Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor

La multi ani - "piticodromilor festivi" nascuti zilele acestea...

Si noi am primit plicul acela cu analize gratuite pt Bria, nu stiu ce sa fac, oricum tre sa mergem la vizita de 2 ani si la un set de analize, mai ales ca noi nu am mai fost la dr de foarte mult timp, cred ca ne da madam "M" disparute,ca nu cotizam ca restul familiei , verisorii care la un mom dat faceau vizite fff dese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am niste emotii sa merg sa-i ia iange....cred ca nu voi merge eu cu ea....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sincer, asta cu luatul sangelui la copii asa de mici... mie mi-e mila. daca nu am motive (doamne-ajuta! nici sa n-am), nu vreau sa-i fac analizele...
acum nu stiu, poate sunt si probleme care pot fi si sa nu "se vada" cu ochiul liber.

desi am avut surpriza sa merg cu radu sa-i faca idr sau nu stiu cum ii zice - ca sa arat la gradinita ca nu are copilul tbc. si i-a bagat nu stiu ce ser in manuta, iar radu n-a avut absolut nimic de comentat. i-am spus ca o sa-l doara un pic, dar ca trece, si cand i-a bagat asistenta acul in mana se uita si nici n-a miscat, doar a facut o usoara grimasa de incomfort . cand a plecat a spus "pa!" vesel si mandru si ne arata din cand in cand pe drum "buba".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La noi e circ complet!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miflore....detaliaza

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Noi nu am primit acasa plicul pentru analize ....desi as vrea sa i le fac pentru ca tare ma ingrijoreaza lipsa ei de pofta de mancare...bea mult lapte (1 l pe zi si imbunatatit cu cereale!) in rest mancare doar ciuguleste...

kristinutza nu pot sa cred cat e de curajos Radu!! E baiat mare cemai! si la gradi ce s-a intamplat? sper ca din cauza acelui copil cu naravuri sa nu i se schimbe lui Raducu placerea de a merge la gradi!

codru trage aer in piept si gandeste te ca e spre binele ei sa o intepe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Deci vreti detalii, ok!
Nici nu intram bine pe usa clinicii si incepe urletul. Apogeul se instaleaza cand o vede pe doamna doctor si tine atata timp cat nu ne-ndepartam kilometri....O consulta urland si plangand, o inteapa tot asa si discutam diverse pe un fond sonor asurzitor. Sonorul se da incet cand ajungem la masina si dispare cu totul dupa primul semafor depasit.
Si cand ma gandesc ca atunci cand era mica statea si se uita cum ii picura sangele in eprubeta...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani celor trei fetite aniversate azi: Monica Maria, Alexandra-Diana si Anda Stefania! Sa fiti sanatoase si iubite.

Somn usor Piticodrom, pupaturi,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de azi, Luca Andrei, Matei-Calin, David!

Simo, sa-ti traiasca filozoful.

Noul nume al Smarandei in viziunea Mirunei e masanda.

Ruxandra, iti zic de azi la multi ani pentru Matei, sa va traiasca, sa creasca mare, si 'escapada' placuta.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani!!
Noi mergem maine lka analize, dar Petra bea laptele pe la 5-6....oare nu-s copncluidente? (Ca, Mg, etc)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput