am si eu o mica intrebare:D..daca este cineva ce a facut scoala de soferi(femeie)..in ce consta proba medicala pentru a fi considerata apta pentru scoala de soferi?:)
Trebuie o adeverinta de la medicul de familie,in care se spune ca esti apt pentru scoala de soferi,este tip,si pe spatele cereii de inscriere la scoala,tot tipizata(ti-o da de la scoala)este o rubrica "MEDIC DE FAMILIE" trebuie sa semneze si sa puna parafa..
Azi mi-am depus actele si m-au programat pentru Vinerea viitoare sa dau examen,asa ca am date foarte proaspete.
Bafta
mihaela si ANA MARIA 27.03.2007
iti tb vize de la specialitatile trecute pe fisa: orl, oftalmologie, GINECOLOGIE, cardiologie samd
Pe mine m-au trimis de la scoala (unde m-am inscris) la un cabinet medical unde am facut analize de sange si control ofta, cand am luat fisa erau mai multe specialitati acolo, nu le retin exact. Pe la medicul de familie n-am trecut deloc. Tot de la scoala m-au trimis unde sa-mi fac psihologicul. Si nu m-au primit la inscriere fara analize si avizul psihologic. Cel mai bine intreaba la scoala unde vei face sa te indrume ei.