Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
Jasmin012 spune:
Cami, nici eu n-am stiut de eco, sorry...unde e?
Fetelor, e bine ca va abtineti la Mc si mincati doar salata...ca noi murim dupa aripioare...e rau, stim. dar ne poate opri cineva.
Iar despre must, nu e nici o problema, se poate consuma, ca nu e fermentat si deci nici alcool nu contine. Noi am comis-o de doua ori, ieri si alaltaieri, nu ne-am putut abtine de la bere, ne era foarte sete si foarte pofta...pina acum am mai baut rar cite o bere fara alcool, dar de data asta a fost chiar bere alcoolizata...suntem niste betivi...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
anacami spune:
Roxxy, m-ai omorat! cum sa citesc "arsa de vie", cand si asa am o multime de cosmaruri care de care mai sangeroase si "ororoase" ?
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
anacami spune:
Gill, stai linistita! nu am facut pledoaria pt. tine, au fost mai multe reclamatii saptamana asta
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
gill spune:
RGE......nu am discutat inca cu dr.....dar avand in vedere pietrele de la rinichi,..faptul ca sunt cam slabutza si in sarcina nu am pus cine stie ce.....bazinul mic......bebe pozitionat pelvian...deocamdata.......si faptul ca sunt o fricoasa!!!!!......inclin spre cezariana.......dar sa vad ce zice si dr.......
........iar cu AMR........avand colul scurt.....episoade de contractii dureroase......si nedureroase ......faptul de de 5 sap stau numai la pat.....ies din casa doar la dr.........ma multumesc cu 38 sapt.........macar sa-mi ajute Dumnezeu pana atunci.....
Pussi......despre tratament......nu mai iau decat Duphaston, 2/zi......iar la nevoie o no spa sau scobutil...........
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....
Victo spune:
da, gill..se pare ca tu saraca ai fost picatura..
Cami, eu nu prea intru pe adresa noastra de yahoo, ca nu am rabdare sa astept sa se downloadeze pozele.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
Jasmin012 spune:
Gill, stai linistita, mai facem si noi haz, doar ca ne pare rau dupa fetele care s-au suparat si nu mai vor sa scrie.
Cami, stiu ca e greu poate chiar imposibil sa gasim o zi care sa convina tuturor si sa ne putem vedea. Doar ca eu mai am putin si plec si ma gindesc ca voi o sa va vedeti poate la Baby expo iar eu n-o sa fiu...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Roxxy80 spune:
Pussi, primele doua recomandari sunt intr-adevar adevarate. Cand am citit "Indragostita de un masai" nu am putut sa fac nimic 2 zile. Nu o mai lasam din mana. Si partea a doua a fost frumoasa. "Arsa de vie" o sa te socheze un pic.
Acum citesc (sunt la pagina 10 ): "Dragoste, curiozitate, prozac si indoieli" de Lucia Etxebarria. Pare interesanta.
Te rog mult sa-mi spui ce parere ti-a facut "Indragostita de un masai" dupa ce o citesti.
quote:
Originally posted by pussi
roxxy spune tot ca-l trimit pe tati la cumparat!mersi!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Roxxy 26+Rares Matei
Victo spune:
ma, da v-am zis ca si io m-am suparat pe mamicile de Cluj, nu?
of doamne doamne...
haideti ca ma duc la masa..azi cred ca mai trebuie inceput un capitol..:):)
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
RGE spune:
GILL ..imi pare rau eu zic totusi sa fi optimista cu Dumnezeu inainte!! o sa fie bine..pana la final..TREBUIE!!
..fetelor eu va pupicesc pe toate fara nici o exceptie!! am fugit la gimnastica ..aveti grija de voi!!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
CAMI cum sa spunem ca e uratica???..Doamne fereste ..sincer mie imi plac toti bebelusii..mi se par toti atat de frumosi!!..bine iti dai seama al meu o sa fie cel mai"..ca doar e al meu
GILL..m-ai facut urata..si sunt insarcinata..vrei sa plang??.....acum chiar am fugit!!!!!!!!!!!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"