disneyland franta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Laura multumim.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

www.disneylandparis.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Exista situri Neckermann si Dertour, dar eu nu m-am descurcat cu ele (dar eu nu sunt prea priceputa la cautat pe net). Stiu ca pretul pachetelor este identic cu cel de pe site-ul pe care ti l-am dat.

Daca incerci sa faci o rezervare intr-o anume zi si ti se pare prea scump incearca si alta zi, pretul variaza de la o zi la alta. In sensul ca poate fi mult, mult mai ieftin daca prima zi e miercuri sau duminica (e doar un exemplu).

Fiecare moment are avataje si dezavantaje. In a doua parte a lui iulie si in august parcul este deschis pana la 12 noaptea si sunt spectacole nocturne extraordinare. Este si o parada nocturna. In schimb sunt cozi foarte mari, poti sta la coada mai bine de o ora la unele "atractii" (asa le numesc ei). In februarie nu sunt cozi atat de mari (am fost si eu in februarie, anul trecut). Parcul se deschide mai tarziu si se inchide mai devreme, dar cozile sunt mai mici si faci intr-o zi cam tot atatea ca in august. Ratezi parada nocturna, dar, in general se "compenseaza". De exemplu, cand am fost noi, era "carnaval", un spectacol tare dragut, cu tot felul de "vietati" care luau copiii la dans si le ofereau apoi un colier cu margele in forma de Mickey.

Si apoi, in februarie e mult, mult mai ieftin.

Mergi la inceput