Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

mai fetelor,cat m-am laudat eu ca nu am nimic,ca ma simt bine...,nu stiu dar cred ca am contractii...,la inceput credeam ca scoate capul sau funduletul,dar parca de prea multe ori il scoate,asa ca in momentul cand mi sa intarit burta am inceput sa numar si dupa 30 de sec. sa relaxat la loc...,dra parca si la toaleta merg prea des..,decat inainte iar de miscat nici nu mai vb azi a miscat mult in comparatie cu zilele trecute...,nu stiu ce sa zic am luat nospa...,mai vad ce se intampla ....,va tin la curent!!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, sunt fericita. Mi-a sosit sotul din delegatie. YUUPPIIIII!!!!Si mi-a cumparat o camasa de noapte pentru alaptat, din aia cu barza pe ea. Iar barza are in cioc un bebe infasat in bleu. E atat de frumoasa. Chiar nu ma asteptam sa intre el singurel intr-un magazin de gravide. Chiar a fost o supriza. Iar Matei e tare fericit la mine in burtica (mai bine spus sare pe ovarele mele ).
BB, este super reusita culoarea. Cred ca daca vroiai sa-ti iasa asa, nu ti-ar fi iesit.
Apropo, eu voi intra in prenatal la 35 de saptamani, adica la 1 noiembrie. Am lungit-o la maxim cu medicalele.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by pussi

bun ... macar nu-s singura, ca-mi trec fel si fel de ganduriiiiiiiii tampite!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Pussi, ce ginduri timpite? Nu trebuie sa-ti permiti asa ceva...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Fetelor, sunt fericita. Mi-a sosit sotul din delegatie. YUUPPIIIII!!!!Si mi-a cumparat o camasa de noapte pentru alaptat, din aia cu barza pe ea. Iar barza are in cioc un bebe infasat in bleu. E atat de frumoasa. Chiar nu ma asteptam sa intre el singurel intr-un magazin de gravide.

Fa si tu poze sa o vedem si noi...

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

dany2007,foarte bine arata pestele..mmm,mai da ce bucatarese suntem noi...,hai ca o sa va pun si eu poza cu legumele de azi ca eu asta am papat...,daca nu am gasit peste proaspat,maine cand vine sotul acasa mi-a promis ca imi aduce unul viu..

29+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Mie nu-mi place pestele...de fel.....dar apreciez munca......frumoasa burtica!......ce mare e la 24 sapt!!!!

quote:
Originally posted by dany2007

Am facut si noi peste ...... am pus pozele pe adresa comuna . Sa imi spuneti daca va plac...

Dana 24+ Luca-Rares

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

loub_erika & gill ...multumim pt laude ....ma duc sa il devorez ca a venit si sotul meu....

Dana 24+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Erika, unul viu sa-l pui in acvariu?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

pofta buna la peste...bine ca nu mi se face pofta...norocul meu.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

da jasmin,in acvariul meu adica in burtica ca sa creasca mare fata!!!
gata am pus si eu legumele mele...,vreau sa va spun ca si Lord e inebunit dupa morcovi ,ati mai pomenit asa caine,cand vede morcovul e disperat,in rest ai mai plac strugurii,varza..,nuci,prune,pepene,deci e vegetarian...!!

29+ Angelina

Mergi la inceput