Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata!
Ma mai tineti minte................mi-am luat inima-n dinti si am venit din nou printre voi. Sper sa ma reprimiti.

A trecut ceva vreme de cind nu am mai intrat.
Imi pare rau ca nu prea pot tine pasu. nici din umbra nu am citit.
Vreau sa urez si eu tuturor sarbatoritilor, Sanatate, fericire, sa fie copiluti cuminti si sa asculte de parinti, si Dumnezeu sa fie cu voi.

Noi suntem relativ bine. nu le prea avem cu bolile, multumesc Domnului,dar nu le prea mincam. O sa incerc sa mai reactualizez albumul foto, daca imi mai aduc aminte cum se face

Maia e foarte vioie si are multa energie, nici nu ma mor ca nu prea se pune ceva pe ea. Nu spunem foarte multe pe limba romana, dar pe o pasareasca le turuie de ma doare capu. Stie sa spuna da-te, uite (de fapt uite spune de foarte multa vreme) mami, tati, pa-pa, papa pentru apa, in rest imi arata cu degetu ce vreasau ma trage de minaunde vrea sa ajunga. Ne iubeste si ne da pupicuri. Ii plac locruile publice unde poate chiui si tipa si sa alerge. De fapt cred de aceea ma tin bine in forma ca Maia nu stie sa mearga la plimbare, ci facem cross. mereu trebuie sa fiu cu ochi pe ea ca sa nu o scap si sa am ce fugi dupa ea.

cam asta e despre noi.
O sa incerc sa mai citesc din urma.
va pe toate

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Codruta, si noi la fel cu laptele, ...cei de la laborator mi-au spus sa i-l dau cam cu 3 ore inainte de analize, ca cia in 3 ore se duce...eu i l-am dat la 5, ca la 8 trebuia sa ne ducem la laborator..pana am intrat etc..s-a facut 8.30..deci trecusera 3 ore jumate. Oricum, sa fie cu 3 ore minim inainte de analize.

Deea4+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Ieri a fost zi de fetite iar azi avem numai baietei aniversati.
La Multi Ani Luca Andrei si Matei-Calin! Sa fiti sanatosi, norocosi si cu succes la fete.

Simo, sa-ti traiasca filozoful.

Simona8004, bine ai revenit, ma bucur sa citesc despre voi, scrie-ne mai des.

Ioana, , am observat si la Victor ca inverseaza silabele cuvintelor, mai ales cele care incep cu litera v. Sunt tare haiosi acum cand stalcesc cuvintele.

Pupaturi, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, da, sint haiosi. Partea 'dubioasa' e ca noi rindem de ea pe fatza, cu hohote; sper sa nu ne tina minte.
Simona, bine ai revenit.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Deeapui, si restu fetilor si eu sunt cu bb2 si am abia 3 saptamani.
sunt putin speriata, dar cred si sper ca totul sa decurga la fel de bine ca si cu sarcina cu Maia.

Mergi la inceput

Ioana 75 si Antoanela multumesc mult de reprimire. va daruiesc cite o si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simona, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos peste 8 luni! Sint mai multe mamici de aici de la piticodrom care vor sa fie luna asta, asa ca veti fi gashca mare la mai-iunie 2008.
Cuscra, mai lasa serviciul ala si mai scrie-ne de Vladut, ce mai zice, ce mai face?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna ziua si la multi ani! baietilor care azi fac 2 ani!
Simo, sa-ti traiasca filozoful, mei! Si mai arata-te si tu pe-aici-sha
Simona Maiei, te tinem minte cum sa nu, eu inca am in cap poza aia cu Maia, stii tu care ... chiar, ce acrobatii mai face? Felicitari pt. sarcina, sa ai un bb2 sanatos, frumos si destept!
Ioana, sarumana de urari. Si noi cam radem de Matei pe fata cum stalceste unele cuvinte, e bine ca ati zis si voi de inversarea silabelor ca eu cam intrasem la idei cu al meu. Desi la inceput pronunta corect cuvintele pe care le stia, acum are un mare avant de imbogatire a vocabularului si le stalceste la greu. Matei nu zice "v", zice "b" in loc de "v".
Mihaela credeam ca la serviciu e circ, tu povesteai de vizita la doctor cu Ana.
Deea, tocmai iti vad poza cu bradul la 'sa ne cunoastem'.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,sarbatoritilor!

Simo,sa-ti traiasca sanatos si voios filosoful!Mai hai pe la noi si tare mi-e dor sa vad macar o poza cu Luculinul tau.

Simona,bine ai revenit,felicitari si sarcina usoara.

Ioana,e normal sa inverseze silabe si sunete.Is haiosi foc,in carti zice ca nu-i ok sa razi de ei,da cine se pote abtine?Pup Miruna si Masanda.

Codru,va tinem pumnii maine.Unde ii faci analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Multumim pentru urari.Abia astazi v-am descoperit aici.
Despre noi putem spune ca suntem mari( 17 kg si 76 cm) papam bine , mai ales noaptea cate 2 sticle de laptic cu cereale.Asta e nu putem renunta si pace.Si cu olita e mai greu nu spune de fiecare data cand face pipi, mai avem de munca.Cu vorbitul aproape orice, dar in limba lui si propozitii simple din 2-3 cuvinte.
Ne-a venit cuponul pentru analize,ne-am prezentat la medicul de familie si ne-a dat o singura analiza de facut(sideremia), cica numai atat se da la copii de 2 ani.I-am zis ca nu-mi intep copilul pentru o singura analiza si mi-a mai dat pe trimitere hemoleucograma si calciu.Ne-a dat si vigantol pentru perioada de iarna cate 2 picaturi pe zi.Cica la ritmul in care creste el este obligatoriu.
Astazi sarbatorim, vin nasii , am facut tort si va fi mare chef.
Multa sanatate la toti copilasii.
Va pup.

Margot, Bianca(6 ani si 7 luni) si Matei-Calin( 2 anisori)

Mergi la inceput