Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 6
crocodill spune:
NU nu Bamse nu mai ia nici o gura de miere ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si pe deasupra mai ai sanse sa te intepe "albina".
canne-marie spune:
quote:
Originally posted by toanca
[quote]Originally posted by Guestus
Asta e frectie nene cu mirositul intre picioare...basca e si incomod sa te tot apleci zilnic.
am mai zis de 7 ori pina acum...de ce nu mergeti la testul poligraf din 6 in 6 luni. dupa 4 vizite va dau aia si discount
Ma si vad mirosindu-l intre picioare
Doameeeeeeee,super tare faza asta ! ! !
annes
Miramar spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Deci totu' sta in simtul olfactiv,noi le mirosim 'oale',ei ne miros degetele?!Apropo,ca cum miros niste oua si neste degete care au inselat?Mi-e frica de raspuns dar risc.
Morala:sa aveti mereu asupra voastra Rinofug.
Asta vroiam si eu sa intreb da' mi-ai luat-o inainte...cum ar trebui sa miroasa "inselaciunea" ?
crocodill spune:
Oricum ar mirosi tot nu o sa fie bine pentru cel mirosit,si daca cumva isi revine din soc cel mirosit sunt curios ce discutii urmeaza.
Parca o vad pe banuitoare stand in genunchi in holul de la intrarea in locuinta canjugala asteptandu-l pe banuit !
Elle_seb spune:
Da' de ce tre' sa stai nu-shtiu-cum in genunchi ca sa-l miroshi? Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai, asa, de bine-ai venit? Stiti voi, asa cum mai facem din cand in cand, in trecere...
szivarvany spune:
Sau un 69, asa, k sa verifice fiecare ce vrea, in liniste si pace, fara ca celalalt sa-si dea semaa de intentia initiala
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Sau un 69, asa, k sa verifice fiecare ce vrea, in liniste si pace, fara ca celalalt sa-si dea semaa de intentia initiala
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
Pai vezi!
Imbini utilul cu placutul.
Elle_seb
dora78 spune:
Adica cum, ca nu mai inteleg... bagi mana si apoi... iti mirosi manaaaaaaaa???????
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea