Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Mai eu stau si ma gandesc daca nu ar trebui sa il mut pe Vlad la bebelusi de 2006..... pai ce spuneti voi acolo de gradinita, sa nu mai spun de Miruna care deja ii spune povesti surioarei ... ai Ioana mai are si pretentii sa faka acordurile perfect.

Eu am o mare intrebare si daca mai e cineva in situatia asta sa imi spuneti, mai exisata cineva in piticodrom care nu vorbeste???????? si ma refer la cuvinte simple nu fraze, adika macar mama tata apa????? Vlad nici la ora asta nu vorbeste decat: uta uta,suc si una care insemna bomboana ca ii zic eu sa ia cate una, atat. Sunt foarte uimitain parc cand vad copii de varsata lui cavorbesc ca te intelegi cu ei, vlad nu, nu vorbeste decat mayasha veche, nu te intelege ce ii spui si tot asa, cred ca ar trebui sa il duk totusi la un dr.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Innaa, eu stiu ca imputernicirea facuta la notar este doar in limba romana. Daca mergi la un notar si ii spui ce vrei fii sigura ca te lamureste oricum. Ei au textul standard, doar baga datele sotului si il pun sa semneze. Este doar in romana pentru ca singurii care se intereseaza de aceasta imputernicire sunt vamesii romani, la iesirea din tara, de fapt pentru asta iti si trebuie, sa poti iesi cu copilul din tara nu ca sa intri in alta. Asa ca ei inteleg oricum romana, iar restul vamesilor, cei straini, nu te intreaba nimic, daca ai pasaportul ok si al copilului, drum bun! Oricum, orice notar te va lamuri sigur.

Codrutza, hi hi, ce bine ca e perna mea spre sud (acum daca stau sa ma gandesc si pe alex am facut-o cu capul spre sud, deci nu e bine, hi hi).

RalucaN, daaa, stiu, am citit: pentru baietei: spalatura cu un litru de apa filtrata, calduta si o lingurita de bicarbonat. Pentru fetite, in loc de bicarbonat e o lingurita de otet. Cica baieteilor le place mediul alcalin si fetitelor acid... Am facut-o si p-asta, doar ca nu am avut bicarbonat in casa si am pus praf de copt, sa nu radeti Daca iese fata, asta e, de la praful de copt e (ca pe langa bicarbonat mai are si altele, am citit pe eticheta). Am numarat si zilele, am facut si teste de ovulatie, am intrebat si medicul, daca tot fata iese asta e, eu macar am incercat. Astept cu nerabdare 20 septembrie cand ar trebui sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alinam....daaaa, mai exista!!!
Alexandra nu vorbeste nimic, nu face propozitii, nu numara, zice doar tati, mama si Desi (motanul)...uneori cere apa "Aaa-paaa" si zice "pa". Atat. Cate cuvinte iti ies? Cat despre gradinita si eu sunt un pic in ceata, e in grupa cu 3 fetite care sunt doar cu 2-3 luni mai mari decat ea care vorbesc bine mersi in propozitii. Ce sa facem acum? O sa inceapa si ei, eu am intrebat si doctorul si mi-a zis sa o las in pace. Eu sper sa isi dea drumul la vorbit, de fapt de asta am si vrut sa o duc la gradinita asa devreme, daca acasa cu noi nu pare ca invata ceva, poate acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Hi hi hi ce tare esti Kidule! Pai la cat te-ai strofocat meriti sa fie cum vrei tu. Eh si daca n-o fi, n’are nika, sanatate sa aibe!
Inna, si eu stiu ca-ti trebuie doar pt. vama romana, deci netradus, dar sigur notarul va stii sa te lamureasca mai bine.
Alina, si eu zic sa nu te alarmezi. Daca Vladut creste si se comporta absolut normal, deci nu exista alte motive de ingrijorare, cred ca nu-i cazul de doctor. Parerea mea! Am un nepotel care la trei ani nu vorbea nika, iar acuma vorbeste en gros.
Deea, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Saracutul Alex. Acum e bine? Sanatate!
Ioana , mersi

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Catalina ieri imi zice: " Mami, bebeush mic mic mic, Chitina mae mae mae" Nu stiu cine i-o fi zis-o pe asta, sau are o premonitie?

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Kid are dreptate sa sti Alina....stai linistita ...pana acum cateva saptamani Noelia nu zicea mai nimic....zicea...pe limba ei...dar nu intelegeam decat mami, tati, lapte, mamaia..apica si cam atat ...acum repeta tot tot ce aude....parca e papagal("papaal" in limba ei). Dintr-o data a inceput....si am mai observat ca ii e rusine sa vorbeasca de fata cu alta lume , dar si cu noi....cand se joaca prin casa cu jucariile si bebe al ei parca zice mai multe ca am urmarit-o din umbra.

I-a adus cumnata mea un bebe asa dragut....in functie de unde il apesi(maini, picioare, burtica) rade, plange, gangureste, zice mama si tata....si daca ii da suzeta sau bibe cu lapte incepe sa suga cu zgomot....apoi se opreste , ragaie si incepe sa sforaie ...ii place la nebunie dede al ei si il poarta mereu dupa ea....si uite asa parca as avea doi copii.

mai nou isi ridica tricoul si ii da tzitzi sa pape lapte...ea nu a papat lapte de la tzitzi...dar nu stiu la cine o fi vazut!!

Kid tinem pumnii pe 20....facem si galerie! Mai dar ce puse pe treaba sunteti toate... eu mai astept....e destul de greu cu unul...dar cu doi

Mergi la inceput

Eu din luna mai nu i-am mai dat Vigantol. Voi le mai dati?

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

subscriu la ideea cu jucariile in cutii. le suprapun, iar din cand in cand trec cutia de dedesubt deaspura. si le rotesc.

uau, deeapui, mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit! sanatate multa!

ah, mi-am amintit a propos de vorbit de cea mai tare faza traita saptamana trecuta, la gradinita. personajul principal: Milan de BiuMil. stateam eu pe-o banca la gradinita si ma auitam la copii cum se joaca. Milan, impinge o tricicleta care se loveste usor de o alta. si-l aud cum spune in barba: "accident! multe biciclete!".
hait, zic eu, Milan a miscat din buze, numa' el era langa mine, dar parca tot nu-mi venea sa cred ca al a zis, atat de clar, asemenea cuvinte greu de pronuntat . brusc, exprimarea lui Radu care spune "tutua" la "masina" si "pugu" in loc de "bec" n-a mai parut asa un factor de mandrie pt mine . dar cred ca stiati deja despre Milan ca e plin de calitati .

kid, succes mult!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Deea insanatosire grabnika , mie imi e groaza de spitale si de copil bolnav cand e el asa suntemsi noi la fel.

Kid deci mai exista :), nu ca ma bucur da parca nu ma mai panichez asa tare, cred ca ar trebui sa scriu la probleme psihologice , nu ale copilului, ale mamei, Vlad e un copil sanatos, foarte mofturos, plangacios, rasfatat in rest toate bune hehhehe.

Raluca asa imi zice toata lumea, acum cateva luni toti ziceua cao sa vorbescala 2 ani, acum cand ma intreab si le zic ca are aproape 2 ani ma incurajeaza ca va vorbi la 3 ani

Inna ce tare e Noelia cu beb al ei si lui Vlad ii plak papusile, cum pune mana pe una cum o da uta uta in parc, are si el 2 papusi ,un bebe asa cum zici tu i-as cumpara si eu :) da nu e timpul trecut, acum vine ziua lui, nu? hehehe

Raluca Vlad nu a mai luat vigatol din mai .....nu am intrebat dr daca ar trebui sa ii mai dau, chiar e o intrebare interesanta sa vedem ce zice lumea.

poze

Mergi la inceput

Cristina despre Milan am mai auzit noi ca ar fi deosebit, bravo lui :)

Apropo de asta Vlad vorbeste cu copii daca are el chef, evident pe limba lui si la fel de evident ca nici un copil nu il intelege majoritatea ma intreba pe mine "ce spune bebe?", dar cea mai tare a fost o fetitza de 2 ani si 4 luni , Vlad ii vorbea de zor si gesticula si ea ii spunea "nu aud!, nu aud!" hehe a foat tare ea vroia sa ii zica ca nu intelege.

poze

Mergi la inceput