imi cade parul
Am avut o perioada destul de tensionata in viata si pentru ca sotul meu lucreaza cam departe si vine acasa doar de 2 ori pe saptamana , se intampla ca nici nu mai gatesc in casa decat din an in paste. Bun, el mananca la restaurant, da' eu parca m-as fi razbunat pe mine pentru problemele interioare. Mananc total aiurea, cand prea mult cand prea putin, oricum total dezechilibrat. N-am slabit mult, vreo 3 kg, insa problema e ca a inceput sa-mi cada parul ingrozitor.
Am tot citit despre cauzele caderii parului, stresul este un factor principal ca si lipsa de vitamine. La mine astea doua se cupleaza.
Am inceput sa iau niste suplimente nutritive, pe care scrie ca sunt special pentru par, dar dupa 15 zile parca tot nu vad vreo schimbare.
As avea nevoie de ajutor, retete babesti, alimente, orice leacuri ori risc sa raman fara podoaba capilara la care tzin atat de mult.
incerc pe cat posibil sa-mi controlez alimentatia, dar recunosc, nu sunt foarte atenta. Nu stiu ce alimente hranesc parul ...poate ma ajutati voi
va multumesc
cami
Raspunsuri
toanca spune:
Si eu am aceeasi problema, dar nu am gasit inca remediul.
Am luat Revalid, m-am spalat cu sampon special, am luat si alte vitamine speciale: DEGEABA!
Poate stiti voi vreun remediu care intr-adevar sa functioneze
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Tonia Antonia spune:
Mie imi cade RAU parul de aproximativ 4 ani. Am incercat si pe mama remediilor ( Revalid, Eurovita, Anastim sampon si pastile de la Ducray, Foltene, masti regenerante de la L'Oreal Professional, Hairgrow spray, solutie Gerovital cu petrol...) si tot imi cade de imi vine sa nu ma mai pieptan sau sa ma spal pe cap.
Acum, ca sa nu zic ca nu fac nimic pr el, iau pastile de urzica, pun o masca cu petrol si ma spal cu sampon Favisan. Vreau sa ma tund scurt si sa nu ma mai vopsesc din Noiembrie.
Acum mi-am mai facut si analizele de tiroida (suspiciune hipotiroidism) si am dozat testosteronul plasmatic. Inca nu am rezultatele analizelor.
Daca ai chef sa citesti mai multe, intra pe forumul supereva.ro la sectiunea frumusete - par si vei vedea cat de multa lume se confrunta cu aceasta problema.
Fabya spune:
Foloseste shaponul Alpecin pt caderi de par e acela in sticla rosie e special pt caderi de par,sper sa se gaseasca si in tara.Mi ai sunt si alte din gama asta dar daca iti cade parul cel cu rosu sa-l cumperi...celelalte sunt doar energizante pt par si e bun pt intretineare mai mult a parului.
NinaR spune:
Si eu m-am confruntat cu aceasta problema dupa ce m-am intors de la mare. Solutia este ca parul sa fie tuns cat mai scurt, asa se regenereaza mai usor.
Nina
madalinaSC spune:
saluty,
eu am aceasta problema de ceva timp. am avut parul lung(pana la jumatatea spatelui) iar acum sunt tunsa beieteste de vro` 2 sapt. problema este k tot cade. am tinut cure multe de slabire si e posibil k si organismul sa fi slabit (sani lasati, unghii moi, cade parul). remedii??? asteptam in contiunare!
Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003) si alui Cristian(20.07.2006)
SEASOUL spune:
Incearca o masca cu galbenus de ou,ulei de ricin,ulei de masline si zeama de lamaie.O aplici pe par si o lasi sa actioneze cel putin 30 de minute dupa care te speli dar apa sa nu fie foarte fierbinte.De asemena incearca sa tunzi varfurile o data pe luna si mananca multe fructe,legume,lactate.Nu te astepta la minuni din prima saptamana.
Multa bafta!!!
lore03 spune:
Si eu am incercat toate variantele expuse mai sus.Nici unul nu a dat rezultate.Am inceput cu ulei de ricin si galbenus de ou,apoi am incercat petrol de la gerovital,apoi am incercat lotiunea de la elmiplant si revalid am luat .Toate fara nici un rezultat.Atunci m-am tuns dar nu m-a ajutat cu nimic,chiar am regretat.Ultima oara am incercat vitaminele ,cele speciale pentru par si unghii,NIMIC.
POATE AR TREBUI SA CONSULTAM UN DERMATOLOG.
Astept si eu sa gasim pe cineva care a gasit un raspuns concret la aceasta problema.
O ZI BUNA.
cristetil
Criss75 spune:
Trebuie sa ai rabdare, problema aceasta nu se rezolva in 15 zile, o luna. Si eu m-am confruntat cu aceasta problema, si am aplicat tot ce am citit pe forum. In plus, primavara si toamna iau zinc, e foarte bun pentru par si unghii. Iau si capsule de urzica 30 de zile, ma spal cu sampon Favisan. Problema caderii s-a rezolvat, insa acum mi se usuca parul foarte tare, in special varfurile, desi le tund cam la doua luni, si mi-e ciuda ca as vrea sa am parul putin mai lung. Dar e bine totusi ca nu mai cade.
Criss si Alex
doinabita spune:
Si eu m-am cofruntat cu asa ceva mai cu ani in urma.Dupa ce am incercat fel de fel de tratamente mi-a spu o batrana sa ma spal pe cap de cate ori pot cu ceai de urzica, si cu ceai de frunze de nuc.Dupa doua luni nu imi venea sa cred, nu imi mai cadea parul.Incercati si voi .M-as bucura mult sa aiba si la voi efect ca la mine.Ma sapalam de trei ori cu ceai de urzica si apoi de doua ori cu ceai de frunze de nuc, folosind samponul pe care il foloseam de obicei si la caltit tot cu ceai ma clateam.
Doina Bita
roxi2004 spune:
si eu aceeasi problema-si stiu ca lipsa fierului din organism duce la caderea parului (pe care am rezolvat-o) acum am descoprit o lipsa de calciu si o suspectev ca si cauza.. vom vedea. Eu am folosit Chelstop (2 tuburi), apoi tratamentul impotriva caderii parului de la Vichy+samponul rosu vichy si apoi a fost ok. Acum vad ca iar a inceout sa cada .. vine toamna...