Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 22
gill spune:
La ce ora mergi maine Rox?....
.....fetelor....mie asistenta dr gine si dr de fam mi-au spus ca la 32 sap se considera 7 luni de sarcina.......la 36 sap.....8 luni de sarcina......si la 40.....9 luni.......eu nu mai inteleg nimic.....m-am incurcat de tot in socoteli
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....
RGE spune:
..maine la 12 merg ..bine sa nu asteptati vesti foarte curand ..cred ca pe seara va dau vestile ca trebuie sa ajungem la socrii la curte...
..pei uite eu am intrat in luna a 8 a care dureaza pana la 36 de saptamani..mie asa mi-a explicat ieri doctora...si intre 36-40 de saptamani poti naste oricand ca esti in luna a 9 a...
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
gill spune:
Aha.......asta inseamna ca prietena ta a nascut la 6 luni????
quote:
Originally posted by RGE
..maine la 12 merg ..bine sa nu asteptati vesti foarte curand ..cred ca pe seara va dau vestile ca trebuie sa ajungem la socrii la curte...
..pei uite eu am intrat in luna a 8 a care dureaza pana la 36 de saptamani..mie asa mi-a explicat ieri doctora...si intre 36-40 de saptamani poti naste oricand ca esti in luna a 9 a...
AMR 8 saptamani!!
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....
RGE spune:
DOAMNE saraca fata nici nu a stiut cate kg are baiatul ei..sa mai ai incredere in doctori si ecografe....
AMR 8 saptamani!!
RGE spune:
...pei ....intre 28 si 32 e luna a 7 a nu?..deci terminase luna a 6 a .....gata m-ai terminat..m-ai bagat in ceata..
AMR 8 saptamani!!
loub_erika spune:
i-am spus si sotului de tipa care a nascut bebelusul de 4.850kg,a ramas fara cuvinte ,dar la apucat sa pariem ca pe 12 cand merg la eco si a noastra va avea mai mult de 2kg.,vedem...eu am zis ca as vrea sa fie de 4,nu mai putin dar sti cum nu le poti avea pe toate..
RGE,astept sa vad cat are George,maine cand mrgi ca sa imi fac asa o idee..,succes!!
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
4kg la nastere nu acum!!!Doamne fereste
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
IOUB eu ma astept intre 1.500kg si 1.800 kg...daca are 2 kg ma imbat de fericire..cu ceai de tei am uitat sa specific...
..ce e cu chestia aia ca daca faci cezariana nu mai ai voie natural nici dupa 10 ani??...citisem la sept-oct...
..a..si apropo eu stiu ca fetele sunt mai grasunte decat baieteii.
AMR 8 saptamani!!
pufulet74 spune:
Fetelor, uitati aici un link cu media marimilor, greutate si lungime pe virsta:
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=com.bc.common.AdInfo%4015ffdc43
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany2007 spune:
Am facut si noi peste ...... am pus pozele pe adresa comuna . Sa imi spuneti daca va plac...
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica