Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Se pare ca ea va sparge gheata si va fi prima noastra adevarata mamica de septembrie.

Mai deja nascatoarelor.. nu va uitati la ce zice fata asta.. ca e coplesita de emotii. Si voi sunteti mamici adevarate ale odiseei noastre... doar ca puii vostrii au fost un pic mai grabiti.

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Nastere ushoara Ana!!

Vazut pozicile cu rox si Andrei, sunt minunati!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by iuli8700
Sunt curioasa daca naste pana-n ora 12(1 sept) sau dupa ...

Ma "bag" la pana.

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

HAI ANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NASTERE USOARA, DRAGUTA SI REFACERE RAPIDA!!!

34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ANA

sabina multumim de pozele cu roxana si bebe andrei
sunt amandoi superbi iar roxana arata foarte bine!

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by iuli8700
Sunt curioasa daca naste pana-n ora 12(1 sept) sau dupa ...

Ma "bag" la pana.

34+ cu Ioana

Ma bag la dupa

Hai Ana draga!

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa draga, eu am o maaaare nelamurire:
cui dau eu SMS cand oi naste... tu te duci sa nasti si tu - si cui ma lasi...?!!

Vad ca toate fetele iti dau tzie mesaj - esti redactzia de stiri!
Si mai vad ca avem DNP f apropiat - la medic in unele hartii apar cu 2 Oct., in altele cu 4 Oct. (da' am zis ca nu mai schimb pe DC)

Pai si atunci, eu ce ma fac...?!

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Luy, Sim, voi ce mai faceti? mai dati un mic semn, 2 vorbe atata. Marunzika pe unde umbla?? ce facem cu ziarele alea Marunziko
Betty, tu cum mai esti? Urmy, stai draga linistita.Cum o sa mananci mancare de la spital?
dacanasti natural, la o ora dupa sa iti aduca sotul mancare babana.
Daca nasti cu ceza(ceea ce nu-ti doresc) ai voie prima zi numai ceai de chimen si anason , dupa care supa clara de legume.A doua zi abia supa de pui, si mai pe seara si nitele solide. Nu te baza pe ce dau aia acolo....Doamne fereste.(din pacate....) mi-a venit o idee.Ce-ar fi s-o caute Roxu pe Bernix p-acolo:))Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

eu am mancat la spital toate zilele si a fost foarte bun, mor dupa mancarea de la "cazan"Roxana, felicitari, sa-ti traiasca bebele si sa te refaci repede!Ana,Doamne ajuta sa nasti repede si usor! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ana!
Doamne Ajuta sa fie usor si repede!
Am vorbit cu Rox!E mult mai bine acum!
A avut ceva probleme pina s-a eliminat anestezicul din organism,dar acum mi-a zis ca se simte alt om!
E singura cu bebe intr-o rezerva,pare stapina pe situatie!Minca si ea saracutza sa aiba laptic!O mai doare burtika,are contractii cind suge bebe,dar nu mai sangereaza asa tare!
A avut parte de cadre medicale super,mai ales ieri si noaptea trecuta ,cind situatia era critica!
Chiar s-a declarat multumita!
Se pare ca micuta ei,Alex,e cam geloasa pe bebe!Sa speram ca v-a rezolva acasa situatia cind il va vedea !
Piciulika,ii citeam Roxanei ce i-ati mai scris pe-aici si printre altele cum l-ai vazut tu pe BB Andrei:,,ca pe un luptator de sumo cu plete'' si m-a rugat sa-ti transmit ca nu exista descriere mai potrivita:exact asa arata:are ceafa lata si cu grasimuta,spatele si toracele la fel!
Abia astept sa-l vad.O sa trec sapt.viitoare pe la ea!

Acum mi-a dat mesaj ca a trecut Bernix s-o vada!
Ce gest frumos!Cred ca multe prietene din viata reala n-ar reactiona asa solidar la ce se intimpla.Nu-mi imaginam ca intr-o comunitae virtuala se pot crea asa legaturi afective!

Noi am fost azi in Ikea sa-i definitivam cumparaturile lui Mihnea.I-am laut un patut alb suuuuperb!Abia astept sa-l montam si sa-i pun lenjeria cu ursuleti.Incet-incet ma apropii si eu de finish cu cumparaturile!M-au cuprins emotiile rau de tot,mai ales de dimineata,cind am citit mesajul mamicilor de iul-aug,am plins de nu ma mai puteam opri!Insa erau lacrimi de emotie si fericire!

Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Si eu ma bag la "pana" ... ar fi frumos sa avem un bebelus nascut pe 1 septembrie si asta ar insemna ca Ana sa aibe un travaliu mai scurt asa ca... sa-i tinem pumnii.

Iuli 38+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput