Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Bai, da slabuta miscarea pe aici... Se vede ca nu mai e Roxana sa va anime...
Eu facui niscaiva spaghete si acusica pocnesc... Trebe sa ma intind a reveneala, ca altfel ma apuca arsurile aea parlite... Am termenat si clatitoasele de ieri, ca mai aveam compozitie... Amu ce sa mai fac? Cu domnul meu nu vorbesc si e tare aiurea... Stam ca doi papagali sub acelasi acoperis si asteptam ca celalat sa cedeze. De data asta nu voi mai fi eu aceea. Mereu ma plictisesc si sar pe el. L-am obisnuit asa si probabil ca acum zice ca iar am eu o pasa de dileala. Nu fratica, ia sa imi mai arate si el ca ma iubeste, pai ce numa eu, numa eu????
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Bai, da slabuta miscarea pe aici... Se vede ca nu mai e Roxana sa va anime...
Eu facui niscaiva spaghete si acusica pocnesc... Trebe sa ma intind a reveneala, ca altfel ma apuca arsurile aea parlite... Am termenat si clatitoasele de ieri, ca mai aveam compozitie... Amu ce sa mai fac? Cu domnul meu nu vorbesc si e tare aiurea... Stam ca doi papagali sub acelasi acoperis si asteptam ca celalat sa cedeze. De data asta nu voi mai fi eu aceea. Mereu ma plictisesc si sar pe el. L-am obisnuit asa si probabil ca acum zice ca iar am eu o pasa de dileala. Nu fratica, ia sa imi mai arate si el ca ma iubeste, pai ce numa eu, numa eu????
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
na, acum de ce nu vb cu el?? ai spus pe undeva si iarasi am pierdut eu? la mine, sotul e cel care cedeaza intotdeauna, chit ca nu are nicio vina. Ieri am facut un show, m-am refugiat botoasa in alta camera. Motivul>? Ii era lene sa se spele pe dinti. A stat vreo 5 min in pat, apoi s-a dus, s-a spalat pe dinti si a venit sa ma ia langa el. Mi-a zis ca ar fi tb sa dau la ATF.
urmychance37baietelul nostru
iuli8700 spune:
Annisia, nu degeaba esti berbec ca sotul meu... saracul numai el face pasul de impacare si asta de la inceput de cand ne-am cunoscut. Stie ca eu sunt capoasa asa ca prefera sa sparga el gheata si chiar si atunci cedez greu Voi sunteti cam impulsivi cand sunteti nervosi si va cam dati drumu' la gura dar in 5 minute cel mult va trece. Eu nu functionez nenica asa...odata ce au fost cuvintele spuse(chiar daca sunt spuse la nervi) mie-mi trebuie timp sa le diger si apoi sa le uit. Si uite-asa ajunge el primul la mine
Iuli 38+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
urmychance spune:
mai am o intrebare: sotul meu vopseste tocurile de la usi. Are ceva daca inhalez vapori? adica pt bb. Eu incerc sa stau langa geam cat mai mult, dar tot simt ca inhalez. E foarte grav?
Annisia - ce fel de spagetti ai facut? mi s-a facut pofta.
urmychance37baietelul nostru
iuli8700 spune:
Nu, sunt scorpion...cred ca si mai si ...
Iuli 38+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
ramonaiani spune:
Se pare ca bebele meu nu vrea sa vina azi! A trecut si orice urma de contractie ...
Am fost la cumparaturi azi si am rezistat chiar foarte bine.
Tati s-a resemnat: daca e sa vina, macar sa vina odata copilul, sa stim si noi o treaba sigura!
37+
alehiam spune:
liniste mare ...
noi suntem cumintei, nici un simptom ca ar veni bebe.
am fost sa ne plimbam un pc pe afara, iar acum mie un pic de greata... cred ca am mancat cam alambicat azi
Mad cu Robert
Sabina spune:
Annisia, de esti botoasa?
si eu m-am cam certat aseara cu al meu la telefon...da pana dimineata eram ok.
M-a sunat Roxana, bb a dormit ca un adevarat urias ce e:)), aproape toata dimineata.Si acuma, la ultimul supt au venit si cu completare asistentele, dar n-a luat decat trei lingurite, deci se pare ca ii vine si lapticul Roxanei. A reusit si ea sa doarma ceva.
Daca trec frumos de noaptea asta, s-ar putea sa le dea maine drumul acasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Luy, Sim, voi ce mai faceti?
mai dati un mic semn, 2 vorbe atata.
Marunzika pe unde umbla?? ce facem cu ziarele alea Marunziko
Betty, tu cum mai esti?
Urmy, stai draga linistita.Cum o sa mananci mancare de la spital?
dacanasti natural, la o ora dupa sa iti aduca sotul mancare babana.
Daca nasti cu ceza(ceea ce nu-ti doresc) ai voie prima zi numai ceai de chimen si anason , dupa care supa clara de legume.A doua zi abia supa de pui, si mai pe seara si nitele solide.
Nu te baza pe ce dau aia acolo....Doamne fereste.(din pacate....)
mi-a venit o idee.Ce-ar fi s-o caute Roxu pe Bernix p-acolo:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia