imi cade parul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Eu dupa o cura cu Spirulina capsule de la Hofigal am scapat de aceasta problema neplacuta.Contine minerale si nu are efecte adverse,cura am tinut-o 6 luni pt intretinere.M-am simtit f bine iar dupa sase luni am observat ca nu-mi mai cade parul.Totusi cred ca din interior ar trebui actionat.Cititi prospectul de la spirulina,e benefica in foarte multe afectiuni.

Multa sanatate,

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cel mai bun tratament pentru regenerarea parului mi s-a parut a fi lotiunea regeneranta cu vitamina A si E,ulei de ricin si petrol de la Gerovital.Ajuta la rezolvarea problemelor parului degradat,cu tendinta de cadere.
Rezultat:regenerarea parului,par cu aspect sanatos(lucios,hidratat,etc.)
E foarte eficienta,e probata!
Si capsulele de urzica sunt ok!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Din interior cu Spirulina, din exterior cu tratamentul cu Sapun moale si Chelstop de la Hofigal!

Am auzit ca este un super-tratament de la Vichy si ar fi f eficient, dar n-am testat.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PolianaSovar spune:

Am inercat si eu cu tot ce s-a scris de voi aici , insa...nu a mers.Singura chesti mai bunicica , a folosit un tratament de la avon , este un spray cu spuma care se numeste "tratament pt par fragil si deteriorat , albastru , care se aplica dupa baie sub forma de masare a pielii capului si care mi-a facut un fir parca mai gros si cu o asa textura de nu prea mai era nevoie de pieptanat -decurca de la sine..oricum nu mai trageam cu peria de el si nici nu-l mai pieptanam asa des ca nu era nevoie.Si a acontat.

Mergi la inceput