Mamici de septembrie - octombrie 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
ylilimic spune:
Dragi viitoare mamici! In primul rand va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii pe care curand ii veti tine in brate, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si oo viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!
Sabina spune:
fratilor, e o intunecime afaraaaa....si io n-am haleala.Tre sa ma mobilizez sa cumpar macar legume, si restu seara, vin fimea flamanda si n-are ce baga la burton
nu iau tot odata...cred ca e o coada la super market.....numa de aia n-am chef acuma.Ca e in cartier, n-au locuri de gravida la casa...si se uita toti stramb la tine si-asa, fara loc....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
valentina_22 spune:
[quote]Originally posted by ylilimic
Dragi viitoare mamici! In primul rand va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii pe care curand ii veti tine in brate, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si oo viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!
Sa-i dea DD putere lui Darius si parintuilor lui sa treaca cu bine peste incercarea asta. Nimic nu-i mai greu pe lumea asta decat sa-ti vezi copilul neajutorat , iar tu ca parinte sa nu ai cum sa-i alini suferinta. Aveti incredere in prietenii de pe DC toti suntem alaturi de voi in aceste momente dificile si cu siguranta totul se va termina cu bine. MUlta sanatate lui Darius si multa putere celor din jurul sau!
32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
ramonaiani spune:
Acum m-am trezit si eu si am citit pe fuga din urma. Observ ca noaptea s-a derulat fara (alte) evenimente.
Inafara de al meu!. Studentii de vis-a-vis au avut party! Pe la 2 dimineata m-au apucat niste contractii nasoale, cam la 2-3 minute, si la 2 jumate eram deja la spital.
M-au monitorizat - intre timp scazusera la 5 minute, asa ca m-au trimis sa ma plimb pe scari pana la 5 jumate. La ora 6 se schimba tura.
Moasa de pe tura de dimineata se uita si ea la curbele de pe foaia de CTG, si-mi spune ca au ramas contractiile la 5 minute, dar tot neregulate sunt. La genul ca au intensitati diferite. Ce prefer sa fac, sa ma duc sa ma mai plimb pe scari??
NU! prefer sa plec acas sa domim si noi cateva ore in noaptea asta!
De la 6 jumatate am dormit dusa pana pe la 11. Am mancat ceva, am luat o pastiluta contra contractiilor, dar tot am burtica tare si ma doare spatele.
Multam de incurajari si de majorete
37+
P.S. Piciulika, se pare ca bebelina mea a primit salutarile de la Michael. A fost curioasa sa vada ce-i pe-aici, dar ... nu atat de curioasa cat sa vrea sa iasa afara
carpatina spune:
Ce-i linistea asta fetelor? Hai, nu sparge nimeni gheata lui septembrie?
Stie cineva ce mai face Mandarinutza? Daca a venit deja acasa?
34+ cu Ioana
Terrapin spune:
Da, chiar asa, nu sparge nimeni astazi gheata?
E 1 septembrie!!!
Eu voi pune semn la citit si scris aici, pentru ca ma pregatesc sa plec in WE la ai mei... Cam nasol pe ploaia asta dar merge...
si week-end placut la toata lumea: bebici, mamici, burtici...
36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
aniast72 spune:
Vin si eu cu intarziere sa-i urez Roxanei multe felicitari pentru BB Andrei. Chiar ca e declarata pe bune mama eroina a Odiseei noastre. Sabina, transmite-i te rog si din partea mea ca sunt alaturi de ea si abia astept sa revina printre noi cu tonusul ei energic.
Bobo, felicitari si tie pentru fetele tale frumoase.
Eu am fost ieri la doctor, bb avea tot 3.700, probabil ca data trecuta (pe 21.07) era mai micut si acum a crescut, oricum intra in marja de eroare de 500 g. Am intrebat doctorul cum se prezinta colul si mi-a raspuns "Sa nu intram in detalii, asta e treaba mea" Imi venea sa-i spun ca *colul meu e "treaba mea" si ar trebui sa stiu si eu ce-i cu el, mai ales ca am mai citit si stiu cam cum ar trebui sa se prezinte. Am programare luni la spital, doctorul mi-a dat totusi un indiciu ca e posibil sa se intample si zilele astea...daca nu, luni la ora 7.30 sa ma prezint la Elias pentru un ultim control apoi, cu bagajul pregatit sa ma indrept spre Euroclinic pentru analize si monitorizari. L-am intrebat daca se pune problema de inducere...a zis ca nu...dar ca el crede ca atunci cam va fi termenul.
Oricum va tin la curent, sper ca totul sa se intample dupa program, cu toate ca sunt constienta ca la o nastere naturala totul e cum vrea DD.
Daca nu naste nimeni pana atunci, ma ofer eu sa sparg gheata pentru luna septembrie.
Pupici si sa auzim si de acum incolo numai vesti bune.
Scuzati-mi "raceala" din postare pe care o simt chiar si eu dar nu pot sa nu recunosc ca am o stare usor tensionata, azi am terminat si eu 40 sapt (echografic), dupa UM s-ar termina marti...si simptome ca bb ar vrea sa vina chiar nu simt.
Andreea 39+ cu
Sabina spune:
Andreea, chiar ma intrebam ce e cu tine.
nu te mai scuza atata, e normal sa fii tensionata, uite, eu stiu clar ca ziua cea mare e joi, si am o tensiune cat casa.
O sa fie bine, stai linistita.
tot pt fetele care nascla municiapl: in mod cert trebuie sa avem tot de-acasa.camasi de alaptat, camasa de travali/operatie, haine pt bb. Asistentele au cerut haine pt bb din prima, doaraduc bebelusul in camasutele lor.
Acum 5 ani era cu totul altfel.
mai, azi nu e zi de nascut.Plouaaaaaaaaaaaaaa, bacovian!!!
cine efan gimnastica, cica azi se da la tvr proba de feminim, calificari.la ora 16.45
Finala adevarata e miercuri, pe 5, la ora 15.
Io ma oftic, dupa ce ca pierd festivalul Enescu mai pierd si gimnastica:)))
aaah, Pt fetele de la Elias nitel speriate ca nu sunt locuri: fara grija, maine e iar Badiu in Garda:))) puteti sa faceti fara probleme bb de 5 kile la Municipal..Spuneti ca sunteti prietene cu Roxana sau Sabina si gata, va ia el
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
Pai daca finala e miercuri si tu nasti joi.. de ce o pierzi?
Cumparasi de mancare?
34+ cu Ioana