Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 9

canne-marie spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
Da' de ce tre' sa stai nu-shtiu-cum in genunchi ca sa-l miroshi? Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai, asa, de bine-ai venit? Stiti voi, asa cum mai facem din cand in cand, in trecere...
Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai
BAI ASTA E CAE MAI TARE FAZAAAAAAAAAAAAAAAAA

annes

wonderful spune:
quote:
Originally posted by canne-mariequote:
Originally posted by Miramarquote:
Originally posted by wonderful
Deci totu' sta in simtul olfactiv,noi le mirosim 'oale',ei ne miros degetele?!Apropo,ca cum miros niste oua si neste degete care au inselat?Mi-e frica de raspuns dar risc.
Morala:sa aveti mereu asupra voastra Rinofug.
Asta vroiam si eu sa intreb da' mi-ai luat-o inainte...cum ar trebui sa miroasa "inselaciunea" ?
Pai, cred ca a CLOR ! ! !
annes
S-o crezi tu,ar fi bine.Eu cred ca put a pucioasa ca i-a impins

wonderful spune:
quote:
Originally posted by Elle_sebquote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Elle_seb
Da' de ce tre' sa stai nu-shtiu-cum in genunchi ca sa-l miroshi? Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai, asa, de bine-ai venit?Si cu ocazia asta ii "cantaresti" si oole sa vezi daca mergi sa pregatesti ligheanul.
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Am auzit ca daca plutesc la suprafata e de rau
Elle_seb
Cum tre' sa fie apa?Ca de izvor sau fiarta?ca sa stiu cu ce temperatura sa-l astept cand vine de la servici.

Elle_seb spune:
quote:
Cum tre' sa fie apa?Ca de izvor sau fiarta?ca sa stiu cu ce temperatura sa-l astept cand vine de la servici.
Eu zic ca totusi cele mai bune sunt baile alternative: calde - reci.
Da' ce faci, wonderful, bagashi deja mana-n budigai si descoperii nefacuta?

Elle_seb

wonderful spune:
quote:
Eu zic ca totusi cele mai bune sunt baile alternative: calde - reci.
Da' ce faci, wonderful, bagashi deja mana-n budigai si descoperii nefacuta?
Elle_seb
Bagatu' mainii e ultima alternativa.Mai intai vreau sa-i fac o baitza ca sa stiu daca i-o las la locu' ei sau i-o smulg ca pe un trofeu.

Elle_seb spune:
quote:
Bagatu' mainii e ultima alternativa.Mai intai vreau sa-i fac o baitza ca sa stiu daca i-o las la locu' ei sau i-o smulg ca pe un trofeu.
Asa ii spusesem si eu ex-ului. Sa-l puna draku' si sa aflu ceva, ca i-o tai si i-o dau la ratze.
Si de atunci nu mai dormea noaptea decat pe burta.

Elle_seb

wonderful spune:
quote:
Asa ii spusesem si eu ex-ului. Sa-l puna draku' si sa aflu ceva, ca i-o tai si i-o dau la ratze.
Si de atunci nu mai dormea noaptea decat pe burta.
Elle_seb

szivarvany spune:
Nu ne inchid daca aplicam ca metode de detectare toate actiunile insirate pe acest topic
Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Guestus spune:
hai mai wonderful..citeva grame doar? chiar asa?
poate spui acum ca ai scris gresit ..in loc de "borcanasul cu formol" trebuia scris butoiul de varza

wonderful spune:
quote:
Originally posted by Guestus
hai mai wonderful..citeva grame doar? chiar asa?
poate spui acum ca ai scris gresit ..in loc de "borcanasul cu formol" trebuia scris butoiul de varza