10 ani de la moartea printesei Diana
Raspunsuri - Pagina 3
MissParker spune:
Si de aici reiese clar ca s-a facut autopsie:
The details of Diana’s autopsy have been a closely guarded secret, but 48 Hours contacted Robert Thompson, who was there. “Any death within the royal family, that was referred to the coroner, would come to us,” he says.
And what about claims that Diana was pregnant at the time of her death? Was there any reason to believe that?
“The pathologist spoke to me. And he was closer to me than we are to one another, and said to me and to the room at large, ‘Well, she wasn’t pregnant,’” says Thompson. “He divided the womb, looked inside, and was quite certain that this lady in this instance was not pregnant.”
Pana la urma, exista cam la fel de multe scenarii ca la JFK...
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
escu spune:
Pai da, autopsie s-a facut in Anglia, nu in Franta, dupa ce a fost imbalsamat corpul in Franta. Imbalsamarea impiedica orice depistare ulterioara a starii de graviditate.
cristina1974 spune:
Diana a plecat din franta fara nici un fel de autopsie,iar una ce i s-a facut pe fundalul unei imbalsamari,e o chestie facuta de dragul de a fi facuta,de a arunca nisip in ochii publicului,care, in proportie destul de mare, nu-i au la inima pe cei din familia regala.
Eu locuiesc in Londra de multi ani, si vad chestiile astea, ma refer la dezgustul britanicilor fata de toate abuzurile casei regale, la tot pasul.
Ajutati-o pe Sonia
iliuta spune:
Va trimit ceva.....printre sunt si poze cu saraca Diana......
Daca nu stati bine cu inima, nu va uitati....
http://www.4lol.ru/94/
Sa stiti ca se incarca mai greu...
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
MissParker spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Va trimit ceva.....printre sunt si poze cu saraca Diana......
Daca nu stati bine cu inima, nu va uitati....
http://www.4lol.ru/94/
Sa stiti ca se incarca mai greu...
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Doamne apara si pazeste...
Poze din astea ar trebui sa fie aratate non-stop la cei care se urca la volan sub influenta alcoolului.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
aidaciolac spune:
Doamne fereste-ne de asa ceva!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
andreea81 spune:
Sincer va spun ca, imi vine sa vomit! Trucate sau nu, acele poze exprima realitatea! Dumnezeu sa ne aiba in paza! Asa sigur n-as vrea sa mor! Doamne fereste! Ma gandesc cat sunt de caliti cei care fac parte din echipele de descarcerare....la cate vad zilnic aproape...
adelaidam spune:
Sunt de acord cu parerile voastre doar in ceea ce priveste faptul ca probabil a fost o mama buna, care fara discutie ca a facut lucruri demne de respect in viata ei, dar nu pot sa fiu de acord cu faptul ca a facut totul pt a pastra imaginea pe care o avea deja casa regala. Nu a facut decat sa o ruineze. Cand intri intr-un asemenea joc, nu este cale de intoarcere, apasa pe umerii tai o responsabilitate imensa, in primul rand morala, dar se pare ca la ea nu a fost vorba de asa ceva,de asta dand dovada de nenumarate ordin. Nu vreau sa par prea dura, dar parerea mea este ca ea singura si-a ales destinul.Si nici varianta accidentului banal nu mi se pare plauzibila. Nu va suparati pe mine e doar o parere.
giani spune:
Nu imi displacea Diana, nici nu e tocmai tipul care sa il admir, a dat bine la public, frumoasa, nefericita, filantropica, ma rog o cucoana bogata, care s-a casatorit bine. A avut ghinion sa n-o placa barbata-su', am citit cindva, inainte de a muri, ca Charles era dezamgit de calitatile intelectuale ale Dianei, nu prea avea ce povesti cu ea, asa, cind erau ei doar ei doi, doar intrigi de doi bani din cercurile in care se invirteau.