ca facusem poze in gol.. plus ca noi am pierdut aparatul cu pozele de la nunta, ce mai, am adunat ce am prins de la prieteni si aparatele lor...

angelique, sexy mama, pune copilul acolo la de toate, sa-si formeze de devreme caracterul!! Am vazut si subiectul tau cu Cta, intru imediat si acolo!

Gina, vin imediat, sa vad daca gasesc bilete!! daca zici ca e buna ciorba...

alina, nasoala treaba cu biciclistii, bine ca s-a terminat cu bine! si eu sunt de parere ca mai bine mergi cu el de manuta la politie, sa fie totul in regula. sau macar sa-l ai sub ochi, ca sa stii daca ii vin idei!

Lala 20, la multi ani, bine ai venit la noi la odisee, ma bucur sa vad ca nu mai esti suparata..

asa, si ca mi-am adus aminte, poate tragem o intalnire si in Cta, acum ca am vazut ca ne-au mai scris si Deiutz, si Eris, si Adryana

e, hai ca ma lungesc, mai las sa mai am ce va spune si maine....

toate zuzele,
Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Multumesc si fetelor care mi-au urat la multi ani dupa ce am postat.
poop pe burtici

Cea mai optimista gravidutza!
17+
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Moni, daca tot adusesi vorba de tsatse, recunosc ca m-am uitat cu jind insa nu am comentat nimic, ca deh... dar la omu' flamand tot pita-i in gand si am asteptat sarcina asta cu gandul ca o sa fiu si eu mai dotata, cand incolo, nik!!!! Port aceleasi sutiene, doar ca le-am scosburetii... Si atat... Pe cand la tine...ti-am spus,mi s-a facut pofta dar nu am comentat

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna zuzici,
E tarziu, la mine nu chiar, dar acu am citit noutati si vreau sa va punctez doar putin.
Creata Monica NataliaS bine ati revenit, v-am citit povestile, a fost frumos, chair si incidentele mai tarziu sunt prilej de amintiri.
Lala, sa fiti fericiti, sa aveti un bb sanatos si sa va bucurati impreuna de el.
Alina proasta zi ai mai avut. Bine ca ai fost suficient de tare sa iesi cu bine din situatie. Sper sa se termine aici totul.
Am vazut si poze, toate super.
Va pupic pe toate pana maine.
Noapte buna.

Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Doamnelor, cu intalnirea aceea cum a mai ramas?!Abia astept sa vad poze cu voi!

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

GIna felicitari pentru stelute, ai activitate nu gluma.
De la cate mesaje incep sa apara stelute, sau alte semne?

Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu varsta sarcinii, uitasem. Ne facem din ce in ce mai marisori. Da inca nu-l simt decat foarte rar si foarte vag.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

kossir - sincer, nu stiu, nu-mi mai amintesc deoarece, nu mi-a pasat si nu am bagat de seama cand si cum au aparut!.Cele rosii insa, mi-au sarit imediat in ochi si imi plac tare mult!

Felicitari pentru cele 18 saptamani de sarcina!
Ma reintorc la treburi.Te [/i]

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Lala La Multi ani!!! sa fii fericita, iubita, sanatoasa si sa ai un bebe asa cum il doresti!

Gina - mersi de aprecieri!

Hai ca acum ma straduiesc sa pun niste poze din concediu si de pe la circ unde am fost ieri cu Ana...a fost tare fericita ca am lasat-o sa se dea pe ponei...bucurie mare ce mai...iar ghinda asta mica imi trage niste suturi...cred ca vrea sa ma trimita la culcare

Gata, am reusit!!!!Am pus cateva pozici cu mine , Ana , sotz si cativa copilasi de-ai prietenilor nostri :)

PUPICI!!!!

Natalia 24+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput