* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 14
lumsta spune:
ma primiti si pe mine printre voi?
sunt in concediu medical, ma chinuie niste contractii nedureroase, si un stres cumplit. e nasol sa stai singura in casa( ca nu prea trebuie sa fac efort).
lumi
21+
mary_mary spune:
La multi ani LaLa_20
va rog sa-mi trimiteti si mie parola , cred ca am PM-ul activat.
o seara placuta,
mary-mary, 22s+,
AngeliquedeS spune:
Mary_mary, din pacate nu ai PM-ul activat
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AngeliquedeS spune:
LaLa, uite aici link-ul http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html ,l-a postat Miutza la pagina 5!
Sa vedeti ce Zuza sunt , rad cu lacrimi, nu mai pot!! Am citit ca e bine ca bebeii sa asculte in burtica muzica clasica,de preferinta Brahms si Vivaldi. Si eu ii mai pun lui bebe Anotimpurile la casti ca sa il fac destept Acum stateam si faceam o traducere si pun castile pe burtica cu sonorul f mic si selectez Anotimpurile si ma bucuram ca vai ce meloman va fi bebele meu. La un moment dat ridic castile sa ascult daca nu cumva s-a terminat si cand incolo canta la mine in casti muzica lautareasca de mama focului, muzica de-aia de dor si de inima albastra (La Chilia-n port - pentru cunoscatori) si bebele meu tacea malc nici nu misca.... Selectasem in loc de Vivaldi folderul cu mari lautari romani... ce-am gandit si ce-a iesit... ce se va alege oare de bebele meu????? Cu asa o mama Zuzaaaaaaa!!!!
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
LaLa_20 spune:
Multumesc pt toate urari fetelor...Sa dea dumnezeu k toate sa aveam sarcini usoare si bebei sanatosi si Grasuni...
si multumesc si pt link...
Cea mai optimista gravidutza!
17+
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png
Gina M spune:
Fetelor, multumim pentru aprecieri.
ancadragoman - ma bucur tare mult ca treci adesea pe la noi!Ti-am vazut pozele cu bb, burtica si cu tine miresica!Frumos!
gabrittza - Iti doresc casa de piatra si o viata fericita alaturi de familia ce tocmai ati format-o! Dumnezeu sa va dea, tot ce va doreste inima.
kossir - ma bucur pentru voi de timpul frumos pe care l-ati avut la Rabat.La cat mai multe zile asa.
Ginger - cand pui niste poze cu burtica de gemeni sa va admiram?!
raca - ti-am trimis PM. * Asteptam poze cu patutul!
zeririlouiza -Felicitari pentru implinirea celor 20 de sapt' de sarcina!
alina023 - Vai, de ce intamplare groaznica ai putut avea parte!
Imi pare tare rau, insa in acelasi timp ma bucur ca nu a fost nimic grav. Trebuie sa mergi sa declari cazul la politie sa nu te trezesti cu stiu eu ce probleme si este bine sa ai hartiile cu diagnosticul de la spital pentru orice eventualitate.
docdecap - La capitolul pofte si eu ca si tine!Te invit la mine la o ciorba de fasole super buna, vii?!
creata2008 - 3.700.000 morfo 4d si 230 mii inregistrarea pe cd mi se pare foarte mult!Nu poti gasi un alt loc mai ieftin sa salvezi niste banuti?!
Natalia - v-am vazut pozele!Sunteti tare scumpi!
Angeli' - Felicitari pentru noua achizitie.Asteptam sa vedem poze atunci cand va sosi.
Laura Ioana - ati aflat pana la urma la ultima eco' ce sex are bebelusul vostru?! Ce-a spus doctorul?!
Lala20 - La multi ani!
Poze - Recente & David Benyamin 23+
irinouka spune:
phiiiiiiiiii, LA CHILIA-N PORT!!!!!!!! ce vremuri, ce shpritzuri, angelique, ce mi-ai facuuuuuuuuut????
sa stii ca bebe aude mai bine prin urechile tale decat prin burtica asa ca asta e, trebuie sa te sacrifici si sa asculti cot la cot cu el. sa stii ca merg de minune si chopin si mozart, sunt recomandate.
puuuuuuup
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
AngeliquedeS spune:
Irinouka, Prietenii stiu de ce!!
Am recurs la casti de data asta pt ca lucram la o traducere destul de dificila din germana si nu ma pot concentra daca aud muzica. Si uite... dar se pare ca i-aplacut taaaare mult lui bebe!!
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
irinouka spune:
da, angelique, creeed. asculta nemiscat, din ce am inteles. las' ca se face el mare si-si da seama cum se impart apele si ce e bun si frumos in viatza!
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Gina M spune:
Babee & godzila - cum mai sunteti voi fetelor?!Mai dati-ne cate un micut semn de viata. Va
Poze - Recente & David Benyamin 23+