10 ani de la moartea printesei Diana
Raspunsuri - Pagina 2
cristina1974 spune:
A fost groaznic, intr-adevar, ce s-a intamplat cu ea. A fost singura care, satula de toata rautatea celor de la curtea regala, a vrut sa traiasca si ea ca un om normal. Si-a iubit copiii foarte mult, si-a iubit si sotul mult, insa el nu a stiut sa aprecieze asta.Pacat.....
Cand a crezxut ca va intra si ea intr-un normal, alaturi de Dodi, cu care astepta un copil,totul s-a sfarsit in modul in care s-a sfarsit, la Paris, in acea noapte.
In Uk se vehiculeaza mult ideea ca acel accident a fost de fapt, o inscenare, si ca ea ar fi fgost ,de fapt omorata.Accidentul nu a fost intamplator,si a fost comandat de la biroul oficial al fostului ei sot, Charles.Daca stam si ne gandim, ei nu puteau accepta ca mama viitorului rege sa aiba un copil cu un musulman. Si au omorat-o, nenorocitii....
Chiar saptamana asta am vazut la tv filmul Diana: The Last Journey, in care se dezbate la greu moartea "accidentala" a Dianei. Filmul e bazat pe cartea scrisa de unul dintre bodyguarzii printesei, referitoare la modul cum a murit ea. Filmul e nou si e realizat foarte bine.
Mare pacat ca Diana s-a dus, e o mare pierdere pentru lumea intreaga.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei curat!
Ajutati-o pe Sonia
anky spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
A fost groaznic, intr-adevar, ce s-a intamplat cu ea. A fost singura care, satula de toata rautatea celor de la curtea regala, a vrut sa traiasca si ea ca un om normal. Si-a iubit copiii foarte mult, si-a iubit si sotul mult, insa el nu a stiut sa aprecieze asta.Pacat.....
Cand a crezxut ca va intra si ea intr-un normal, alaturi de Dodi, cu care astepta un copil,totul s-a sfarsit in modul in care s-a sfarsit, la Paris, in acea noapte.
In Uk se vehiculeaza mult ideea ca acel accident a fost de fapt, o inscenare, si ca ea ar fi fgost ,de fapt omorata.Accidentul nu a fost intamplator,si a fost comandat de la biroul oficial al fostului ei sot, Charles.Daca stam si ne gandim, ei nu puteau accepta ca mama viitorului rege sa aiba un copil cu un musulman. Si au omorat-o, nenorocitii....
Chiar saptamana asta am vazut la tv filmul Diana: The Last Journey, in care se dezbate la greu moartea "accidentala" a Dianei. Filmul e bazat pe cartea scrisa de unul dintre bodyguarzii printesei, referitoare la modul cum a murit ea. Filmul e nou si e realizat foarte bine.
Mare pacat ca Diana s-a dus, e o mare pierdere pentru lumea intreaga.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei curat!
Ajutati-o pe Sonia
Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia
Cred si eu ca e mai mult decit probabil ca asa s-a intimplat.Mi se pare totusi curios ca nici Mohamed Al-Fayed nu poate sa afle exact adevarul,cred ca cei care stiu cu adevarat ceva, se tem ingrozitor sa scoata o vorba despre asta.Ce ti-e si cu puterea asta,nu poti sa faci nimic,nici macar intr-o astfel de situatie.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
cristina1974 spune:
Un accident se investigheaza la greu, pana se ajunge la cauza care a dus la asa ceva. Insa, in Paris, politia franceza a primit ordine clare de la cabinetul lui Charles,in care se specifica la modul cel mai serios ca ei trebuie sa faca orice ca totul sa para un accident nevinovat. In cazul unui asa ghinion, daca nu ai nimic de ascuns,nu trebuie sa faci precizari de genul asta, nu?
Ajutati-o pe Sonia
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by giani
Charles a asasinat-o?
Nu Charles personal, eu cred ca a fost luata o decizie la comun de catre curtea regala. Nu se putea intr-adevar, ca viitorul rege al Angliei sa aiba un frate vitreg musulman. Asta cred ca a stat la baza "accidentului".
Pacat pentru ea, a fost o femeie buna!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
MissParker spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Eu am citit ca in nici un caz nu era insarcinata. Medicul legist care i-a facut autopsia a afirmat ca nu era insarcinata, prietena ei de multi ani de zile (am uitat numele si unde am citit asta) cu care Diana chiar fusese in vacanta cu cateva saptamani inainte de accident a spus ca Dianei ii venise ciclul in acea vacanta, deci nu avea cum sa fie gravida.
Iar Mohamed Al-Fayed a mentionat abia dupa 5 ani de la moartea celor doi un telefon primit de el de la Diana (?!!) prin care vezi Doamne fusese anuntat ca Diana era gravida (??!!):
www.cbsnews.com/stories/2004/04/20/48hours/main612794.shtml" target="_blank">http://www.cbsnews.com/stories/2004/04/20/48hours/main612794.shtml
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
cristina1974 spune:
Dianei nu i s-a facut nici un fel de autopsie. Corpul i-a fost imbalsamat direct, impotriva legilor din Franta,si trimis direct la Londra.
Faza cu sarcina...nu stiu cat e adevar si cat este speculatie, insa faza cu autopsia stiu din surse foarte sigure.
Oricum, relatia ei cu Dodi deranja prea mult....incat s-a hotarat sa se inlature.Cum? Ati vazut si voi...
Rusine marii di "distinsei" familii regale.....
Ajutati-o pe Sonia
escu spune:
http://www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/mndwebpages/diana%20embalming%20to%20hide%20pregnancy
cititi aici cum corpul ei a fost imbalsamat pentru a nu se putea verifica niciodata daca a fost sau nu insarcinata. Ei au spus ca din motive de trimitere a corpului in Marea Britanie cu avionul. Partea ciudata este ca numai al ei a fost imbalsamat, nu si al lu Dodi.