Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 6
RalucaN spune:
Salutare piticodrom festiv!
I-am promis Mifloricicai ca mai intru si eu sa va mai spun cate una alta si promisiunea e promisiune….
Vreau sa urez si eu un mare LA MULTI ANI tuturor piticilor care au implinit si vor implini doi anisori! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si frumosi si cuminti (ma rog, cat se poate de cuminti...)
Apoi, vreau sa urez miresicilor noastre multa fericire!
Kid succes cu planurile de viitor! Si noi lucram la asta (poate facem iara gasca la Elias, mai tii minte?)
Ce sa va mai zic? Bursi e bine, vorbeste, face la olita, mananca bine, face nebunii….. ma rog tot ce fac si ai vostrii copii. Deocamdata nu o dau la gradi, vine mama la noi zilnic si sta cu ea, eu sunt foarte multumita. Am sa o dau cu siguranta la anul. Am trimis cateva pozici cu noi pe emailul comun.
Cam atat despre noi, va pupam
Raluca, mama de Catalina - 3.10.2005
kristinutza spune:
kid, ai fost o mireasa superba! iar de mica printesa, alex, ce sa mai povestesc...
gina, bine ai mai venit pe la noi!
despre gradi, nu stiu ce sa spun. e clar ca nu-i perfect nici aici, unde merge radu, dar el pare sa se simta f bine. incerc sa-l las o luna si apoi sa ma hotarasc clar.
ma gandeam acum ca fac asa un slalom intre stat cu noi, cu bunici, cu ceilalti bunici, acum si cu gradinita. cateodata parca nu stiu nici eu unde am de mers cu el... ramane peste noapte cand la socri, cand la mama, cand la noi...
pe de alta parte ma bucur ca am ajutor...
dar ma intrebau ieri educatoarele cum am reusit sa am asa un copil cuminte, vesel, independent, dar si sociabil etc (mi-l laudau ele de zor) si le-am raspuns ca l-am obisnuit sa se adapteze la situatii noi si neprevazute .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Kristinutza, parca am fost eu aia care a scris mesajul tau despre gradinita.
La noi a fost a doua zi de gradi azi. Azi au primit cateva bile albe de la mine deci deocamdata ramanem pe pozitii. Au venit la timp sa o ia, au adus-o la timp, era schimbata, spalata, dormise putin, nu avea ochii rosii deci nu a plans, de mancat mi-au zis ca nu a mancat (a basculat iar acasa), i-am zis ca maine merge iar la copii la gradinita si a inceput sa chiuie. Deci mergem deocamdata inainte.
RalucaN, cum sa nu stiu. Sa stii ca eu sunt un pic mai avansata decat tine (referitor la graficul ala al tau, eu sunt in perioada buna a lunii, hi hi) asa ca astept sa vad ce iese. Am fost si la Tutunaru la monitorizare (al naibii, tocmai acum a plecat din tara, dar l-am prins luni seara cand a ras de mine cu monitorizarea si baiatul, am venit bou, am plecat vaca, mai bine citesc eu pe net cum se fac baietii). Asa ca astept cu nerabdare...sa mai treaca 2 saptamani sa vad daca o sa am un Geaman de sfarsit de mai. Abia astept sa vad cum e la tine! Tin pumnii! FACEM GASCAAAA!
Anya, tu ce mai faci? Ma bucur ca ai mai zis ceva, ca o vreme ne-ai cam uitat Sunt bine minunile frumoasele? te
Ank_miki, nu mai zici nimic? Ca am citit mesajele tale de incurajare, iti multumesc mult, cum a fost in vacanta in turcia?
Nicole, ai dreptate cu jucariile, eu nu ma mai descurc de ele si le-am pus in niste cosuri. Cand rastorn cosul (cam la 2-3 luni) si da de jucariile de la fund sa vezi ce se bucura, daca le are pe toate in fata ochilor nici nu se uita la ele.
RalucaN spune:
Kiduletz, Doamne ajuta! Am citit si eu nu mai stiu pe unde ca daca vrei baiat sa te speli inainte cu nu stiu ce, iar pt fata cu iara nu mai stiu ce. Ceva cu aciditatea care omoara cromozomii x (sau pe aia y?!?!) Whatever, eu am zis ca nu conteaza, vreau orice, fata sa fie Glumesc, chiar nu conteaza.Ti-am vizionat si eu pozele. SUPER. Ai fost f . frumoasa si naturala, iar Alex v-a intrecut pe toti, o minune.
Noapte buna, ma duc la treaba
Raluca, mama de Catalina - 3.10.2005
codruta_grg spune:
Kid, cica daca prestezi cu capul la nord iese baiat...din cate imi aduc eu aminte, am prestat spre nord ...asa ca tu fa spre sud
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
innaa spune:
Codruta m-ai omorat!!!
Intru si eu sa o felicit pe kid pentru zanita pe care o are! Ai aratat superb....cred ca ati fost muuult mai linistiti si lipsiti de stres decat noi cu nunta(desi nici noi nu am avut multi invitati) dar pareti muult mai putin stresati si naturali.
felicit si gradinarii proaspeti....abia astept sa mergem si noi la gradi...sunt sigura ca o sa ii placa la nebunie cu copii.
kristinutza esti o fericita ca ai atatea ajutoae si mai ales ca Radu e sociabil si se adapteaza peste tot....Noelia daca o duc la bunici(din partea sotului) e agitata prima noapte si adoarme foarte greu...nu vrea sa intre in casa....ar sta numai pe afara sa alerge dupa pisica ...sa vada vaca...gaina...cocociu'...capa...ehe...are treaba multa.
innaa spune:
am si eu o intrebare pentru cunoscatoare...daca vreau sa calatoresc in strainatati cu Noelia(si fara tati) imputernicirea trebuie si tradusa? sau e suficient in lb. ro?
Ioana75 spune:
Salutare!
Raluca, bafta multa, sa fie cu ochisori luna asta si sa fie sanatos.
kid, deci numeri zilele pina la test. Bafta! Cit despre bunici, intr-adevar esti un caz deosebit. Eu daca o las ma gindesc la 6 luni, nu mai mult.
Codruta.
Dana Lucia, hai mai da-ne un mesaj din seria celor cu pozitivism constant. La voi la gradi cum e? Stii exact ce face Alberto la gradi, urmaresc o programa?
Sint singura cu copiii citeva ore si inca n-am murit. Cind nu mai stiu ce sa fac ii spun mirunei sa-i zica o poveste smarandei, si incepe 'odata o baba si un mosneag. baba o gaina si mosul o cocos'; nu face toate acordurile corect.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
innaa spune:
Ioana waw ce vorbareata e Miruna!!! Ce scumpa trebuie sa fie.....si tu ce strategie pusa la punct ai!!!
deeapui spune:
Innaa, mai mult ca sigur trebuie tradusa. Si de fapt, decat sa risti, mai bine dai cateva sute de mii si nu ai probleme.
Si acum sa va povestim ce am patit noi...
Vineri a inceput Alex sa tuseasca putin ,noapa a tusit destul de ult,. iar sambata dimineata ne-am trezit sa mergem la analize, date de alergolog in urma unei alergii ft ft urate. Ne-am dus la analize, a fost destul de cuminte, ..in fine, ne-am intors acasa pe la 9 dimineata. Ei dragele mele, intre ora 9 si 10 a inceput Alex al meu sa respire din ce in ce mai greu. Il vedeam de la minut la minut cum se agraveaza...Era deja in criza astmatiforma.Am sunat-o pe dr lui, ne-a chemat la cabinet. Intre timp i-am dat un puf de Flixotide(medicamentul lui de capatai pentru astfel de situatii), dar nu a avut nici un rezultat. Cand am ajund la cabinet am intrat peste cine era in cabinet, fiindca Alex era deja aproape lesinat. Ne-a trimis de urgenta la spital, unde i-au facut Hemisuccinat intravenos si Miofilin (era atat de lesinat ca nu a zis nici car cat s-au chinuit sa-i bage flexura). Am stat 2 zile in spital, acum suntem inca pe tratament, dar mai bine. Trist e ca diagnosticul este bronsita astmatiforma. Si asa ne-am chefuit noi in weekend, cand de fapt trebuia sa fim la o nunta.
Scuze ca am scis o pleasca...simteam nevoia sa ma descarc
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2