Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Pai de ce sa fi venit timpul duamna Teodora.. ca dvs aveti doar 33 saptamani. Fetele erau in saptamana 39.. Asa ca.. stati la rand duamna!

Felicitari Picca... Bun venit Matteo!

34+ cu Ioana

Mai precis 33w 5d!!!
M-as declara cu 34
Si cum uterul meu si-a tot exersat functia contractila din greu.....
Da sper si eu sa ajung la 37-38,dupa aia POTOPUL(adika apa rupta).
Mai naspa e ca in mom de fatza daca s-ar intimpla ceva,Doane fereste,tre' sa fac cezariana..Si nu vleauuuuuuuuuuu!
Stau cu mare placere la coada,duamna draga!
In general ,nu-mi place peste rand

Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Ana, Mirella, Piccafelicitari mamicilor! Sanatate multa bebeilor si mult noroc in viata!
Aniast72 incepe galeria pentru tine! Bafta multa maine!!

Adhnana 34+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Io zic sa ne pastram pentru octombrie.. ca tre' sa mai nasca cineva si atunci.. nu crezi?

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Azi am comandat pizza de la o pizzarie unde lucreaza numai romani si patroana la fel romanca si insarcinata pe deasupra in 9 luni. Am vorbit cu ea despre sarcina si nastere ... si spunandu-i ca sunt programata pe 10 sept pentru inducere(daca nu apare bebele mai devreme) a facut ochii mari si mi-a zis ca ar fii mai bine sa astept sa se declanseze nasterea singura pentru ca ea a patit-o la prima nastere... trecuse de termen, i-au indus nasterea si a avut dureri foarte mari. Asa ca inca o persoana care ma sperie cu treaba asta...dar ce sa fac??? ....ca doctorul meu va pleca din tara cand am eu DPN-ul si nu ma las pe mana altuia. De fapt nu este alt doctor obtetrician in clinica unde lucreaza sotul meu ... probabil ca mai sunt altii care colaboreaza cu clinica dar in care nu are sotul meu deplina incredere. Asa ca singura varianta cumsecade pentru mine ar fii sa ma fericeasca bebe Kosmas si sa vina din propria lui vointa Deocamdata nu-i graba ... o astept maine seara pe mama sa vina si de marti voi pune in aplicare toate metodele prin care sa-l grabesc putin pe bebe (sex, ceai de frunza de zmeura, urcat si coborat scari, mancare foarte condimentata). Om vedea ce o iesi... Poate am si eu norocul Roxanei sa scap de inducere...

Iuli 38+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI: BERNIX ,VEROBORODA, GABRIELA77, MANDARINUTA, DEVYLLA,ROXANA_G, ANA, MIRELA,PICAFLOR
SI BINE ATI VENIT DRAGI ANA-ELENA,BIANCA ELENA,SARA IOANA, ANTONIA ELENA, ERIKA, ANDREI SERBAN, VLAD, ALBERT RAOUL, MATTEO

Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

AFIBEBE de ce esti asa de obosita psihic, sau n-am inteles eu bine?

cu alaptatul si la mine merge greu, mulg cu pompa vreo 80 ml si restul ii dau completare. ce sa fac daca aia de la spital au avut trei zile grija intensiv de mine si m-au tinut in perfuzii |(si nu aveam mare nevoie, ma simteam f. bine)si pe bebe l-au hranit cu bibe care avea trei gauri, sa-i curga laptele izvor in gura!

In rest noi suntem bine. Mi se umple inima de bucurie cand il vad pe bebe zambind si razand. Oare ce gandesc cand rad?

Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by iuli8700
Poate am si eu norocul Roxanei sa scap de inducere...

Roxana a scapat de baut uleiul de ricin.. da' parca oxitocina tot a facut...

Ce inseamna ca sotul tau nu are incredere in alti ginecologi? Ii stie ca nu profeseaza bine sau nu ii stie?

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Felicitari proaspetelor mamici si o viata cit mai frumoasa bebecilor abia veniti pe lume!

anca +34Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hihihi, Teodora, cum te gandesti tu la noi Am avut ceva de recuperat...
In primul rand, felicitari proaspetelor mamici, sa va recuperati repede si sa aveti bebei linistiti si papaciosi.
Noi suntem bine, azi am iesit la prima plimbarica. Scurta, e adevarat, dar m-am simtit asa de bine. Mai ales ca AM REUSIT SA MA IMBRAC CU PANTALONII VECHI DE TRENING, m-au incaput si la burtica . Mai am putina burtica, dar sper ca intr-o saptamana va disparea.
Acum am si eu o pauza ca dupa plimbare, baita si papa bebe a adormit. Nu stiu ce a avut azi ca a stat treaz aproape toata ziua. Asta-noapte l-a durut burtica, dar l-am rezolvat cu o punguta cu sare incalzita pe care i-am pus-o pe burta (sar'na de idee, Tomasa ).
Mamici de bb2, aveti idee de ce nu a vrut sa doarma Stefan al meu? A stat treaz de la 1 la 6, ceea ce mi se pare cam mult pt un bb de o saptamana.
In rest, noaptea doarme bine, se trezeste de max 2 ori, deci dorm si eu. Ba chiar ma trezesc eu de mai multe ori sa ma uit la el sa vad ce face. Si l-as papa tot de drag ce imi e.
Sper sa imi mai treaca si mie ranile de pe sani ca ma doare rau cand suge si are ceva forta si pofta de mancare...Laptic am, dar bag si ceai si mancare destula. Si mi se intampla ceva haios: daca am sanii plini si ma apropii de bb, incep sa imi curga .
Andreea, bafta maine. Astept vesti. Vrei sa vin sa te iau cu masina de la Ploiesti? Ca pe mine m-au intrebat toti daca am condus eu masina cand m-au externat de la spital

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ce dolofanel e Andrei si ce par mult are . E un scumpel.
Sabina, inteleg si eu acum ce ziceai tu cu alaptatul care dureaza mai mult decat pauza dintre doua mese...Da' nu ma las, oricum nu e mereu asa, iar bb vad ca e bine-mersi.
Am semnat si eu contractul pentru Kidcard la Medicover, maine sun sa stabilesc vizita pediatrului la domiciliu.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput