Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

La Multi Ani Mariilor si derivatelor, copii si parinti!

La Multi Ani piticutilor care au implinit 2 anisori in intervalul dintre postarile mele:
Maria Alexia -6 sept
Ana-Alexandra, Matei-Alexandru - 7 sept,
David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara - 8 sept,
Maya Georgiana, Matei Stefan,
Clara Maria, Maria-Ilinca, Maria, Iustin - 10 sept
.

Anka, multa sanatate.

Ioana, poate e cazul sa aplici "reverse psichology" ca atunci cand Miruna zice "nu vreau" sa iasa cum iti convine tie .
Zic si eu asa, ca stiu de fapt noi facem ce vor ei si nu invers.

Diana, sa va fie de bine vacanta si intoarcerea acasa.

Gina, e f frumoasa mobila, s-o folositi cu placere.

Pupaturi la piticodrom,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor zilei, Clara Maria, Maria-Ilinca, Maria, Iustin, Alexia Maria!

Ramona, Ina, sa va traiasca fetele.
Anto mersic de sfat. Eu insist sa folosesc explicatiile logice si insistenta, inca mai dau rezultate, dar nu se stie pina cind.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI! PITICONTILOR CARE AU IMPLINIT 2 ANI ZILELE ACESTEA:
Maria Alexia - 6 sept
Ana-Alexandra, Matei-Alexandru - 7 sept,
David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara - 8 sept,
Maya Georgiana, Matei Stefan - 9 sept
Clara Maria, Maria-Ilinca, Maria, Iustin, Alexia Maria - 10 sept

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Da Ioana, mea culpa...eu ma refeream ca am incarcat ft usor pozele de pe calc meu, nu ma refeream la mutatul de pe yahoo.
Pai atunci le mutam pe photobucket?

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Deea, am inteles acum. Eu as putea sa le mut pe photobucket, dar daca se intimpla o eroare ca la mine, imi va fi imposibil sa reconstitui albumele din pozele aflate 'la gramada'. Oricum, bine ca nu se pierd. Daca nu se anunta alt voluntar in zilele urmatoare, le mut eu pe photobucket.

Miruna ne copiaza toate expresiile si ticurile verbale. Acum turuie intr-una vai si de mine si de mine. Baga si-uri in plus, nu stiu de unde a 'cules' chestia asta.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
spun si eu La Multi ani copiilor serbati , in special pentru Ilinca

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna dimineata!

Raportam o noapte fara cazaturi...desi am vazut pe caseta ca de cateva ori a fost aproape de margine!

la gradi a vrut "si cu mama...." dar pana al aurma s-a lasat convins de ideea de a face un castel din cuburi...pasiunea lui

Kristina, si Radu a ajuns cu bine!!

am uitat sa ve spun ca la Tulcea l-am dus pe Milan cu vaporasul peste Dunare.....a fost super incantat!!! credeam ca asta va pune capat fixatiei cu barcile....dar no way! acum a vazut ca se pot explora si alte orizonturi

O zi buna!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

In primul rand la multi ani! tuturor celor care si-au sarbatorit ziua de nastere in ultimele 10 zile cat am lipsit.

Am reusit sa citesc din urma, 10 pagini ati produs numai, ntzntzntz.
Simona, eu nu am vazut poze cu tine, dar stiu ca ai fost frumoasa si din ce ai povestit inteleg ca a fost super. Tin pumnii sa iasa acum si sa fie baiat . Si nu ma uita cu reteta de fetite. Sanatate lui Alex! Si daca te hotarasti la garfield spune-mi, ca e tentant de aproape de mine.

Deea, brrr, nasoala povestea, cred ca v-ati speriat rau de tot. Felicitari pt. cele doua liniute insa! Ma bucur mult de tot ca ai reusit.

Norina, in iarba cred ca sunt purici, si matei a cules cativa din parc. La noi vara asta a fost mai bine, nu a mai facut reactii la intepaturile de insecte, in schimb cred ca a facut o iritatie de caldura in turcia (era foarte cald si umed) in zona scutecului si il manca de nu mai putea, mixtura mentolata nu o luasem cu mine, asa ca in disperare de cauza i-am dat cu fenistil. Era haios cum venea la mine si zicea "mama, mica clema" (cu i ca in `intreg').

Despre concediu ... am trait socul ca baiatul meu care manca de toate legumele nu a vrut sa puna gura decat pe piure de cartofi si carne de pui fiarta sau gratar, plus cativa morcovi fierti si brocoli. Si ce mancare buna era pe-acolo... Deci numai asta a mancat la pranz si seara timp de 8 zile. Branza nu a vrut de nici un fel, dimineata manca o feliuta de sunca dupa care cerea "papa bun", adica niste cornuri cu crema de vanilie. Mai manca pere, mere si prune. Si "biki mele" adica biscuiti cu miere. Deci a fost mofturos in ultimul hal.
In plus, s-a instalat din prima clipa in mijlocul patului nostru si nu s-a mai dat jos de acolo. Am dormit tot concediul cu copilul intre noi. Ma asteptam sa urmeze niste plansete acasa, dar de unde, a revenit la patul lui fara sa cracneasca deloc.
La plaja nu prea a vrut, nu-i placea ca era prea cald, dar in schimb la mini-clubul de copii ar fi stat non-stop.
In rest a fost bine dar vrem si noi in concediu

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani aniversatilor! sa fiti sanatosi si bucurosi!

cge, ma bucur intotdeauna cand postezi! sunteti un exemplu de familie frumoasa si curajoasa!

gina, ma bucur ca totul e bine si ca sunteti atat de fericiti. iar noile achizitii sunt superbe!

bianca, dar de radu zice ceva milan? il fac pe el spion, ca radu nu povesteste .

a propos de gradinita si plansul copiilor: faza de cand era varu-miu mic - il gaseste ma-sa la cresa cu ochii rosii. "ai plans?""da""pai de ce?""ca au plans toti copiii!" .
el n-avea nicio problema neaparat , dar a plans din solidaritate. imi si inchipuiam ce tanguiala si ce jale o fi fost in ziua aia in cresa...

progrese deja vad de la gradinita pt radu. incepe sa-si dea mai tare drumul la vorba, incearca sa imite cuvinte noi, pe unele chiar le reuseste, boscorodeste toata ziua cate ceva. oricum, se cunoaste ca a intrat intr-o noua etapa. sunt f mandra de el .

ah, bianca, asta cu barcile... boala grea. am fost aseara in moghioros cu inca doi copilasi si l-am dat in vreo 2 masinute invartitoare. bietul copil mai tare tragea sa-l dam cu "baga apa" (barca pe apa).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, ma bucur ca ne-am lamurit

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput