Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Da mai unsoarea e untura si sunca e sunca ,nu clisa adica slanina parca v-am mai zis odata cu nasa-mea,ca au fost la neamurile socrului din Oltenia si au intrebat-o daca sa ii puna sunca de mancat pe drum .I-au pus,numai ca era clisa toata ziua Ei zic sunca si la partea grasime,noi la cea cu carne+ grasime.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Da Irina, unsoare e untura. La noi se spune Vaselina aia cu ungi ca sa nu scartzaie. Acum se gaseste vaselina si in cometz dar e pt alceva...Durex-ul comercializeaza asha ceva.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Balmos am mancat la Stana de Vale ,in varful muntelui preparata de verii lui mami,care erau cu oile acolo.Au taiat rapid si un miel si am papat friptura ,ce mai vremuri aveam 17 ani
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Biancas spune:
Il intreb pe Nelu...mai tu stii ce e aia clisa? Cica cred..un fel de noroi sau asha ceva
Slanina=Clisa? Doamne nu am auzit asha ceva.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
irinatunza spune:
Moni, nu caut scuze si nici nu ma intereseaza sa ma credeti daca stiam sau nu unde pleaca Anasol in concediu. Eu va zic ca stiam ca doar vorbesc cu ea pe mess aproape in fiecare seara. Ne intilnim la o birfa mica
La tzara e minunat. Alt aer, mincarea are alt gust mai ales daca e facuta pe plita la foc de lemne. Vremurile copilariei mele...
Gata, chiar ma duc la somn ca acusi se face 12.
Noapte buna!
Mo
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:
Eu pe maine la amiaza am sa comand balmos cu tocanitza de berbecutz sau vitel..ma hotarasc atunci. Anul trecut am mancat tot acolo in targ pt prima oara balmos si mi-a placut foarte mult. Unde mergem e zona de munte...
Ce bine ca scap si nu mai gatesc, seara mancam la fina mea, duminica Nelu lucreaza si copii la socrii..
monica70 spune:
Cum n-ai auzit de clisa mai ??? Rad cu lacrimi Da,cred ca am citit prin romane ca in Bucuresti ziceau clisa la noroi
Biancas spune:
Irina..no offence...stiu ca vb pe mess ca dupa ce am avut "ciocnirea cu ea" s-a schimbat si atitudinea ta fatza de mine..
Cred ca m-a vb de bine si te-a influntzat si pe tine
monica70 spune:
IRINA da' cine a zis ca nu te-a crezut? Ce-ti veni?
Bianca ai uitat un be afara
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
Cum n-ai auzit de clisa mai ??? Rad cu lacrimi Da,cred ca am citit prin romane ca in Bucuresti ziceau clisa la noroi
Tu cu Nelu..oameni cititi. El si cand sta pe citeste, si cand mananca citeste. Intr-o zi ii arunc cartile alea