Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 3
RGE spune:
..mie imi place si blonda..esti frumoasa dar cred ca si maro ti-ar sta bine..de ce nu?..e o culoare super imi pare rau ca nu am poze sa-ti arat ce marfa arata ca am fost si eu blonda si apoi maro
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxxy80 spune:
Dany, ce pofticios este Andrei . Nu-i faci si niste mamaliguta cu branzica, smantana si ou fiert? Ca noi asta am mancat ieri...
quote:
Originally posted by dany26
Roxxy80 mi-ai facut pofta cu cartofii tai fierti cu branza si unt si mi-am facut si eu aseara ....yamiiiiiiEU i-am facut asa dupa capul meu......I-am fiert si i-am taiat felii si am pus deasupra branza si unt si i-am bagat la microunde...
27+ ANDREI
Roxxy 26+Rares Matei
bb_yasmi spune:
roxana vreau si eu papa de la tine!!!!!!!!! mie imi este lene sa fac!! de ieri m-am cam abtinut de la papa (inafara de fornetti) si vreau sa spun ca azi aveam tot 12 kg!!!! deci se poate si asa!!!!
v-ati vopsit careva cu L'OREAL CASTING CREME??? cea fara amoniac. plsss sa imi raspundeti repede ca vreau sa merg sa imi cumpar (daca gasesc la buticurile astea "zonale" )
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Roxxy80 spune:
BB, nu te mai abtine de la papa ca stresezi fata si te ia la picioare . Mie imi place de tine blonda!
quote:
Originally posted by bb_yasmi
roxana vreau si eu papa de la tine!!!!!!!!! mie imi este lene sa fac!! de ieri m-am cam abtinut de la papa (inafara de fornetti) si vreau sa spun ca azi aveam tot 12 kg!!!! deci se poate si asa!!!!
v-ati vopsit careva cu L'OREAL CASTING CREME??? cea fara amoniac. plsss sa imi raspundeti repede ca vreau sa merg sa imi cumpar (daca gasesc la buticurile astea "zonale" )
bubulina noastra
Roxxy 26+Rares Matei
pussi spune:
quote:
bubulina noastra
eu m-am vopsit.. sau , cu el ma vopsesc decand sunt si e ok! Am luat de la Real si era la pret bun!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Noi am intrat in sapt 32, Doamne ce fuge timpul!!!!!!!!!
Mai am 2 zile si intru in luna a 8-a si parca mi se pare ca visez.
Eu, desi stau de 3 saptamani acasa, inca nu am avut timp sa ma plictisesc si sper ca nici luna asta nu voi avea parte de plictiseala pt ca ma voi ocupa de cumparaturi pt bebelina.
Fetele, am si eu o nelamurire, vreau sa stiu dc si voi patiti la fel : dimineata ma trezesc cu mainile putin umflate si ma dor dc le strang si nu pot sa apuc mare lucru cu ele; talpile de asemenea ma dor dimineata; dar ceea ce e cel mai cumplit este durerea de os pubian seara/noaptea. Cand vreau sa ma intorc in pat sau sa ma ridic din pat ma doare rau, de multe ori tb sa stau cateva secunde pana sa plec de langa pat din cauza durerii de la ridicare, parca m-ar fi batut cineva acolo jos, iar aseara am simtit chiar si niste paraituri pe jos.....asa mi se parea.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca 31+ Elena
poze
Anca, nu ne speria! Eu am senzatia asta la maini de cand imi amintesc. Niciodata nu am putut strange ceva in maini imediat dupa trezire. Dar durerile de os pubian si paraiturile....?!
BB, eu m-am vopsit la coafor cu vopsea fara amoniac si e ok, dar nu cu L'oreal, nu stiu cum se cheama.
Laura 29+
alfa_anca spune:
Pussi, Roxana multumesc de raspunsuri. Ma gandeam eu ca e ceva normal in sarcina dar nu stiam pana unde merge normalitatea .
Roxxy80 durerile de talpi le am de multe saptamani si vreau sa iti spun ca nu s-au agravat cu inaintarea in sarcina, asa ca stai linistita, mai rau de atata nu te vor durea, dar apar dureri in alte zone.
Eu nu ca ma plang de dureri, adica nu ma deranjeaza chiar asa tare, ba chiar mi se par cat de cat normale, ca doar sunt destule modificari in organismul nostru. ZIlele trecute ii spuneam mamei ca ma doare si ea ma intreaba repede dc mai vreau si alti copii (dupa cum spuneam eu inainte ca vreau vreo 2-3 copii) si am raspuns ca DA, DA, DA, eu mai vreau si alti copii chiar dc e mai greu pt mine, o sarcina trece repede si ramai cu un bebe dragalas.
Anca 31+ Elena
poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
bubulina noastra
eu m-am vopsit.. sau , cu el ma vopsesc decand sunt si e ok! Am luat de la Real si era la pret bun!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
pussi ce nuanta te-ai facut?? tine vopseaua (de fapt e nuantator..) ? cot costa la real??
bubulina noastra
RGE spune:
ALFA ANCA...inainte sa te dai jos din pat stai cu picioarele intinse si fa cateva exercitii de intins varful piciorului inspre tine si inapoi apoi fa cativa pasi prin casa la mine merge sau seara ma dau cu gheata de la SChOLL e super tare ..iar mainile poti sa le dai prin apa rece..
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxxy80 spune:
BB, eu m-am vopsit de 2 ori de cand am ramas insarcinata, cu vopsea obisnuita (adica cu amoniac). Am stat doar 15-20 de minute cu ea si nu am patit nimic si nici bebele.
fetelor, nu stiu ce amazi dar m-a gasit vrednicia. Am facut deja un fel d emancare: conopida cu piept de pui si cu maioneza. Acum ma apuc sa fac un pilaf cu piept de pui. Oare m-am imbolnavit?. cred ca o sa se socheze barbate-meu
Roxxy 26+Rares Matei