Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Gina scuze , vroiam sa scriu "o masuta mare avem si noi, alta culoare".
Sunt inca obosita, Petrut e inca defazat cu somnul, se trezeste zilnic la 4-4:30am.
Avem genul cela de masuta, masiva dar de incredere pentru ca Petrut e energic si o alta masuta n-am fi rezistat la buselile lui, de culoare deschisa ca sa se potriveasca cu restul mobilei din camera. Bineinteles ca asta era in Connecticut, aici are o camera mai mica si de fapt mi-ar fi placut o culoare mai inchisa si mai fancy

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut, si la multi ani Mariilor si Anelor!

meme, ce mai faci? Cum te descurci cu copiii, e mai usor acum?
medeea, cred ca a citit sefu' tau pe forum ce priceputa esti in recunoasteri si te-a trimis in actiune. Sau esti ocupata cu inceperea scolii?
norina ma bucur sa aud vesti despre voi! Felicitari pentru toate progresele. Daaa, stim ca Milan numara pina la 15 de citeva luni.
kid, cum se mai simte Alex?
zino, ai petrecere dupa petrecere zilele astea.

Miruna a invatat de 2 saptamini expresiile 'nu-mi place' si 'nu vreau', asa ca ne 'incinta' zilnic cu ele. Nu stiu cum am reusit sa o tin departe de ele pina acum, ca taaaare bine a mai fost.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Am centralizat voturile referitoare la site-ul unde sa ne mutam pozele; deoarece Flickr, pachetul gratis, ofera posibilitatea vizionarii a doar 200 de poze (ceea ce nu e cazul nostru), urmatorul ca numar de voturi e Picasa; asa ca rog pe una din mamicile care au votat cu Picasa (Irina si Deea) sa ne mute pozele (pina la 20 septembrie, cind ne sterge Yahoo pozele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Norina, eu am fost un copil alergic(tre sa semene si Alex cu cineva) si am inteles ca pe la 7 ani au inceput sa dispara problemele. Si alergologul lui Alex tot asa mi-a zis..ca inspre 7 ani se imunizeaza..dar nu e obligatoriu.Asa ca nu putem decat sa asteptam...

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Ioana, Picasa nu e una din cele 5 variante de mutare automata a pozelor de pe yahoo..cele 5 sunt: flickr, snapfish, kodak gallery, photobucket si shutterfly. Deci din acestea 5 trebuie sa ne hotaram pe care sa-l alegem. Ma duc sa le vizualizez pe toate, si dupa va spun parerea mea.

Mergi la inceput

Am vizualizat..si eu as alege intre snapfish sau photobucket. In nici un caz kodak ...flickr are capacitatea prea mica...iar shutterfly mi se pare greu de utilizat. Acum ramane sa va dati si voi cu parerea..eu le mut unde ziceti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

.Salut gagici!
A dat peste mine si Miki o gripa,eu una nu m-am dat jos din pat vreo 3 zile.Nu am mai intrat,am zis sa nu va contaminez si pe voi.Foarte mult,nu am citit din urma.

La multi ani,puiutilor care au facut 2 anisori in ultimile zile,sa creasca mari si frumosi.
Tuturor mamicilor(si sante-ti destule),care au in proiect bb2,multa bafta,si sarcini usoare.
Prichindeii,care sant bolnaviori,multa sanatate.

Mie nu-mi mai trebuie alt bb,am destui,imi ajung,sant deja oboita,si mai e si varsta.Puneti-va voi pe facut bebei,ca sante-ti tinere si in putere.

Kid,nu am cuvinte,pozele le-am vazut imediat dupa ce le-ai pus,am zis sa postez,dar ma luase deja cu raul.Super ai fost,dar prinzesa Alex,te-a intrecut,un ingeras mic.Cum se mai simte Alex,e mai bine acum?M-ai dat gata cu praful de copt,bafta multa sa iasa bb2.Asteptam vestile bune.
Kidule,a fost frumos si in Turcia si in Ro,dar si obositor,drum foarte lung,incolo-incoace,nunta verisoarei...Norocul meu,la drum Miki a fost cum nici nu ma asteptam de cuminte.Oricum un concediu asa lung se taie automat dupa lista.

Diana,cum zic si fetele,postarea ta e si trista,dar la urma am ras cu lacrimi,e tare Petrut al tau.

Ioana,stai linistita,Miruna nu e singura care zice"nu vreau ori vreau".
Miki al meu,a invatat sa zica"nein",si tot asa..cand nu vrea ceva zice "ne"si da din cap ca nu,si cand vrea zice"ja".Imi arata cu ce sa-l incalt,cand iesim afara,are preferinte cu cine vrea sa iasa.

Iuliana,are 2 papusi,si pana sa vina din Ro,le-a facut Miki al meu perucile praf.Uneia ia rupt peruca de tot din cap si ia spart un picior(e din portelan),si alta ia bagat ochii in cap.Sa chinuit taica-su sa-i scoata,ia lipit,dar acum nu se mai inchid,si ma tot pune pe mine sa inchida papusa ochii.O pune langa perna seara cand il culc,si striga de zor"papucea,papucea".Incepe sa cunoasca figuri dupa carticelele lui,...psica e miau,catelul e ha,papagalul ca si papusa e papucea,bebe e baba...,in poze ii recunoaste pe toti le zice pe nume.
Acum Miki e mai bine,mucusori mai sant si putina tuse.

Ma duc sa pap ceva ca mi-e cam fomica,trebuie sa recuperez,nu prea am putut manca in ultimile zile.
la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna buna...vad ca se vbd e Minan pe aici..ar merita el laudat, mititelul (si voi sunteti niste dragutze)...dar maica-sa umbla de nebuna, strange pietre pentru statuie!! pe scurt, intr-o saptamana: tulcea dus, tulcea intors, iasi, iasi-buc, buc-tulcea si acum suntem acasa....nu mai zic ce varza suntem cu totii...

colac peste pupaza am lasat patutzul la Tl, si in seara asta o sa fie prima noapte in pat de baiat mare...cred ca ne prinde dimineata dormind toti la el in camera...om vedea...vrem sa il si filmam...sa avem pe caseta cum cade din pat!!!

la gradi lui ii place, in prima zi cand era brambureala aia de care spunea Kristina, el statea cu okii pe educatoare si astepta activitatile. deocamdata ramanem aici, simt si eu o imbunatatire fata de primele zile, sunt mai organizate, vine cu tot felul de desene acasa, canta.... plus ca Milan povesteste tot ce se intampla....chiar si daca e cineva suparat (e dulce, ca recunoaste si daca el a fost suparat)sau tipa...deci stau linistita din punctul asta de vedere.

Tonnia, imi pare tare rau ca ati renuntat asa repede...asta cu plansul e greu de suportat... la noi a durat 3 sapt incheiate...cum ma prevenise Ioanadar pana la urma a fost ok....

Kid,bafta multa lui alex....pacat ca a racit asa repede...o sa ii treaca si o sa se obisnuiasca cu mediul de gradi...

Jadi, bafta si voua!!!

Felicit si eu sarbatoritii de saptamana asta!!! si sorry ca nu am citit din urma decat in fuga. Am vazut ca Deea a patit ceva cu cel mic, dar ca pana la urma s-a terminat bine! Multa sanatate!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Bianca, care statuie? Tu trebuie sa ceri grup statuar. Bafta cu mutatul in pat!
Deea, citez ce ai spus in capitolul precedent, la pag. 9, dupa ce am scris lista cu site-urile unde se face transferul automat: 'Si eu votez pt picasa, fiindca dupa ce-ti faci cont la google ti le incarca ei destul de automat (daca se poate asa ceva). Merge ft usor.' Deci te-ai razgindit ca se face usor transferul catre picasa? Eu am transferat cam 1000 de poze, organizate in peste 20 de albume, la photobucket. 5 albume au ajuns goale, pozele din ele fiind copiate in directorul radacina.
ank, bine ca v-ati insanatosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, o sa am grija ca sugestia ta sa ajunga la urechile sefilor mei....da' de marti incolo, ca cica maine sunt in "long week-end" asa, ca sa nu mai mai plang.....

deocamdata Milan doarme super...s-a dat de cateva ori jos din pat si s-a dus la un puzzle...imi zicea: "sa potrivim" dar pana la urma a adormit....cea mai tare faza e ca imi spunea ca sa dorm si eu cu el, si cand am pus capul pe marginea patului mi-a dat suzi si a inceput :"a fost odata...o pisicuta..."

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput