Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Da,da !
apa + sapun sunt recomandate ambelor tabere dupa oricare dintre indeletniciri
Oare autoarea subiectului unde este ?
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
Pai dupa cate s-au scris aici , crezi ca mai are tupei sa isi arate nasucu?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
dora78 spune:
Eu zic sa nu mai puneti balsam de rufe cand spalati chilotii, poate se imprima parfumul in "problema" si se lasa cu scandal de pomana...
Fulvia, eu as cumpara cartea aceea si as comenta-o cu el... Daca reactioneaza impulsiv, eu zic ca e un nou semn... Eu cu sotul meu obisnuim sa citim si sa comentam impreuna cartile, asa ca mi-as da seama imediat...
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
wonderful spune:
Cand ii adulmecam putem avea un bisturiu la indemana!Vad ca se poarta inselaciosii ci jucaria taiata.N-or fi mirosit frumos?
dora78 spune:
quote:
Originally posted by Fulvia
Nu m-am speriat. "Ascult" parerile voastre. Am facut cateva afirmatii. Si am pus o intrebare...
Cred ca exista semne ale infidelitatii.
Dar voi credeti ca exista si barbati care sa le mimeze pentru a-si tortura partenera, pe care au catalogat-o inginereste, geloasa obsesiv?
Ce a-ti face daca luni de-a randul, a-ti fi invinuita de gelozie obsesiva, doar pentru ca a-ti cerut la un moment dat o explicatie pentru ceva ce vi se parea suspect?
Si neprimind un raspuns logic si coerent, a-ti insista in a-l primi?
In schimb tot timpul vi s-ar servi chestii de genul: ma consideri jucaria ta, vrei sa avem o relatie stapan - sclav, esti complexata si instabila emotional (de aceea vrei sa-ti raspund ......), ai facut o obsesie, etc.
Si intr-o zi, absolut intamplator, rasfoind o carte intr-un supermarket (scrisa de un american si care are ca subiect gelozia), ati regasi in paginile ei 90 % din frazele cu care esti "tratata" aproape zilnic? Si ti-ai da seama ca el a citit-o si pe baza ei te-a diagnosticat si iti aplica chiar si "metode" de tratament pe care autorul le propune?
Ce fel de semne sunt astea?
Nu fiti "scorpii", ca speriati fata. V-a scris la amiaza... da' tot nu va potoliti??? Luati-o incet, ca abia a intrat pe forum... s-a mai si ingrozit probabil de atatea "mirosuri"...
Amelia mea
wonderful spune:
Fulvia,fetele au dat-o pe glumite pt. ca s-a vorbit despre teme asta atat de mult ca poti scoate 2 carti.Sunt barbati pe care-i poti citi din prima,cum sunt altii mai 'smecheri,abili care te pot insela intr-o veselie,fara sa-ti dai seama.Daca-l intrebi de luni de zile acelasi luicru poate l-ai excedat si te perpeleste,ba chiar ofenseaza,ca sa- lasi in pace.Cred ca o femeie care intreaba des:"La ce te gandesti?";"Ma mai iubesti la fel de mult?";"Ma/m-ai inselat?" devine agasanta si o cauta cu lumanarea.Inverseaza rolurile si ai sa intelegi,poate,mai bine.Cand iubim nu trebuie sa sufocam.Nu-l mai intreba ca-i degeaba.Cerceteaza-i tel.,camasa oricum nu-l mirosi,mai ales dupa ce vine acasa ca e cam riscant si aiurea.De abia atunci intra la idei.
dora78 spune:
Apropo, daca il tot intrebi si devine agasat, s-ar putea chiar sa inceapa sa insele.
Daca esti sigura cu cartea aia, cumpar-o si pune-o pe masa, in bucatarie, ca si cum ai fi uitat-o. Vezi cum reactioneaza. Daca te intreaba, ii poti spune ca ai luat-o sa vezi ce zic si altii despre "inselat" , sa te convingi ca esti tu "obsedata". Chestii de-astea. Lucreaza-l la pshic, va ceda la un moment dat. Cere-i telefonul pe nepusa masa, sa suni la un prieten, ca tu nu mai ai minute de exemplu... vezi ce zice... Daca te anunta din senin ca pleaca cu vreo treaba banala, zi-i si tu.., "ah, voiam sa mergem sa luam detergent, nu pot sa car singura 6 kile, e la oferta"... si din nou vezi cum reactioneaza... Ca daca renunta la tenis ca sa mearga cu tine in supermarket... n-are sens sa te stresezi!
Amelia mea
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Fulvia
Nu m-am speriat. "Ascult" parerile voastre. Am facut cateva afirmatii. Si am pus o intrebare...
Cred ca exista semne ale infidelitatii.
Exista, dar eu stiu atit: daca nu se intimpla cu adevarat? de ce sa-ti faci probleme dinainte? Si, daca se intimpla? Cu ce poti preintimpina? In niciun caz cu problemele de dinaintea intimplarii. In niciun caz cu controale in culoti ( cica nu li se mai zice chiloti ci culoti).Nu stiu daca ma intelegi.
Pur si simplu nu poti sta la pinda sa urmaresti semne de infidelitate, mai degraba cred ca e mult mai onorabil sa ramii "o doamna" si sa ierti daca poti ierta sau sa pleci daca poti pleca.
Certitudinea nu-ti da voie sa ierti onorabil, te obliga ori sa induri o umilinta (recunoscuta, la vedere) ori sa tai in carne vie si dai cu flit (sau cum s-or mai fi chemind substantele alea de stirpit mustele).
Dar voi credeti ca exista si barbati care sa le mimeze pentru a-si tortura partenera, pe care au catalogat-o inginereste, geloasa obsesiv?
Da, cred ca exista dar cred ca aia sint bolnavi putin (la cap) sau, dupa caz, obligati sa se supuna unui tipar de catre insasi partenera care nu mai conteneste cu acuzele (mai mult sau mai putin inchipuite), pentru a demonstra ceva. Depinde.
Ce a-ti face daca luni de-a randul, a-ti fi invinuita de gelozie obsesiva, doar pentru ca a-ti cerut la un moment dat o explicatie pentru ceva ce vi se parea suspect?
Ai cerut tu o explicatie la un moment dat (un singur moment dat) si apoi ai fost invinuita luni de-a rindul de gelozie obsesiva?
Adica, intrebarea era: tie ti s-a intimplat asa?
Si neprimind un raspuns logic si coerent, a-ti insista in a-l primi?
Nu, eu nu as insista. Tu ai insistat?
In schimb tot timpul vi s-ar servi chestii de genul: ma consideri jucaria ta, vrei sa avem o relatie stapan - sclav, esti complexata si instabila emotional (de aceea vrei sa-ti raspund ......), ai facut o obsesie, etc.
Nu stiu ce sa zic, sint putine datele pe care ni le pui la dispozitie, sa nu te superi, te rog. Nici prin cap nu-mi trece sa "tin cu ursul" dar nici nu pot sa-l "impusc" doar fiindca cineva imi spune ca e "posibil" sa fie periculos. Daca nu e? Eu de unde sa stiu?
Si intr-o zi, absolut intamplator, rasfoind o carte intr-un supermarket (scrisa de un american si care are ca subiect gelozia), ati regasi in paginile ei 90 % din frazele cu care esti "tratata" aproape zilnic? Si ti-ai da seama ca el a citit-o si pe baza ei te-a diagnosticat si iti aplica chiar si "metode" de tratament pe care autorul le propune?
Ce fel de semne sunt astea?
Tu vorbesti serios? Chiar esti convinsa ca omul asta a citit cartea aia din supermarket inaintea ta si apoi a aplicat "tratamente" functie de ea? Ca sa ce? Sa se joace cu mintile tale?
Pai atunci, mie mi-e aproape clar! Nu mai cauta semne. Daca are mintea limpede sa te "joace" inseamna ca nu e ocupata cu altcineva decit cu tine. Un om indragostit de altcineva nu mai are vreme sa-ti intinda capcane. Asa cred. Mai degraba ar fi ocupat sa-si stearga urmele. Esti sigura ca nu te gindesti prea departe?
www.helpsonia.com
Roht spune:
Fulvia, in locul tau i-as raspunde cu aceasi moneda, as intra in jocul lui inversand rolurile, adica chiar l-as aduce in ultimul stadiu de gelozie. Joaca-te putin cu mintea lui, da-i motive sa devina cu adevarat gelos ( nu este obligatoriu sa treci la fapte), iar apoi aplica-i aceleasi principii mentionate in carte.O femeie se poate juca foarte usor cu psihicul unui barbat, daca vrea !
canne-marie spune:
quote:
Originally posted by Miramarquote:
Originally posted by wonderful
Deci totu' sta in simtul olfactiv,noi le mirosim 'oale',ei ne miros degetele?!Apropo,ca cum miros niste oua si neste degete care au inselat?Mi-e frica de raspuns dar risc.
Morala:sa aveti mereu asupra voastra Rinofug.
Asta vroiam si eu sa intreb da' mi-ai luat-o inainte...cum ar trebui sa miroasa "inselaciunea" ?
Pai, cred ca a CLOR ! ! !
annes
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Elle_seb
Da' de ce tre' sa stai nu-shtiu-cum in genunchi ca sa-l miroshi? Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai, asa, de bine-ai venit?
Si cu ocazia asta ii "cantaresti" si oole sa vezi daca mergi sa pregatesti ligheanul.
Miha si RobertCand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Am auzit ca daca plutesc la suprafata e de rau
Elle_seb