Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 29
sim_stoian spune:
Nu mai e nimeni pe aici? Acum, cand mi-am facut si eu timp sa citesc din urma si sa scriu, nu mai am cu cine sa ma conversez
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
prisi spune:
Picca si Matteo felicitari, sa fiti sanatosi
eu am fost la plimbarica, e bine afara, da am obosit imediat asa ca inapoi acasica si cand intru pe net surpriza, inca un bebe , e clar eu ma apuc sa-i cumpar uniforma , o trimit la scoala direct
Draga mea Teodora unde te grabesti asa, stai tu frumos la rand ca mai ai de carat cateva saptamani , nu scapi tu asa usor
pup fata si pe bebe Mihnea
poze
40+ Miruna
gema spune:
Multumesc mult Simona pentru raspuns...cum ai tu timp pentru toate, offfffffff.
Si sa stii ca noi chiar asteptam poze cu Stefan........
Eu sunt intr-un stres mare, avand in vedere ca Dr. pleaca si locuri nu sunt si eu ma apropii bine de momentul nasterii.
Miercuri implinim 40de sapt. si intram in numaratoarea inversa.
Plus ca am auzit astazi ca dr. T. le-ar mai trimite pe paciente si la Municipal........asta chiar ca ma panicheaza.
In fine nu va mai stresez cu asta pentru ca nu este cazul si nu cred ca intereseaza pe cineva .
Felicitari pentru mamici, tatici si bebicii care au aparut in ultima saptamana.
MUUUUUUUUUUUUUULTA SANATATE!
Madalina 39+
cecilia L spune:
Felicitari Picaflor si bun venit Matteo, as fi sanatos, papacios si norocos.
Sim ma bucur ca esti bine, iar Stefan un baietel cuminte si papacios, o sa treaca si ranile de la sani.
Teodora, stai la rand, mai suntem care ar trebui sa nastem pana la tine, voi inca sunteti mici, acum e randul nostru ca doar avem 39 sapt, nu????????? glumeam.
cecilia,39+ Cristian Matei
danuta36 spune:
Amar ti-am dat PM,sa-mi spui daca ti-a folosit..
Felicitari Piccaflor bun venit Matteo!
Dana 35s
mihailescu teodora spune:
Simonule,esti tare fato!Auzi la ea :intr-o sapt sa i se retraga burtonu'...Da,da,da
Vreau si io;probabil daca-mi voi dori din suflet mi se va indeplini!
Te sun maine dimineatza sa mai sporovaim putin!
Da,chiar asa,poze cu Stefanel nu ne mai pui?
Barbate-miu va incurca rau:cind ii zic de tine,crede ca esti Rox,le mai ameteste si pe Feli,Kitty,Alexia...
Exersez cu el sa scrie si pe forum!
Gemma,nu fi trista iubita,solutii cred ca se gasesc!Pastreaza-ti optimismul!
Sunt fff curioaa cu cine si unde o fi nascut Mirella,ca trebuia natural s-o faca!
Prisi,draga mea,nu mi-e frica de carat...dar as vrea sa fie totul bine!
Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
alehiam spune:
felicitari noilor mamici! Ana, mirela, piccaflor sa va traiasca bebei!
aveam eu o presimtire ca mirela a nascut... nu a dat nici un semn de vinri dimineata.
noi sunt in aceeasi formatie...
incepe sa ma prinda si pe mine o usoara depresie... asa ca gema daca ti-ai activa PM ne-am putea plange pe umar una alteia. DNP-ul meu e joi... iar daca bebe nu se hotareste in noaptea asta sau maine dimineata sa dea semne ca apare, maine ma duc la nenea dr sa-l intreb pe mana cui ma lasa ... asa imi trebuie daca nu m-am gandit sa=-l intreb ce fac daca nu nasc pana ce pleaca el
Mad cu Robert
mihailescu teodora spune:
Ma retrag linga sotiune,in dormitor,ca nu-i mumos sa nu stea impreuna mami,tati si Mihnutzul!
Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
iuli8700 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by iuli8700
Poate am si eu norocul Roxanei sa scap de inducere...
Roxana a scapat de baut uleiul de ricin.. da' parca oxitocina tot a facut...
Ce inseamna ca sotul tau nu are incredere in alti ginecologi? Ii stie ca nu profeseaza bine sau nu ii stie?
34+ cu Ioana
De fapt nu e vorba de incredere in alti ginecologi...dar el il stie foarte bine pe al meu... a si asistat la multe nasteri cu el si il considera foarte bun.
Nu mai tin minte daca Roxana a avut parte de oxitocina pana la urma ... dar macar a avut timp de epidurala.... eu nici nu stiu daca voi avea parte de epidurala si nu din motiv de travaliu accelerat dar pentru ca nu se stie daca anestezistul care se ocupa de epidurale este disponibil pentru ca e foarte solicitat si in alte operatii.
Iuli 38+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra