Opinii despre angajatori
http://www.desprefirme.com/index.php
sper sa ne fie de folos, intr-un fel sau altul, in anumite momente, cand e greu sa iei o decizie.
enjoy!
Raspunsuri
miki68 spune:
Site super interesant. L-am "descoperit" chiar de la inceputuri. O buna perioada de timp nu a functionat (probabil opiniile postate deranjasera pe cineva). Pacat ca pentru firmele din Iasi nu sunt prea multe opinii.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Nord spune:
multumim. si eu il cunosc foarteee bineee
pacat ca se scrie mult doar la firmele care deja au un anumit punctaj si sunt in top. sunt f. multe firme inscrise care nu au nici un comentariu...
kristinutza spune:
ma bucur ca s-a redeschis. a fost o lunga perioada blocat...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Mmmaria spune:
Dar pe voi nu va demoralizeaza postarile de acolo? Cu cateva exceptii, care pot fi numarate pe degete, toate postarile iti taie cheful de a te angaja in alta parte...
Sincera sa fiu, ma bucur ca ati deschis acest subiect, fiindca voiam sa vad ce parere mai au si alte persoane despre postarile de acolo.
E trist sa vezi ca e "peste tot la fel" si ca risti, incercand sa-ti cauti un loc de munca mai bun, sa cazi din lac in put.
herra spune:
da, nu le poti avea pe toate de la un job; trebuie sa stii ce-ti doresti mai mult (bani, posibilitati de training, colegi ok...)
eu de ex, vreau bani (mai multi), program lejer si munca frumoasa...
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by herra
da, nu le poti avea pe toate de la un job; trebuie sa stii ce-ti doresti mai mult (bani, posibilitati de training, colegi ok...)
Cand gasesti, da-mi si mie un PM ca sa vin si eu!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by ankalauraquote:
Originally posted by herra
Cand gasesti, da-mi si mie un PM ca sa vin si eu!
Eu as zice ca herra a uitat sa mentioneze ca se doresc niste colegi ca fratii si seful ca un parinte
croco21 spune:
Cred ca opiniile de pe site sunt in marea majoritate pertinente. M-am uitat la cele scrise despre firma la care lucrez, sunt peste 30 de postari si toate mi se par adevarate din punctul de vedere al celor care au scris. Unele aprecieri sunt pozitive, foarte multe sunt negative, depinde ficare la ce departament a lucrat sau cu cine a avut de-a face.
http://community.webshots.com/user/croco21