PCOS (2)
Raspunsuri - Pagina 4
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by marrina
GABRIELUTA Poti sa-ti activezi optiunea de mesaje private? As vrea mai multe detalii despre dr. Bajenaru. Multumesc.
Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
marrina
Bine ai venit la noi marrina.Vad mesajele PM .Iti trimit acum unul.
GABRIELUTA spune:
Feteleee , m-am ramolit de totimi dadea eroare de trimitere a mesajelor si am mai apasat o data pe trimitere mesaj.Sorry!
gudinde spune:
Gabrieluta,
Uita-te pe linia din dreptul numelui tau cand postezi si ai sa vezi ca nu apare optiunea PM. Deci nu ai activata aceasta optiune.
Ca sa o activezi mergi la lista de optiuni din stanga ecranului si alegi Mesaje private. Apoi alegi patratelul pe care scrie Optiuni. Si dupa aceea iti va aparea o lista de optiuni printre care si primirea de PM pe care trebuie sa o bifezi.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by GABRIELUTA
Ai ceva vesti de la analize? Eu sunt z10 si nu prea am chef de monitorizari.Sa imi zica din nou , fara foliculi preovulatori?
Mda ... din pacate am vesti de la analize
Insulina 32.69 (val. normale 2.6 - 24.9)
GABRIELUTA spune:
gudindeeedraga mea, imi pare rau .Incearca sa iti faci timp sa mergi si la medic sa vezi ce mai zice de valorile astea.Iti tin pumnisorii.
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Gabrieluta,
Uita-te pe linia din dreptul numelui tau cand postezi si ai sa vezi ca nu apare optiunea PM. Deci nu ai activata aceasta optiune.
Ca sa o activezi mergi la lista de optiuni din stanga ecranului si alegi Mesaje private. Apoi alegi patratelul pe care scrie Optiuni. Si dupa aceea iti va aparea o lista de optiuni printre care si primirea de PM pe care trebuie sa o bifezi.
Gudindeam executat.Multumesc frumos
gudinde spune:
Gabrieluta,
As avea si eu o intrebare legata de logistica. Cum reusesti sa intorci pe calea Grivitei sa intri in Medlife. Ca daca vii de pe Podul Grant esti pe sensul invers si Calea Grivitei are linie continua dubla. Unde anume poti sa treci pe celalalt sens ca sa intri la Medlife?
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Gabrieluta,
As avea si eu o intrebare legata de logistica. Cum reusesti sa intorci pe calea Grivitei sa intri in Medlife. Ca daca vii de pe Podul Grant esti pe sensul invers si Calea Grivitei are linie continua dubla. Unde anume poti sa treci pe celalalt sens ca sa intri la Medlife?
gudinde , din pacate teoretic si legal nu prea ai cum , dar noi am intrat totusi ne-am asigurat ca nu vine nimic si am intors mai incolo un pic, am mai mers un pic paralel cu medlife pe sensul de dus , ne-am asigurat si am intors.De parcat am parcat mai incolo ca nu prea ai unde pe acolo.
Te-ai hotarat sa mergi?
carissma spune:
Gudinde imi pare foarte rau ca ti-a iesit insulina asa mare. Eu nici acum nu am ajuns sa mi-o fac si mi-e rusine, de asta nici nu am mai scris. Cat de parsiv este sindromul asta! Ai scris la naturiste ca daca ai scapa de kg in plus ti-ar scade si insulina dar uite ca Gabrieluta e slaba si tot are insulina mare. Sper sa nu gresesc.
Eu merg la o nunta in week-end si am fost cam ocupata saptamana asta dar de saptamana viitoare (re)incep "sapaturile".
Va si week-end placut!
luci.eilm spune:
Imediat dupa Medlife este o intersectie semaforizata. Aici se face dreapta (pe strada Lainici, atentie prioritate pietoni) si intoarceti pe ea ca este permis. Apoi de pe aceasta strada, la aceeasi interesectie semaforizata, faceti stanga, acordati prioritate pietonilor si ati ajuns pe sensul cu Medlife. Mult succes!