Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by pussi

laura nu cred ca loveste in col.. ci undeva pe acolo, prin zona dar asta e senzatia!
Roxxi sa stapanesti sanataosa camasa, s-o folosesti la maxim . am toate cartile asa ca ma pot apuca de citit

n-am vazut pozele ... ne doare rau ca am primit injectia! Nu le mai suporttttttttttttttttttt

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Pussi, cite injectii ami aveti de facut?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Lasa Pussi, sa vezi cind o sa le tii in brate pe alea mici ca o sa uiti de toate durerile si necazurile, asa ca merita :)

------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, imi pare rau ca trebuie sa suporti aceste injectii.
Spune-mi cu ce carte incepi? Sunt asa de curioasa. Acum citeam diverse articole de pe site-ul "nou-nascuti". Nu am scris toata denumirea ca sa nu fiu sanctionata. E destul de interesant.

quote:
Originally posted by pussi

laura nu cred ca loveste in col.. ci undeva pe acolo, prin zona dar asta e senzatia!
Roxxi sa stapanesti sanataosa camasa, s-o folosesti la maxim . am toate cartile asa ca ma pot apuca de citit

n-am vazut pozele ... ne doare rau ca am primit injectia! Nu le mai suporttttttttttttttttttt

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Nu mai e nimeni pe aici???

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
ce mult ati mai vb de mancare....si noi tocmai am papat....
erika si mie imi place gulasul....

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

va si plecam la culcare.Sa vedem daca vom putea,pt ca bubu joaca cu burtica mea.Noapte buna !!

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

apoi...daca a plecat toata lumea , plecam si noi....
noapte buna

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

Acum am ajuns si eu sa intru pe net. La 18 am plecat de la serviciu, am trecut pe la soacra'mea sa-mi iau copilu, pe Matei adica, am ajuns acasa, mi-am facut un dus si repede pe DC. Acum a venit si sotul de la slujba si cred ca ma bombane cu site-ul meu cu tot dar trebuie sa va raspund.
Jasmin012 si alfa_anca va multumesc de urari si voua si la toate fetele bebici sanatosi.
Jasmin012, da mi-a facut cezariana pe motiv ca aveam miopie, si nu prea mare, -3,75. Dar am o prietena buna care a nascut de 2 ori natural si are -5,00. Deci nu e regula dar la mine cred ca a gasit motiv si acum 9 ani nu m-am gandit ca nu e bine. Poate trebuia sa ma informez atunci mai cu spor dar nici nu erau atatea surse ca acum. Net-ul abia daca aparuse pe la unele firme. Asta e, acum trebuie sa mai suport o cezariana. Sper sa treaca fara probleme.
Fug sa-mi hranesc sotul pana nu vine sa ma alerge pe scari.
Noapte buna si vise placute.

Raluca 29+ & Matei (08.09.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

am venit sa mai trag cu ochiul la ce scrieti ca e publicitate la tv...,g24hit,poate cand te ve-i simti mai bine mergem sa papam un gulas la Dafora,ce zici?! eu mai stau pana pe 25 sept.asa ca mi dai de veste !!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

se pare ca in seara asta sunteti c-am somnoroase,de nu vb ...,sau va faceti planurile ptr sambata si duminica?!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput