* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hei, zuzici..ati scris o gramada.
Am terminat si eu de citit. Intre timp am fost si la cumparaturi, caci nu mai aveam nimic de papat in casa.
Gina imi place mobilierul foarte mult.Si eu tot in genul ala vreau sa iau, cand vom ajunge in SUA si voi avea casuta mea.
Eladea si Adryana bun venit printre zuzici. Sarcini usoare si bebei cuminti ,mari si sanatosi va doresc. Va asteptam mai des printre noi.
Gratiela si Monica bun venit de prin concedii.Monica, frumoase pozele.
Gabritzainca o data Casa de Piatra. Asteptam pozele.
Louiza felicitari pentru prima jumatate de sarcina. Sa treci cu bine si de a 2a si sa-ti vezi bebelul sanatos .

Pup toate zuzicile si imi cer scuze daca am uitat pe cineva.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Buna fetelor,

M-am intors si eu din concediu... vineri, la ora 7 dimineata. :) Am tot citit din urma, vreo 3 capitole, cred. Si inca nu am terminat. Ati fost harnicute, ca de obicei.

Noi pana la urma am fost in Grecia, in nord. Am gasit o vila pe o stanca, cu curte mare, foisor si plaja privata. Si un pret beton! Ca atare, ne-am hotarat sa ramanem toata perioada la tanti respectiva si am facut excursii de colo-colo. Drumul (si la dus si la intors) a fost de cate 14 ore. Hmm... si noi care vroiam Croatia si Italia, pana in Pisa. Bine ca ne-am razgandit, ca a fost destul de dificil si asa. Am inchiriat un van, cu 9 locuri si asa am mers cu totii. Eu cu sotul meu si cu prietenul nostru am condus, fiecare cate o ora.

In rest, acolo am facut baie - de la 9 la 10.30 si de la 18.00 la 19.00 si am stat sub umbrela tot timpul cat eram pe plaja. Am mancat bine, dar am venit cu o pofta de ciorba de nu va povestesc (ieri am gatit ciorba de rosii si pui la cuptor), am dormit la greu (mai putin noaptea - am incercat chiar sa dorm afara, dar tot degeaba, insomniile si-au spus cuvantul) si m-am relaxat.

Azi e prima zi la birou si mai avem 14 zile pana cand vom merge la morfo fetala si poate vom afla si noi sexul copilului. O voi face la Pop, la Diagnosis. Si am sunat azi sa intreb ce tip de echo va fi si cat va costa. Ca sotul meu mi-a facut programarea, dar nu a intrebat. Ne costa 3.700.000 morfo 4d si 230 mii inregistrarea pe cd. Hmmm... Cred ca iar sunt in top cu suma asta. :D:D:D

Irlandeza, Shobo - felicitari pentru bebelusi cu sex! ;)
Restul fetelor care ati aflat - nu ma injurati, va rog, dar inca nu am citit tot.
Meda - evident ca esti o viitoare mama-eroina. Si nu glumesc deloc. Eu ma gandesc cate probleme avem noi, cele normale, cu hainute, mobila, carut, patut, asa incat - sincer! - mi-e imposibil sa imi imaginez ce e in capul si sufletul vostru. Dar bucuria se inmulteste cu 3, asa ca tot tu esti cea castigata!

Sper sa reusim zilele acestea sa facem inca o serie de poze, sa vi le arat. Oricum, in continuare am tot 67 kg. De cand mi-am cumparat cantarul, cred ca cu vreo 2 luni in urma, eu tot atatea kg am! Dar nu e timpul pierdut, probabil ca voi lua in ultimele 3-4 luni de sa ma satur. PS: unii colegi mi-au zis chiar ca am slabit si ca se pare ca imi merge bine. Le-am zambit, le-am spus ca sunt insarcinata si au ramas socati. E de inteles, suntem vreo 150-200 angajati, n-au aflat inca toti. :P:P

Cam atat cu romanul de dupa concediu...

Va pup,
Creata
19+ (20+ dupa UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Gratiela, Monica, Creata, bine ati revenit sanatoase!!! Monica, imi pare rau pt hemoroidul afurisit. Pozele-s tare frumoase si burtica e tare mandra

nemary, multumesc si tie pt parola

Louiza, felicitari pt jumatatea sarcinii! fie ca si cea de-a doua jumatate sa fie sanatoasa, fara probleme si sa se finalizeze cu o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!

Gabrittza, inca o data casa de piatra si multa fericire, dragoste si impliniri! asteptam poze!

Miutza 19+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Am facut si eu testul: 56% fetita.ati vazut ca au si poze de la eco cu putele de fete si baieti?

iulia 21+ iris-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

SALUTARE!!!!

M-am intors si eu din concediu si a fost foarte bine la munte, cu exceptia zilelor de canicula cand am stat ca o cartita in cabana asteptand ora 6 sa pot si eu sa scot nasul afara. Cam lungut drumul cu masina dar in rest toate bune...somn cat incape, papica buna...pun maine poze sa-mi vedeti si burticutza

La test mi-a iesit din nou baiat, ca si la toate testele astea de pana acum cu exceptia ecografului care zice ca-i fetita, nu conteaza ce e sa fie sanatos/a asta e esential. De altfel ghinduta da din picioare de fiecare data cand apuc sa ma relaxez, uneori ma trezeste din somn cu cate un sut

Gabritza - CAsa de piatra!

Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului! sa aveti copilasi frumosi si sanatosi!!!

Gatta - mersi ca te intrebai unde umblu...huzuream vezi bine!fata!

Gugu - sa stii ca si eu am avut depresii pe la 19-20 sapt, dar mi-a cam trecut, pofta de mancare cand am cand n-am, iar dureri de pubis si bazin am din plin...intr-o zi ii explicam foarte plastic sotului ca am impresia ca imi "curge" uterul printre picioare asa greutate simteam. Si contractii nedureroase am foarte adesea. Vorbind cu dr despre toare astea mi-a zis ca-s normale, desi la cealalta sarcina nu am avut parte...

Despre slap - pana vine Miri va imprumut eu un 45-46 de la sotul meu, sa-l folosim in caz de urgenta

Tre sa plec, dar mai scriu cand apuc!

Natalia 24+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Monica, Natalia, Creata bine ati revenit!

Lala, nu am mers la politie. Sper sa nu fi facut o prostie dar nu avea rost sa-mi pierd o zi intreaga la cozi (asa am gandit si eu si ametitul...ma rog...el a insistat mai mult). O sa-l sun in seara asta sa il intreb de sanatate.

Fetelor, noi ne-am revenit aproape complet. Nu am avut chef deloc de munca azi dar acum ca se apropie ora de plecare parca am inviat. Ma gandesc cu placere la cum o sa pun eu in seara asta gogonele la murat si ce sa fac cu cateva kg de vinete pe care le am (ceva bun si rapid).

Gina, si mie imi place mult mobilierul pe care l-ati cumparat. Sa-l folositi sanatosi!

Abia astept sa incepem si noi cumparaturile pentru gradinita dar si pentru bebe2. Va fi o adevarata placere pentru mine si un cosmar pentru tatic ...hihihi (sufera profund cand vede ce sunt capabila sa fac cu banii...norocul meu ca majoritatea vin de la mine ca altfel...tare mi-e ca ar fi trebuit sa ma rog de el...deh, asa sunt unii "berbanti")

Va pupacesc si sper sa va mai citesc diseara.

Edit: Uitasem sa va spun ca vreau neaparat sa fac niste fotografii la un studio profesional. Eu cu burtica si cu Luca. Am cautat azi si am gasit niste preturi astronomice: 4 mil pt 100 poze pe CD (adecatelea nici una in hardcopy). Mi se pare fff mult. Inca mai sper sa gasesc si ceva mai ieftinache. Poate stiti voi ceva?

Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

invatati-ma si pe mine,va rog,cum imi activez obtiunea PM???

Adriana S.

Intra in partea stanga a monitorului , unde e meniul in Mesaje Private, intra in Obtions si activezi PM.

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna zuzicilor,
nici eu n-am mai scris de multicel, dar mai reuseam in fuga sa va citesc cat de cat. In weekendul asta l-am sarbatorit pe sotul meu care a implinit 28 de ani plus am implinit 6 ani de casnicie....deci invitatzi, iesit la restaurant si mancat din plin.
Azi am aflat si sexul bebeului. Se pare ca este fetitza. Cel mai mult mi-a placut reactia sotzului. S-a bucurat nespus, desi tot timpul mi-a spus ca i-ar placea si fetitza si baietel.

Pe la Cluj cand e ploaie cand e soare, dar e racoare. Se apropie toamna treptat. Sa speram ca nu va fi o iarna grea si o sa trecem usor peste. Data probabila a nasterii la mine a iesit azi 24.02.2008

Va pup, Ada 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am dat si eu startul la cumparaturi , am luat deocamdata material de finet si pentru asternuturi de patut ( problema va fi cine le coase ... dar vedem noi ), 4 body-uri, 2 costumase plus o paturica .
Mai am o lista lunga dar astept baby expo.

Alina asa am gandit si eu atunci dar zapacita mea dupa 5 zile sfatuita de niste amici a facut plangere la politie .

Faptul ca nu te duci sa anunti accidentul este considerata fuga de la locul accidentului. Am tras 6 luni cu vizite pe la politie pt a elucida dosarul asta. Nu a fost usor, norocul meu a fost ca am avut martori ca mi-a sarit in fata si ca a refuzat sa mearga la politie si medic.
Nu-i de gluma, mai bine mergi tu la politie.
Cand am patit-o eu e adevarat era in vigoare codul vechi, acum conform codului nou nu esti vinovata cu nimic daca el circula neregulamentar dar tot esti obligata sa anunti .

Parerea mea sincera de patita

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adab,Lamulti ani pentru aniversarea sotului tau si pentru implinirea anilor de la castorie!! De asemeneea felicitari pt gogoshica

Alina,, ce m-am speriat cand am citit ce ai patit!! Mie una imi e groaza cand sunt la volan de biciclisti si mai ales demotociclisti, acum nu-i vezi, acum apar! Si misuna peste tot!! Bine ca s-a terminat cu bine dar stai sa te gandesti ca uite-asa se intampla o nenorocire!!!

Monica, bine ai revenit, superbe pozele si mai ales gravidutza!!! Si mie imi e dor de Sibiu cateodata, eu sunt sibianca, la 19 ani am ajuns la Constanta la facultate si am ramas aici.

NataliaS, începuseram sa dam strigare dupa tine, nu mai stiam daca esti in concediu sau nu.uite ca acum am aflat!

Creata,de asemenea bine ai revenit.Superb in Grecia, imi doresc si eu foarte mult sa ajung!!!

Noi am fost azi sa luam carucior carucior, nu mai avea modelul pe care il ochisem eu dar mi-au facut comanda telefonica si mai aveau unul in depozit si vineri soseste. Este foarte frumos,negru cu portocaliu si mai ales la reducere, e 6 milioane, se face landou, carucior sport si leagan, e minunat, o sa va pun poze vineri cand il luam acasa.

Ieri am fost la un botez si aveau asa niste sarmale bune!!! Am mancat dar de cateva ore mi s-a facut asa o pofta de ele!!!!

Honey,acum ti-am vazut pozele, esti super frumoasa si sexy!

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput