Ajutati-l pe Darius!
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
ylilimic , te rog citeste urgent PM-ul
Multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
doina_cel spune:
In multe dintre orasele mari din Germania exista asa-numitele "Kinderzentrum", care cred ca sunt atat centre de recuperare cat si de tratament ambulatoriu. Noi facem acolo o parte din fizioterapie. Cel din Muenchen este printre cele mai vechi, daca nu cumva primul infiintat in Germania (http://www.kinderzentrum-muenchen.de/Welche%20Erkrankungen.htm).
Ei practica insa uneori, pentru recuperarea intarzierilor de dezvoltare, fizioterapia prin metoda Vojta, care pentru Andrei nu s-a dovedit tocmai ideala, dar asta e alta discutie.
Nu stiu insa nimic relativ la costurile pentru pacientii privati care vor sa fie stationari in centru.
Ce mai face Darius?
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
ylilimic spune:
aida - am citit PM, am salvat informatiile pretioase. si
doina - multumesc de link! nu stiu o boaba de germana, dar la nevoie gasim o modalitate sa aflam ce scrie
azi nu am sunat la Darius...mi-e groaza!
Irinel spune:
Uffff Doamne, sper sa fie bine Darius si sa se poata cumva urgenta plecarea lui.
Doamne ajuta!
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
aidaciolac spune:
ylilimic cu cea mai mare placere.
Tinem legatura.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
marybell spune:
Lily ce vesti ne mai dai? cum mai e Darius? sper din tot sufletul sa fie mai bine...
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
doina_cel spune:
lili, aveau si o varianta mai "subtire" in en, acum insa nu am reusit sa o gasesc, si-au schimbat site-ul si poate ca nu au mai pastrat-o.
cel mai usor este sa traduci cu http://babelfish.altavista.com, desi traducerea nu e chiar grozava si nu stie multe dintre cuvinte. dar macar iti faci o idee. pe mine m-a salvat de multe ori, avand in vedere ca eu abia acum incerc sa invat niste germana...
sper sa fie bine Darius.
Happiness is a smile
ylilimic spune:
Am vorbit cu Madalina.
Darius e mai bine, se distreaza rasfoind cartile ei, isi trage de seringi si furtunase pe acolo...e mai bine, e vesel, nu mai face febra, insa mucoseaza la fel de mult. Se pae ca ar fi chiar racit un pic, intr-ucat mucozitatile si-au schimbat culoarea si consistenta.
Cel mai mult imi place cand mi-l da la telefon, si imi spune cums e uita cu ochi mirati de unde vine vocea, incepe sa gesticuleze si uneori chiar se aude putin bombaneala lui...
Doamne ajuta sa fie bine si in continuare!
doina_cel spune:
Ieeei! Ma bucur ca e mai bine. Trebuie sa fie tare dulce din ce povestesti tu si din poze. La mai multa sanatate in continuare!
Happiness is a smile