Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami, nici eu n-am stiut de eco, sorry...unde e?

Fetelor, e bine ca va abtineti la Mc si mincati doar salata...ca noi murim dupa aripioare...e rau, stim. dar ne poate opri cineva.

Iar despre must, nu e nici o problema, se poate consuma, ca nu e fermentat si deci nici alcool nu contine. Noi am comis-o de doua ori, ieri si alaltaieri, nu ne-am putut abtine de la bere, ne era foarte sete si foarte pofta...pina acum am mai baut rar cite o bere fara alcool, dar de data asta a fost chiar bere alcoolizata...suntem niste betivi...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxxy, m-ai omorat! cum sa citesc "arsa de vie", cand si asa am o multime de cosmaruri care de care mai sangeroase si "ororoase" ?

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Gill, stai linistita! nu am facut pledoaria pt. tine, au fost mai multe reclamatii saptamana asta

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

RGE......nu am discutat inca cu dr.....dar avand in vedere pietrele de la rinichi,..faptul ca sunt cam slabutza si in sarcina nu am pus cine stie ce.....bazinul mic......bebe pozitionat pelvian...deocamdata.......si faptul ca sunt o fricoasa!!!!!......inclin spre cezariana.......dar sa vad ce zice si dr.......
........iar cu AMR........avand colul scurt.....episoade de contractii dureroase......si nedureroase ......faptul de de 5 sap stau numai la pat.....ies din casa doar la dr.........ma multumesc cu 38 sapt.........macar sa-mi ajute Dumnezeu pana atunci.....

Pussi......despre tratament......nu mai iau decat Duphaston, 2/zi......iar la nevoie o no spa sau scobutil...........

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, gill..se pare ca tu saraca ai fost picatura..
Cami, eu nu prea intru pe adresa noastra de yahoo, ca nu am rabdare sa astept sa se downloadeze pozele.

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Gill, stai linistita, mai facem si noi haz, doar ca ne pare rau dupa fetele care s-au suparat si nu mai vor sa scrie.

Cami, stiu ca e greu poate chiar imposibil sa gasim o zi care sa convina tuturor si sa ne putem vedea. Doar ca eu mai am putin si plec si ma gindesc ca voi o sa va vedeti poate la Baby expo iar eu n-o sa fiu...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, primele doua recomandari sunt intr-adevar adevarate. Cand am citit "Indragostita de un masai" nu am putut sa fac nimic 2 zile. Nu o mai lasam din mana. Si partea a doua a fost frumoasa. "Arsa de vie" o sa te socheze un pic.
Acum citesc (sunt la pagina 10 ): "Dragoste, curiozitate, prozac si indoieli" de Lucia Etxebarria. Pare interesanta.
Te rog mult sa-mi spui ce parere ti-a facut "Indragostita de un masai" dupa ce o citesti.

quote:
Originally posted by pussi

roxxy spune tot ca-l trimit pe tati la cumparat!mersi!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma, da v-am zis ca si io m-am suparat pe mamicile de Cluj, nu?
of doamne doamne...
haideti ca ma duc la masa..azi cred ca mai trebuie inceput un capitol..:):)

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GILL ..imi pare rau eu zic totusi sa fi optimista cu Dumnezeu inainte!! o sa fie bine..pana la final..TREBUIE!!
..fetelor eu va pupicesc pe toate fara nici o exceptie!! am fugit la gimnastica ..aveti grija de voi!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI cum sa spunem ca e uratica???..Doamne fereste ..sincer mie imi plac toti bebelusii..mi se par toti atat de frumosi!!..bine iti dai seama al meu o sa fie cel mai"..ca doar e al meu
GILL..m-ai facut urata..si sunt insarcinata..vrei sa plang??.....acum chiar am fugit!!!!!!!!!!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput