Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 15
codruta_grg spune:
Am fost la controlul de 2 ani si trebuie sa mergem sa ne facem sideremie. Voi ati fost? de ce sa o intep in vena, n inteleg....Avem 92 cm si 12 kg, mai putin cu 1 kg decat graficul d-nei doctor (nici nu are cu cine semana plinuta, asa ca stau relaata)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Diana30 spune:
La multi ani! Mariilor sarbatorite azi,adica Ilinca,Clara,Maria si Alexia.La multi ani si lui Iustin.
Ina,sa va traiasca minunata!Va felicitam si va pupam pe toti,sa va distrati bine.
Ruxi,bine ati revenit!
Mihnea asta noapte intreba de zor"ude-i papa?",prin somn binenteles.O fi visat baietul ceva bunataturi sau l-o fi apucat foamea.
Ioana75 spune:
Da Deea.
Ruxandra, pai ziceati ca mergeti un weekend de relaxare doar voi 2 (daca ai sti cit te invidiez).
Bianca, bravo pentru noaptea fara cazaturi; miruna doarme aici in pat dublu de 'oameni mari', si cade de citeva ori pe noapte; stau si ma intreb de cite ori cade din patul ei mic de la bucuresti.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
am fost si l-am luat pe Milan de la gradi...in masina, fara sa il intrebe nimeni, a inceput: "de ce bati copiii?" ...noroc ca ne spusese educatoarea ca au avut un copil bataus azi, in prima zi de gradi...
Kristina, sa stii ca ne-a spus ca si Milan si Radu au fost suparati...din cauza asta
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
deeapui spune:
Codruta, sper sa nu te superi pe mine ca dau explicatii(poate ca tu stii deja despre ce e vorba). Sideremia arata de fapt nivelul fierului, cara daca e mic indica anemie.
Sunt niste analize de rutina care trebuiesc facute, dupa parerea mea. Daca noi, oamenii mari e bine sa le facem de 2 ori pe an, la copii de ce sa nu le facem? Mie mie se pare normal sa le facem si lor 1 data pe an macar un set complet de analize, mai ales ca sunt in crestere si pot da ft usor in anemie sau lipsa de calciu. Pupici la Petra.
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
locca spune:
Ioana, da, mergem la budapesta intr-un w/e prelungit, adica plecam joi seara chiar de ziua copilului si venim luni dimineata (cu trenul de noapte). Abia astept, mi-e atat de dor de orasul asta. O sa ma gandesc la tine, promit
Ca fapt divers, in concediu am avut pat de cel putin 2 m latime si intr-o noapte, cand pe sot il apucase insomnia si se relaxa pe balcon cu ceva bere, iar eu incercam sa dorm pe un cant, copilul meu a reusit sa cada din pat. De 2 ori. Asa am aflat si eu cam cat de tare se suceste in somn. Deci poate sa mai astepte cu patul de oameni mari.
Codruta, noua nu ne-a dat dr. nici o analiza de data asta, dar eu i-am facut la 1 an si 4 luni un set, asa ca a zis ca nu are rost acum, ci la controlul de 2 ani jumate.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Daca tot o intep, de ce sa nu-i fac si Ca, Mg... ....?! Ce ziceti?
Deea, stiu ce e sideremia (doar ca ma gandeam ca pot fi si alte simptome daca e chiar deficitar Fe in organism)
Locca, eu am primit plicul de analize gratuite acasa.....Toti le primim, in luna in care ne-am nascut.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
locca spune:
Da, Codruta, si eu am primit, am si povestit pe forum ca era sa cad cand am vazut pe plic numele lui fimiu. Dar eu nu ma duc la medicul de familie cu el, am fost la pediatra. Eu as zice ca daca tot o inteapa sa-i faca cat mai multe.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
deeapui spune:
Codruta, eu una asa am facut. Mie imi daduse sa-i fac niste analize pt alergia lui. Si daca tot l-am intepat, i-am facut un set complet: calciu, fier, glicemie, hemoleucograma completa, VSH, urina etc.
Acum ..faza tare e ca i-a venit si lui cuponul pt luna viitoare...nu stiu daca sa-l mai intep sau nu. Mai vedem pana luna viitoare ce mai apare.
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
kristinutza spune:
la multi ani, aniversatilor!!!
bianca, . si-au incasat-o baietii nostri . cica le dau termen pana la sf saptamanii parintilor si copilului sa se acomodeze.
si eu am primit plic de-asta, dar nu l-am deschis, sta pe birou de vreo 2 saptamani .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video