Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

erika as veni si maine...din pacate nu cred ca voi reusi pana pleci...marti am fost la dr si de atunci e mai rau...mai multe contractii....am asteptat acolo 2 ore...si drumul...si nu am fost chiar asa de incantata...poate dr la care mergi o sa aiba mai multa rabdare si mai mult timp...eu am mai facut un 4D la Mures si am fost mai multumita

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

g24hit,hai ca iar au bagat publicitate,of imi pare rau sa vad ca inca ai contractii si te simti rau,dar lasa ca mai bine sa stai linistita in pat...,ca intalnirile putem sa le facem si cand ma intorc ,atunci vom fi 4 ,sa te faci tu bine si sa duci la termen sarcina ,asta-i lucrul cel mai important,sper sa fiu multumita dupa doua luni de asteptare,cand voi merge la Sibiu...,eu ma obisnuisem la Bucuresti,la Euroclinic ,dar asta e acum sunt aici asa ca trebuie sa ma multumesc cu ce gasesc ...,sper sa iasa bine!!am plecat inapoi la tv,pupici!!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

se pare ca in seara asta sunteti c-am somnoroase,de nu vb ...,sau va faceti planurile ptr sambata si duminica?!

29+ Angelina

Eu nu sunt somnoroasa, vad un film cu Kevin Costner pe Pro
Cinema..

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Si eu eram prin zona, dar ma uitam si la 101 dalmatieni.
Acum a venit si sotiunea acasa, asa ca merg sa stau putin si cu el.
Pupici si noapte buna!

Laura 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
planurile mele pe ziua de astazi sunt limitate la zona casei; am zis ca zugravim, dar nu ne-am inchipuit ca procedeul in sine va fi muuult mai simplu decat mutatul lucrurilor!!Dintr-o camera de copil am umplut restul casei - nu stiu unde au incaput atatea! Inafara de o tona de jucarii, scoate tot mobilierul (sfat-faceti-l cat mai minimalist, daca sunteti la inceput de amenajare)- inchipuiti-va cum este sa scoti corpurile suspendate de pe un perete si jumatate . Nu se punea problema ca le-as fi dat eu jos, dar numai privitul si agitatia m-au dat gata!!
Acum a venit un zugrav, noroc ca nu trebuie sa ne mai batem capul si cu asta ...(imi pregatesc fortele pt. re-aranjarea lucrurilor).

Fetelor, sunteti niste gospodine desavarsite- arata f. bine toate mancarurile (Dany, Erika)!!
Roxana, bafta la eco!!!oricum bebe creste de acum ca din apa, de la o saptamana la alta poti avea mari surprize!!!!

Roxxy, sa porti sanatoasa si cu placere camasa! frumos din partea sotului tau (al meu ar zice ca nu se pricepe..)
Camasa din aceea am cumparat si eu ceva timp in urma- am gasit la Carrefour. Isi mai cumparase cineva dintre noi si chiar radeam- la vremeea aceea, ca ni se vad -pliurile nu sunt prea generoase astfel incat sa ascunda tot.
Sa pape cu placere bb laptic!!

gata, ma duc sa vad ce se mai intampla pe "front"!

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata. Acum ne-am trezit si noi. Anacami, sa stii ca si sotul meu spune de obicei ca nu se pricepe. El prefera sa-mi dea bani si sa-mi cumpar singura ce am nevoie (inclusiv cadoul de ziua mea ). Din cauza asta a fost bucuria atat de mare pt ca eu chiar nu ma asteptam.

quote:
Originally posted by anacami

Buna!
planurile mele pe ziua de astazi sunt limitate la zona casei; am zis ca zugravim, dar nu ne-am inchipuit ca procedeul in sine va fi muuult mai simplu decat mutatul lucrurilor!!Dintr-o camera de copil am umplut restul casei - nu stiu unde au incaput atatea! Inafara de o tona de jucarii, scoate tot mobilierul (sfat-faceti-l cat mai minimalist, daca sunteti la inceput de amenajare)- inchipuiti-va cum este sa scoti corpurile suspendate de pe un perete si jumatate . Nu se punea problema ca le-as fi dat eu jos, dar numai privitul si agitatia m-au dat gata!!
Acum a venit un zugrav, noroc ca nu trebuie sa ne mai batem capul si cu asta ...(imi pregatesc fortele pt. re-aranjarea lucrurilor).

Fetelor, sunteti niste gospodine desavarsite- arata f. bine toate mancarurile (Dany, Erika)!!
Roxana, bafta la eco!!!oricum bebe creste de acum ca din apa, de la o saptamana la alta poti avea mari surprize!!!!

Roxxy, sa porti sanatoasa si cu placere camasa! frumos din partea sotului tau (al meu ar zice ca nu se pricepe..)
Camasa din aceea am cumparat si eu ceva timp in urma- am gasit la Carrefour. Isi mai cumparase cineva dintre noi si chiar radeam- la vremeea aceea, ca ni se vad -pliurile nu sunt prea generoase astfel incat sa ascunda tot.
Sa pape cu placere bb laptic!!

gata, ma duc sa vad ce se mai intampla pe "front"!

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, sunt asa de adormita. Ma bucur enorm ca a plouat. Eu si cu Matei ne-am cam speriat azi-noapte cand a tunat. Cred ca azi o sa-mi petrec ziua mai mult in pat la TV. Am o lene in mine de nu va pot explica.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata!
si eu tocmai mi-am cumparat rochita din aceea pt alaptat..si scrie pe ea " fiere d'etre maman"..:) de la Cora.
Sotu m/a sfatuit sa o port si dupa ce nu mai alaptez..ha ha ha..

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata...,ne-am trezit si noi de ceva timp...,dar am o intrebare ,voi mai aveti ceva gravibinon in plus..,ptr ca am o prietena care dupa N incercari de FIV ,ma sunat sa imi spuna ca sa prins,dar are mare nevoie de aceste fiole...de gravibinon si dupa cum stiti e teroare ca nu se mai gasesc..,of si e asa de disperata...,ca ar da oricat pe cateva fiole!!

29+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

am baut si am mancat 3 iaurturi de 125 mg. Acum stam in patut pana vine bunica!
jasmi, roxxy, laura mai am de facut maxim 7 injectii... dar sunt mai groaznice ca penicilina... contin progesteron si sunt uleioase + meu nu le mai suporta!
roxxy iti spun... deocamdata termin ce aveam inceput "dadacul"!
cami spor la treaba! Stiu ca-i greu ca la noi toata casa e intoarsa de la zugravit

fetele m-au trezit la 5... am citit pana la 6, dupa care am adormit pana la 8!

un wk frumos si racoros!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput