PCOS (2)
Raspunsuri - Pagina 3
GABRIELUTA spune:
buna dimineata fetitele!incepem o noua zi aici pe forum .Raportez: CM terminat, ma imbuib cu Siofordoar, doar o iesi ceva si dispar porcariile alea de chisturi.Z9 ar cam trebui sa incep monitorizarile.
carissma mey tu tragi chiulu'?sau esti la?
gudindespiridusu' lu' mama tinem toti pumnisorii stransi sa iasa bine analizele.
Pup.
carissma spune:
Fetele mele dragi!
Astazi inca sunt foarte aglomerata la servici dar de maine sunt iar cu voi...
Gabrieluta suntem in aceeasi zi...poate numaram impreuna luna asta desi eu nu ma duc la monitorizare decat prin z.14 ca la cm-ul meu nu am cum sa ovulez mai devreme. Da ce vorbesc eu de lucruri sfinte! Am ovarele pline de chisturi si eu visez la ovulatie si inca in z.14.... cred ca am luat-o razna.
Gudinde fata frumoasa, desteapta si buna nu mai vorbii asa ca e pacat de Dumnezeu! Chiar esti deosebita (si imi permit sa spun asta ca te citesc de mult timp)! Cum spui ca nu-ti foloseste tot ce stii? Lasa ca rasare soarele si pe strada noastra ca DD e mare...
Maine promit solemn ca ma duc sa-mi fac insulina... sunt chiar curioasa cum stau.
si sa aveti grija de voi!
criscert spune:
Buna fetele!
Saptamana trecuta am primit un tratament de la doctora mea (Dr. Gheorghiu clinica Medsana) cu Glucophage pt dismenoree si un posibil simdrom polichistic. La analizele de sange nu mi-au iesit prea bine progesteronul si insulina printre altele
Si m-am gandit sa caut si eu informatii utile pe net sa ma documentez... si asa v-am gasit pe voi!
Am citit tot ce ati scris la subiectul asta si vreau sa fac parte din grupul vostru... ma primiti?
Vroiam sa va intreb daca voi ati gasit pe undeva medicam asta? Eu il tot caut de cateva zile si nimic...
gudinde spune:
quote:
Originally posted by criscert
Buna fetele!
Saptamana trecuta am primit un tratament de la doctora mea (Dr. Gheorghiu clinica Medsana) cu Glucophage pt dismenoree si un posibil simdrom polichistic. La analizele de sange nu mi-au iesit prea bine progesteronul si insulina printre altele
Si m-am gandit sa caut si eu informatii utile pe net sa ma documentez... si asa v-am gasit pe voi!
Am citit tot ce ati scris la subiectul asta si vreau sa fac parte din grupul vostru... ma primiti?
Vroiam sa va intreb daca voi ati gasit pe undeva medicam asta? Eu il tot caut de cateva zile si nimic...
Cum sa nu te primim?!
Te-am trecut pe listuta
Ma tem ca tratamentul cu Metformin (Glucophage) ti l-a dat pt PCOS, nu pt dismenoree. Sunt multe cauze care duc la dismenoree dar metforminul se da pt insulina si pt insulinorezistenta de la nivel celular.
Ai facut si o ecografie?
Edit: marea majoritate dintre noi iau Siofor nu Glucophage. Este acelasi lucru, adica substanta activa este metformin, difera doar denumirea comerciala.
Ce concentratie de metformin ti-a dat pt ca asa cum la Siofor exista Siofor500, Siofor850 si Siofor1000 si la Glucophage exista mai multe concentratii.
Edit2: Uite am gasit pe net Glucophage1000 la farmaciile Sensiblu Dorobanti 2 - str. Radu Beller nr 6 - tel 2338961 si la Sensiblu Magheru - Bd. nicolae Balcescu nr 7 - tel 3057314
Dar intrebarea mea - Acesta este Glucophage de 1000mg. Pe tine te-a trecut direct pe doza de 1000mg? Mi se pare muuuult.
Intrand pe site-ul Helpnet si aici am gasit Glucophage1000 la 4 farmacii. Daca ai una aproape de tine poti merge sau suna si cere sa-ti aduca medicamentul de la celelalte farmacii din lant la cea care este mai aproape de tine. Eu asa am procedat de multe ori.
marrina spune:
GABRIELUTA Poti sa-ti activezi optiunea de mesaje private? As vrea mai multe detalii despre dr. Bajenaru. Multumesc.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by marrina
GABRIELUTA Poti sa-ti activezi optiunea de mesaje private? As vrea mai multe detalii despre dr. Bajenaru. Multumesc.
Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
marrina
Eu ieri ti-am trimis PM dand reply la PM-ul tau. Nici nu mi-am dat seama ca nu ai activata optiunea de PM. Sper ca l-ai primit.
GABRIELUTA spune:
quote:BUNA CRISCERTbine ai venit la noi in grupuletzSperam sa iti fim de folos.Avem aici fete specializate pe sindromul asta nenorocit, a se vedea gudinde.Ceea ce a postat gudinde este adevarat.Si eu iau Siofor(metformin)numai ca am o schemutza pe care mi-a facut-o dr. endocrinolog(cred ca am postat-o zilele astea pe aici).Tie cat ti-a dat sa iei?ce concentratie?
Originally posted by criscert
Buna fetele!
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by gudindequote:
Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
marrina
Eu ieri ti-am trimis PM dand reply la PM-ul tau. Nici nu mi-am dat seama ca nu ai activata optiunea de PM. Sper ca l-ai primit.
buna draga mea gudindeam primit PM tau pt. care iti multumesc.Vad PM voastre sa stiti.Ai ceva vesti de la analize? Eu sunt z10 si nu prea am chef de monitorizari.Sa imi zica din nou , fara foliculi preovulatori?
GABRIELUTA spune:
quote:
Originally posted by gudindequote:
marrina
buna draga mea gudindeam primit PM tau pt. care iti multumesc.Vad PM voastre sa stiti.Ai ceva vesti de la analize? Eu sunt z10 si nu prea am chef de monitorizari.Sa imi zica din nou , fara foliculi preovulatori?Gudindeeu as lua niste ovule de utrogestan in faza luteala.Dr. nu mi-a dat dar progesteronul meu e cam insuficient.Nu stiu ce sa fac.
GABRIELUTA spune:
quote:
marrina
Bine ai venit la noi marrina.Vad mesajele PM .Iti trimit acum unul.