* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Alina, trebuie sa fi fost cumplit ce ti s-a intamplat. Bine ca n-a patit nimeni nimic si ca ai avut taria sa te descurci asa cum trebuie.

17+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iubitele, multumesc mult pentru sustinere.

Acum sunt ceva mai bine. M-am mai linistit. Cat despre bubulina, am observat ca atunci cand sunt eu intr-o stare foarte agitata sau suparata sau obosita, ea este extrem de linistita, nu se prea misca. Se fataie doar cand ma simt eu bine. Chiar ma gandeam ca puiuta mea vrea sa ma menajeze. Are grija sa fie cumintica atunci cand am probleme. Acum misuna pentru ca sunt mult mai calma. Ufff...abia astept sa plec acasa...

Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

invatati-ma si pe mine,va rog,cum imi activez obtiunea PM???

Adriana S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

gata am trimis mailul.

Si de ieri am facut si eu 20 de saptamani, vai ce trece timpul

Louiza 20s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

09 septembrie 2007

Ai ajuns la jumatatea sarcinii felicitari si sa fie bine si de acum inainte si sa ai o nastere usoara.

Mari 18+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Doamne, Alina, ce experienta urata. bine ca s-a terminat totul cu bine. o sa ai o fetita care te va iubi mult de tot, mai ales ca inca de pe acum este asa grijulie cu tine.

Mari 18+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina ai fost la Politie sa raportezi incidentul ?
Trebuie mers neaparat, eu am avut acum cativa ani numai neplaceri din cauza unei imprastiate ce traversase strada complet aiurea.

Bine ca nu ati patit nimic, nici tu , bb si nici ametitul .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, am revenit!!
am citit intai ce ati mai scris (3 CAPITOLE!!!) si acum dau raportu'

vacanta a fost in multe feluri, daca e sa ma iau dupa niste chestii, ar fi chiar naspa:
5 zile de mers in masina
3 zile de chin cu un hemoroid, dintre care 1 nasoala rau de tot
1 zi de mers cu masina prin munti, off-road ca la mama acasa, cu hemoroid cu tot, in ziua lui mai nasoala, ne-a prins si furtuna de-aia adevarata, tot tacamu'
ploaie cam in fiecare zi/noapte
mancare traditionala mai putin, si am poftit 1 saptamana la ciorba de fasole cu ceapa rosie, am ramas inca cu pofta...

dar am zis ce naiba, e vacanta sau ce, asa ca in ziua cand am bantuit si am fost si eu in stare de cate unele a fost taaaare bine, plus ca am fost doar cu husbandu' fara caprite, deci am facut si festival...

recunosc, a fost mai mult vacanta lui, eu m-am bucurat de bucuria lui, ca si-a plimbat tractiunea integrala a masinii prin toate hartoapele in toate conditiile, am fost in Apuseni, ca altfel cu cupilu' nu mai ajungem noi prea curand, e prea departe. pacat ca n-am apucat sa vedem mult din zona, eu fiind cam invalida la mers... Dar ne-am oprit cate o noapte in sibiu la bunica mea, si la dus si la intors, si a fost frumos (am pus o poza de la Targul olarilor)

deci cam asa e monica acum, am revenit, pentru doritoare nu am shlap ca barbat-miu poarta doar 41 si nu se lipeste bine, dar daca reactionati bine la socuri, atunci va dau la depresie cu niste Metallica, sau poate chiar Judas Priest, pour les connaisseurs....

acum fug la mama ca a venit intr-un final din tari musonice si are comanda de ciulama de pui cu mamaliguta , cui am mai facut pofta?? Barbatu' are tema ciorba de fasole, a zis ca face el una de sa-mi treaca pofta aia odata, ca l-am disperat...

Am pus si poze!!
si mai intru un pic mai incolo, acum am scris asa, mai pe fuga

Monica 22+ cu putsa

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

raca cu placere.

Gratiela poate nu este torusi o raceala. Ai putea lua un paracetamol preventiv.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Monica bine ai revenit
Frumoase poze, frumoasa graviduta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Docdecap , sa vezi ce ciorba de fasole am eu in repertoriu , eu si holland am ras deja doua oale pline ! Acum am trecut pe varza cu paste si maine chiar pe varzari periculoase ! Eu care n-am nici o tangenta cu varza , sau fasolea . Dar acum am dat iama .

Fetelor , eu nu mai iau vitamine , parca mi s-a aplecat de ele . Mananc bine si des si ma simt excelent . Chiar si bebe e mai linistit , se misca mai putin si doarme mai mult .

Mergi la inceput