Semne ale infidelitatii

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Zise Bamse si mai lua o gura de miere.

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodill spune:

NU nu Bamse nu mai ia nici o gura de miere ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si pe deasupra mai ai sanse sa te intepe "albina".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

quote:
Originally posted by toanca

[quote]Originally posted by Guestus

Asta e frectie nene cu mirositul intre picioare...basca e si incomod sa te tot apleci zilnic.
am mai zis de 7 ori pina acum...de ce nu mergeti la testul poligraf din 6 in 6 luni. dupa 4 vizite va dau aia si discount

Ma si vad mirosindu-l intre picioare

Doameeeeeeee,super tare faza asta ! ! !

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Deci totu' sta in simtul olfactiv,noi le mirosim 'oale',ei ne miros degetele?!Apropo,ca cum miros niste oua si neste degete care au inselat?Mi-e frica de raspuns dar risc.
Morala:sa aveti mereu asupra voastra Rinofug.

Asta vroiam si eu sa intreb da' mi-ai luat-o inainte...cum ar trebui sa miroasa "inselaciunea" ?

Mergi la inceput

vai de mine, cata indecentza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodill spune:

Oricum ar mirosi tot nu o sa fie bine pentru cel mirosit,si daca cumva isi revine din soc cel mirosit sunt curios ce discutii urmeaza.
Parca o vad pe banuitoare stand in genunchi in holul de la intrarea in locuinta canjugala asteptandu-l pe banuit !

Mergi la inceput

Da' de ce tre' sa stai nu-shtiu-cum in genunchi ca sa-l miroshi? Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai, asa, de bine-ai venit? Stiti voi, asa cum mai facem din cand in cand, in trecere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sau un 69, asa, k sa verifice fiecare ce vrea, in liniste si pace, fara ca celalalt sa-si dea semaa de intentia initiala

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Sau un 69, asa, k sa verifice fiecare ce vrea, in liniste si pace, fara ca celalalt sa-si dea semaa de intentia initiala

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Pai vezi!
Imbini utilul cu placutul.

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Adica cum, ca nu mai inteleg... bagi mana si apoi... iti mirosi manaaaaaaaa???????

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput