Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

mama,fetelor,mi-a amortit fundul de cand citesc ce ati scris de dimineata...,dar am ras cu o pofta...,sunteti niste nebune...,ba va ciufuliti,ba va giugiuliti...,lasa ca asa e frumos,nu?!
Eu azi am fost sa imi iau un peste ca mi-ati facut pofta ieri,dar noroc ca tipa care vindea ma vazut cu burtica si mi-a facut un semn ,ca nu e cazul...,asa ca am scos pestele din meniu azi...,dar mi-a venit ideea sa imi legume,conopida,brocolii,morcovi si cartofi la cuptor cu branza topita...si unt..stiti cum sunt o bunatate ,fierbeti inainte legumele...,si dupa aceea puneti pe fundul tavii un rand de branza feliata topita dupa care turnati legumele pe jumate fierte si le acoperiti cu inca un rand de branza topita si unt ,dupa care le bagati la cuptor pana ce se tpoeste toata branza si se rumeneste un pic...,mamam...eu mai am 10 min si ma pun sa le pap,sper ca v-am mai dat o idee ce sa gatiti!!!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

erika..super tipa aceea daca ti-a facut semn sa nu iei.
eu o sa cumpar azi peste, dar de la metro..pana maine cd il voi gati..mai puteti sa bagati idei ..:)
ma rog sa aiba si icre..ca asa imi plac!!!

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Este intr-adevar destul de dura cartea. Din pacate, este o poveste reala din zilele noastre. Insa autoarea nu descrie cu amanunte, insa crede-ma ca la sfarsitul cartii ii multumesti lui Dumnezeu ca te-ai nascut romanca . Eu zic ca merita citita. Eu inca nu am cosmaruri.

quote:
Originally posted by anacami

Roxxy, m-ai omorat! cum sa citesc "arsa de vie", cand si asa am o multime de cosmaruri care de care mai sangeroase si "ororoase" ?

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello!!!
da, " la toti ni greu" .....toate trec, amintirile raman....

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

eee lume nou,ce mai faceti g24hit,ai vazut ce furtuna a fost azi noapte...la Medias ,eu eram singurica acasa si ma ascundeam sub plapuma,e prima data cand mi-a fost un pic frica de fulgere,ptr ca acum 2 luni,ne-a lovit un trasnet gutuiul la o distanta de doar 3 m de casa..,deci iti dai seama ce m-am speriat,am ramas cu sechele,trebuie sa imi pun ne-aparat paratrasnet!!!

29+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Fetelor, sunteti tare haioase.....va citeam si parca vedeam desenele animate cu Tom si Jerry (preferatele mele). Asa ca sa stiti eu sunt tare bucuroasa ca m-ati primit in gasca voastra de nebune....

Azi dimineata m-am trezit tare ingrijorata in legatura cu gradul de maturare al placentei. Am fost miercuri la eco si mi-a scris placenta grad 2. La inceput nu am bagat de seama (eram asa de bucuroasa ca e bebe bine si ca e baiat ).

Va rog lamuriti-ma si pe mine ca am vazut ca va pricepeti (mai ales anacami da niste explicatii asa frumoase) cat de grav e gradul 2 - am 24 saptamani.
E reversibil? Adica pot face ceva sa fie mai bine?

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

fetelor am un somn in mine,de abia mia scriu...,ca azi noapte de tuntete si fulgere nu am putut dormi,la ora 2.30 ma uitam dupa caine ca stiu ca nu-i plac fulgerele,saracul...,mai ales ca nu are voie in casa ca e dita mai catelu...,e malamut de Alaska...,mare si frumos ,seamana cu Haschi...!
ma duc sa vad daca s-au facut legumele dupa care somn!

29+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by anka.san
[
Azi dimineata m-am trezit tare ingrijorata in legatura cu gradul de maturare al placentei. Am fost miercuri la eco si mi-a scris placenta grad 2. La inceput nu am bagat de seama (eram asa de bucuroasa ca e bebe bine si ca e baiat ).

Va rog lamuriti-ma si pe mine ca am vazut ca va pricepeti (mai ales anacami da niste explicatii asa frumoase) cat de grav e gradul 2 - am 24 saptamani.
E reversibil? Adica pot face ceva sa fie mai bine?

Anka 24+ Andrei

Nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare de acest lucru, eu de exemplu la ecografie de 22 sapt aveam gradul 2 de maturitate, iar acum la cea de 24 sapt aveam gradul 1 - 2, nu numai ca nu s-a "ingrosat" dar chiar a dat usor inapoi.
Este bine ca peste cel mult o luna sa mai faci o eco sa vezi ce se intampla.

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

erikaeu am tot citit dar n-am avut chef de scris ca nu am fost prea bine. multe contractii...........urata vreme.....mie nu mi-e frica,oricum era si sotul langa mine.....as vrea si eu sa pot dormi la amiaz dar nu reusesc
ankanu e nici o problema ,eu asa stiu...

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

g24hit - ce faci pe unde ai fost, ca nu te-am "vazut" de ceva timp?

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput