Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

desi va citesc regulat nu intotdeauna am chef de scris......

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Multumesc mult Dany2007 mi-a mai venit inima la loc.

Si ai facut ceva special, ai baut mai multa apa?
Eu beau foarte multa de obicei, dar nu stiu daca are vreo legatura...

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Deci stai si ne urmaresti din umbra . Te-am prins

quote:
Originally posted by g24hit

desi va citesc regulat nu intotdeauna am chef de scris......

ENI 27+ IULIA

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Fetelor, sunteti tare haioase.....va citeam si parca vedeam desenele animate cu Tom si Jerry (preferatele mele). Asa ca sa stiti eu sunt tare bucuroasa ca m-ati primit in gasca voastra de nebune....

Azi dimineata m-am trezit tare ingrijorata in legatura cu gradul de maturare al placentei. Am fost miercuri la eco si mi-a scris placenta grad 2. La inceput nu am bagat de seama (eram asa de bucuroasa ca e bebe bine si ca e baiat ).

Va rog lamuriti-ma si pe mine ca am vazut ca va pricepeti (mai ales anacami da niste explicatii asa frumoase) cat de grav e gradul 2 - am 24 saptamani.
E reversibil? Adica pot face ceva sa fie mai bine?

Anka 24+ Andrei

Pai Anka, gradul doi de maturizare e absolut normal chiar de prin luna a 4-a...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

acum merg sa fac ca mai tarziu incep contractiile si nu ma mai lasa.....

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ce fac fetiiiliii?eu de cand m-am trezit bag in mine la greu paine prajita cu unt si miere.rge auzi la tine nopti racoroase cu somn adanc si linistecand oare se va intampla de acum asta?eu cred ca ne asteapta reversul.
ROXXY ca tot vb de carti,ARSA DE VIE DE SUAD mie mi se pare o nebunie de carte,pur si simplu ador cartea asta,cum e mititica am citit-o de multe ori si am dat-o la toate prietenele mele sa o citeasca,o recomand si eu din inima,eu mor dupa ea.
erika da noroc ai avut mama cu pestele,mai rar gasesti sa te atentioneze ca nu e cazul sa cumperi,daca s-ar putea unele ti-ar baga pe gat sa cumperi ce e mai rau si mai scump.

30+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Multumesc mult Dany2007 mi-a mai venit inima la loc.

Si ai facut ceva special, ai baut mai multa apa?
Eu beau foarte multa de obicei, dar nu stiu daca are vreo legatura...

Anka 24+ Andrei

Am baut si beau foarte multa apa si asta stiu ca ajuta, eu am si acel nenorocit sindrom antifosfolipidic care exact asta face, imbatraneste foarte mult placenta si pentru asta i-au aspenter de 6 ori pe saptamana. Ar fi trebuit sa fac si clexan din saptamana 20 dar analizele iesind foarte bine (ultimele chiar astazi) s-au amanat pentru saptamana 27 cand voi face din nou analize.

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

fetelor am un somn in mine,de abia mia scriu...,ca azi noapte de tuntete si fulgere nu am putut dormi,la ora 2.30 ma uitam dupa caine ca stiu ca nu-i plac fulgerele,saracul...,mai ales ca nu are voie in casa ca e dita mai catelu...,e malamut de Alaska...,mare si frumos ,seamana cu Haschi...!
ma duc sa vad daca s-au facut legumele dupa care somn!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Pai incearca sa dormi acum la pranza daca te simti obosita...nu?!
Uauuu ce frumos ...malamut de alaska...daca ai timp poate pui o poza cu el ...imi plac atre mult cateii...mai ales acesta...

27+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

g24hit si jasmin012 pentru incurajari.

Dany ma bucur tare ca esti mai bine si o sa beau si eu mai multa apa ca vad ca la tine a avut efect.

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

SAlutare mai burtici frumoase si neobosite! Scrieti..scrieti...dar asta e bine, inseamna ca stati pe la calculator si va e bine!

Eu nu am reusit sa mai intru prea des ca mi-a fost rau vreo doua zile, apoi am avut si musafiri... dar am reusit sa citesc din urma.

Roxana si Anca ati avut emotii mari, dar ma bucur ca ati trecut cu bine de ele si ca BBeii sunt ok.
Roxana, chiar m-ai socat la un mesaj (dupa ce te-ai intors de a medic) ai scris "Bebelina e ok" si ma gandeam ca i s-a schimbat sexul lui George si eu nu stiu???? Dar cred ca a fost din viteza

Pussi eu stau mai mult la stiri si la filme pe calculator...de citit citesc doar despre BBei!

BByasmi...m-ai socat cu filmuletele..le-am vazut pe toate 4 si nici o varianta nu imi place Am plans la toate!

Mai intreba cineva de vaccinul antitetanos (scuze ca nu mai stiu cine) si mie mi-a zis dr. de familie ca tre sa-l fac pe la 32 - 33 sapt prima doza si dupa aia inca o doza mai tarziu. Nu e obligatoriu. Am mai discutat pe forum despre asta dar nu mai stiu la ce capitol. Daca dai o cautare sigur gasesti mai multe informatii si opinii despre asta.

Sper ca sunteti toate celelalte bine si BBeii bine!
La multi ani ! celor care si-au serbat ziua saptamana aceasta!

Si acu....sa va intreb si eu ceva: voi l-ati simtit pe BB cand sughita? ca eu am simtit de vreo doua ori, undeva mai jos, spre pubis niste miscari ritmice, dar usoare, si nu durau foarte mult timp vreo 2 minute, altadata s-a oprit si apoi a inceput iar. Asta o fi sughitul?

Pupici si sper sa intru mai des

29

Mergi la inceput