disneyland franta
Am hotarat sa ducem piticul la disneyland si nu stim cum sa procedam; inca nu am luat legatura cu o agentie de turism sa vedem ce oferte exista si ce vioam sa intreb, de fapt, cum ar fi mai bine sa mergem, ar fi suficient un weekend sau e necesara o perioada mai mare de timp?
Raspunsuri
Roxana Claudia spune:
Eliza - daca mergeti cu copilul atunci ar trebuie cu agentie. Si daca mergeti strict pt Disney atunci va ajung 2 zile de colindat.
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
Fomalhauti spune:
Ideal, dupa parerea mea, este sa te adresezi unei agentii care este operator Dertour. De cele mai multe ori scrie pe geam, e o sigla. Sau Neckermann. De exemplu, Paralela 45 este operator Dertour, dar mai sunt o multime.
Vei gasi intr-un catalog special Disneyland diverse oferte pentru hotelurile care sunt chiar langa Disneyland. Pretul o sa ti se para astronomic dar el include cazare cu mic dejun bufet + intrare in parc pentru un numar de zile (cazare 2 nopti + 3 zile intrare, cazare 3 nopti + 4 zile intrare....). Pretul tot ramane mai mare decat daca locuiesti la Paris, dar diferenta nu este asa mare cum pare. Oricum, locuind chiar langa Disneyland, castigi o gramada de timp.
Nu este cea mai buna idee sa mergi in week-end, e aglomerat.
Cat timp? Oricum nu este suficient. Intr-o zi nu poti in nici un caz sa vizitezi ambele parcuri, Disneyland si Disney Studios. Poate poti termina in doua zile, dar cel mic sigur va mai dori sa "repete" anumite distractii. Scrie ce varsta are "piticul". In afara de "dat" in diverse, mai exista niste distractii care, la o anume varsta, ii amuza la nebunie, de exemplu sa adune autografe de la personaje Disney sau sa schimbe insigne. Si asta consuma timp. Sfatul meu: stai atat de mult cat iti permiti.
ELIZA MIRON spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Piticul are 6 ani si 8 luni si ne gandeam ca ar fi suficient un weekend, dar nu e batut in cuie.Dimpotriva, chiar ne dorim sa stam mai mult.Am sa merg luni la PARALELA 45, stiu ca au si in Galati un punct de lucru si o sa hotaram pe urma cum vom proceda.
Inca o data multumesc mult!
Laura T spune:
Nu e nevoie neaparat sa apelezi la o agentie de turism. Noi am luat on-line bilete de avion (Blue Air), apoi am inchiriat masina (Europcar), am facut rezervari pe net la hotel la 15km de Disneyland si vreo 30km de Parcul Asterix (merita si acesta vazut daca tot sunteti in zona) cu cca 50 euro/noapte si am cumparat bilete pt parcuri la fata locului.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
ELIZA MIRON spune:
Laura, imi poti da mai multe detalii, cum ati procedat, de unde ati inchiriat masina, la ce hotel ati stat si cam cat v-a ajuns toata distractia aproximativ? Niciodata n-am plecat asa, pe cont propriu, de fiecare data am fost organizat, dar chiar mi-ar placea sa mergem pe cont propriu, numai ca trebuie sa ne organizam bine pentru asta.
CristinaT spune:
Laura si eu astept cu mare interes informatiile date de tine.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
Fomalhauti spune:
Eu raman la parerea mea, interesati-va de ofertele la hotelurile din Disney Village. Nu bag mana in foc ca este mai ieftin, dar sunt multe avantaje.
Depinde foarte mult si de sezon. Noi am fost in martie si am platit in jur de 600 euro cazarea la hotelul Santa Fe (cel mai ieftin din Disney Village) doi adulti si doi copii sub 3 ani (care, practic nu platesc), 5 nopti. Aceste bilete includ si intrarea in ambele parcuri pentru 6 zile. Si mai includ micul dejun.
Locuind la unul din hotelurile din Disney Village poti solicita sa iei micul dejun in parc (e posibil insa sa nu fie disponibil, mai ales pentru prima dimineata dupa ce ajungi). Asta inseamna ca poti intra cu o ora mai devreme in parc.
In martie faceau mare reclama ca vor mai introduce pentru cei care stau in hotelurile "lor" si alte zile in care ai dreptul sa stai in plus in parc, fie dimineata, fie seara.
Laura T spune:
Deci, am rezervat din timpbilete de avion la BlueAir (www.blueair.ro), aceasta insemnand in momentul in care s-au pus in vanzare (noi am fost de 1 mai anula acesta, biletele le-am luat la sfarsitul lunii decembrie 2006; pt sezonul de iarna se pun in vanzare in luna iulie de obicei), am platit 100 euro/pers dus-intors, taxe incluse, pana la Paris Beauvais (undeva in nordul Parisului la vreo 80km). Mai nou exista curse si la MyAir (www.myair.com) pana la Paris Orly, pretul pt bilete luate din timp trebuie sa fie similar.
Masina am inchiriat-o de la Europcar (www.europcar.com), a costat 100 euro pt 4 zile, asigurare full, un Renault Clio mic.
Ca hotel am ales unul modest, dar aproape de Disneyland - se numeste Confort Inn in localitatea Lagny-sur-Marne, am platit 53 euro/noapte camera cu 4 paturi (din care 2 suspendate), fara mic dejun inclus. Acesta ar fi costat parca 7 euro/pers, dar am preferat sa luam ceva de la un magazin de aproape si sa facem sandvisuri (fetele mele sunt cam mofturoase, asa au cumparat ce au vrut ele si am iesit mai ieftin). Hotelul nu este luxos, dar avea strictul necesar (baie in camera) si la cat am stat noi inauntru (doar noaptea) oricum nu a contat. Rezervarea am facut-o pe situl pe care il folosesc cel mai des www.venere.com si am platit la receptie in momentul plecarii de la hotel.
Noi am fost si la Disneyland si la Parcul Asterix, biletele costand pt toti vreo 300 euro impreuna. Cu ce am mai mancat si cheltuit (suveniruri) pe acolo, ne-a dus cam la 1300 euro pt 4 persoane, 4 zile.
Bineinteles, pt toate aceste rezervari este nevoie de un card de credit embosat (cu scrisul in relief adica), ce accepta plati pe internet.
Am luat in calcul initial si varianta cazarii in hotelurile din interiorul parcului, dar ne-ar fi costat mult mai mult.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
ELIZA MIRON spune:
Laura, imi folosesc tare mult informatiile de la tine. O sa incercam sa procedam la fel ca voi pentru ca nici noi nu vrem hotel de tzinshpe stele, vrem un hotel in care n-o sa stam decat noaptea, sa avem unde sa ne spalam si sa ne odihnim si chiar nu vreau sa dau sute de euro pe cazare, prefer sa cheltui niste bani in plus pentru copil acolo. Am luat legatura pe net cu o agentie de turism, mi-au trimis ceva oferte astazi, o sa le analizam si o sa hotaram cum e mai convenavil pentru noi ca ma gandesc ca o sa ne coste mai mult biletele de avion pentru perioada in care am zis noi ca mergem, ne-am trezit cam tarziu.Asa am facut si in primavara, stiam din ianuarie ca plecam la Madrid pentru paste si biletele le-am luat la sfarsitul lunii martie si asa am dat in plus cateva sute de euro doar pentru ca am taraganat rezervarea biletelor.Oricum vom face imi sunt de folos cele scrise de tine. Multumesc!
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Fomalhauti
Eu raman la parerea mea, interesati-va de ofertele la hotelurile din Disney Village.
Pare foarte interesant, ai cumva niste site-uri.
In februarie de ziua fetei ar fi potrivit sa megem? sau numai vara?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...