Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca e liniste pe aici, ma bucura vestile despre Roxana, sunt sigura ca maine este acasa cu bebe Andrei/

Mandarinuta nu mi-a raspuns la mesaj, parca nu am curaj sa o sun, poate mai tarziu.

Eu vreau afara, asa ca vb mai tarziu.

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

2 poze:
www.flickr.com/photos/septoct2007/1296015154/" target="_blank"> Rox si www.flickr.com/photos/septoct2007/1295144633/in/photostream/" target="_blank">bebelacul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Doamne, ce luptator de sumo are! Cu pleata si falcutze...
Bravo Rox - saracutza, ce obosita e...

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Sabina

2 poze:
www.flickr.com/photos/septoct2007/1296015154/" target="_blank"> Rox si www.flickr.com/photos/septoct2007/1295144633/in/photostream/" target="_blank">bebelacul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

SABINA, multumim pt poze. Ce mamica fericita si ce bebe lipsit de griji. Mai are putin si o ajunge pe Alex,...:) Rox, sa iti traiasca si sa te bucuri de copii tai.

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Uau, ce bebelin maricellll!!!! Seamana cu sotul Roxanei. Si ce de plete are... De asta avea biata femeie arsurile alea ingrozitoare... Abia astept sa se intoarca acasa sa ne povesteasca tot, tot, tot!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Se vede ca Roxana are un bebe mare, e ditamai baiatu, oricum eu am ramas fara replica de cand am aflat.Superbi amandoi.
Abia astept sa ajunga acasa sa povesteasca, mai ales ca eu o sa nasc cu epidurala si probabil, presimt eu asta, cu nasterea declansata.

Eu acum am venit de la plimbare, a fost super, sper sa pot si eu dormi la cat de obosita ma simt.Asa ca, daca nu mai intru pe aici, va spun noapte buna.

Nu va mai inscrieti in lista pt saptamana viitoare, nu va fie frica, hai curaj.
Chiar asa, o lasati pe Andreea sa dea startul la nasteri in sept........fara concurenta nu e bine, nu-i asa Andreea?????????//

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

buna seara fetele !
intru sa va spun ca Veroboroda va trimite salutari, va pupa pe toate, va multumeste pentru urari si....VA INCURAJEAZA . NU ESTE GREU DELOC iar asteptarea merita TOTUL.
am rugamintea sa ii completati la datele Biancai, ca se numeste si Elena, a avut 49 cm si scor Apgar 9.
Le-am vizitat si fetita este super mincacioasa, Vero are laptic mult,se simt f bine deci miine vin acasica. Asa ca va intra ea sa va spune CE SI CUM a fost.
va pup si aveti grija de voi,

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, naste draga noastra ANA!!! (Slippers). Se pare ca ea va sparge gheata si va fi prima noastra adevarata mamica de septembrie.

Mi-a dat urmatorul mesaj la ora 20.27, dar, din pacate nu am putut posta din cauza de conexiune:
"Sunt la spital contractii la 5 minute. Ana"

ANA

Doamne ajuta sa fie totul bine, sa meraga repede nasterea si mai ales sa nu se chinuie.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Slippers

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

CURAJ ANA

Sunt curioasa daca naste pana-n ora 12(1 sept) sau dupa ...

Iuli 38+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput