Fibrom uterin (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Supeeeeeeeer! Dupa cum spuneam, verificam constiincioasa forumul, chiar daca am un deadline care ma arde...Si tocmai azi trebuie sa plec, dar nu am rezistat tentatiei de a verifica daca nu au aparut si bine am facut!

Nicoleta, ai o printesa dulcica foc , am si ras putin am si plans putin dar cu siguranta mi-am incarcat bateriile de speranta si optimism.

Preferatele mele sunt cea in care adoarme pe umarul tau ca un bulgaras de printesa ce e si cea in care il interogheaza solemn pe taticul, din priviri . Dar evident ca si celelalte sunt superbe, iar bluza cu o iubim pe mami , cred ca va fi in topul meu de hainute, daca o sa am vreodata norocul. Apropo, mami arata si ea foarte bine, cred ca de cate ori o sa fiu in butoiul cu depresii, o sa ma uit la pozele cu voi si o sa-mi amintesc ca se poate!

Bineinteles ca am tras niste pupaturi pe monitor, dar pup-o si tu pe viu din partea mea! Sa va dea Dumnezeu la toti trei multa sanatate si iubire!

Pup fetele, nu o sa mai pot intra vreo saptamana dar parca vad ca pana ce vin, Irina Maria va avea deja multi admiratori pe forum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nico, ce surpriza si pentru mine ,sa-ti traiasca ghemotocul, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!

E scumpica tare, dulcica de ea....Cred ca o pupi toata ziua-ca si noua ne vine s-o pupam asa scumpa cum e.

Am primit PM plus mess,o sa-ti raspund zilele urmatoare si pe privat,sunt tare incantata sa va vad, multumim mult pentru poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, va multumesc mult pt tot, acum nu pot sa o pup deoarece sunt racita cobzaaaaaa. Cred ca orice copil e frumos si merita pupat din cap pana-n picioare, sunt ai nostri.
Teonikol, cuvintele pe care le-ai scris ne-au emotionat atat de mult pe mine si sotul meu incat la amandoi ne-au dat lacrimile, scrii atat de frumos,,,doamneeeeeee, sper sa ai si tu norocul sa ai un asemenea ghemotoc cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Ciprian ce mai face sotia?Cum a fost interventia?Asteptam amanunte daca se poate...

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze recente

Mergi la inceput

Fetele, m-am intors! M-a indispus de dimineata faza cu precizarea localitatii de unde suntem. Pai ce, daca am nevoie de informatii personalizate despre zona pot sa le cer si singura . Si apoi, pot scrie ce localitate, imi trece prin cap, nu ? Am mai zis eu o data ca daca as spune numele localitatii m-ar cunoaste toata lumea si nu asta a fost scopul meu . Dimpotriva, simt nevoia sa raman pe site, tocmai pentru ca aici, gasesti fete cu aceleasi probleme, fara sa fi nevoita sa spui cine esti, ca a doua zi, vreo cinci persoane de pe strada ta sa zica , a, uite asta e tipa de pe site, are cutare si cutare probleme... Imi cer scuze ca ma revolt aici, sper sa nu ma trezesc si cu vreun avertisment dar prefer sa spun ce apreciez si ce nu . Asa mi se pare corect!

Nicoleta, cred ca nu era nevoie de cuvintele mele ca sa realizati amandoi ce fericiti sunteti impreuna cu Irina dar ma bucur daca v-am facut sa va simtiti mandri de mica printesa. Sper ca ti-a trecut raceala si acum poti s-o pupi in voie. Eu va pup pe amandoua ca pupicii virtuali sunt inofensivi!

Oarce ce mai face Mada28? A nascut si ea? Zicea ceva de 11 septembrie dar nu am inteles prea bine daca era data nasterii sau data in care se lua o decizie pentru data nasterii?!!Maaaaada28??? Sper ca totul e bine!

Elena, m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca aveai indicatie pentru trifoiul rosu, ori eu stiam ca asta e estrogenic!!!??

Dar oricum am ajuns in faza in care nu mai stiu ce sa cred]. Mie mi-a iesit progesteronul in regula iar estrogenul prea mic, ca de menopauza, mie care am fibrom ??? Oare sa mai am inca prin corp urme de Diphereline??!! Celelalte (FSH, LH) nu au valori de menopauza deci ma gandesc ca nu ma paste vreuna naturala?! Asta e, om trai si om vedea, sper sa incep cat de curand incercarea pentru bebe. Apropo, am descoperit ca in trecut(nu stiu cat de in trecut, aveam indicele ala de infectie prezenta negativ si celalalt pozitiv) am avut si o infectie cu citomegalovirus. Cine stie, s-ar putea ca asta sa fi fost cauza pentru sarcina pierduta, daca l-am contactat chiar pe sarcina. Voi stiti ceva despre virusul asta? Din ce am citit, nu mi-e foarte clar daca mai poate recidiva sau nu? Se pare ca uneori mai recidiveaza!? Oricum am citit ca pierzi sarcina sau ca ti se da indicatie de avort. BRRRR! Pot sa fac ceva inainte sa raman, pentru imunizare sau iar sunt la voia sortii, ca si cu fibromul ramas? Of, parca prea multe piedici! Dar cu Dumnezeu, inainte!

Fetelor, de ce o fi asa liniste pe aici, ca de cand cu noul capitol, am vazut doar cateva nume! Bluel, ai luat startul? Ca incet, incet, ma tarasc si eu pana la start si atunci sa te tii, competitie !

Hai va pup, ca prea m-am latit azi!

Mergi la inceput

Fetelor, o veste buna, , poate ca unele deja stiati! Am citit la alt capitol, vestea, Mada a nascut pe 26 septembrie, un baietel pe nume Luca! Felicitari Mada, sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el!Si...asteptam vesti cand ai timp!

Ce de intamplari frumoase! Asteptam noua tura de bebei, la acest subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Salutare fetelor!

Si eu m-am intors dupa concediu, si m-am hotarat sa renunt la inversunarea de a face un copil. Mi-am dat seama ca doar asta vedeam...copii!!!
Gata, de acum inainte ma gandesc la altele.
Teonikol, ma bucur ca ai revenit!
M28, FELICITARI!!!!
Bluel si Teonikol, va doresc succes, eu ma retrag din competitie.
Va pupacesc tare si ne ajute Doamne Doamne la toate!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ciao!...nu am mai trecut demult pe aici...scuze...

nicoleta sa-ti traiasca sanatoasa si fericita comoara

noi suntem bine sanatoase mai avem min 7 si max 10 sapt... sa speram ca totul va fi bine pana la capat...fibromul meu a mai crescut si el 47x40mm..si numai stiu sa traduc...) intre timp..dar nu o deranjeaza pe bb... am facut eco morf. e totul ok... in norma..acum o asteptam pe cea de 32 sapt. pe 20 oct... sa speram ca e bine!...in rest..ce sa va mai spun...multa sanatate si bb cat mai multi

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Ei, uite cum ies fetele din ascunzatoare! Slimatei, ma bucur sa aud ca sunteti bine! Deci, acusi, acusi, inca un bebelus pe forum! Arinna, sper sa ai timp sa faci toate modificarile pe listuta, sa pui noii bebelasi, poate asa se schimba norocul si la subiectul asta si vor aparea cat mai multe gravidute si cati mai multi bebei. Ada, uneori minunile vin cand te astepti mai putin...

Azi am cam pierdut timpul pe internet, cautand dupa citomegalovirus si m-a luat groaza de consecinte (malformatii, ba ca recidiveaza, ba ca nu...), dar pur si simplu nu am chef sa fiu iar pesimista, cu atatea vesti bune pe forum! Sper sa fie bine pana la urma, pentru toata lumea!

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Teonikol, in primavara am avut aceasi nelamurire cu a ta, dar ref. toxoplasmoza. In urma a numeroase investigatii si consultatii asupra acestei controverse, am inteles ca din moment ce la un moment dat a existat boala in organism, s-au format anticorpi si deci nu exista nici un risc in viitoarea sarcina (IgG pozitiv- asa il ai acum?). In plus, pentru linistea ta, pe perioada sarcinii se poate face amniocenteza sau, mai simplu, un test PCR, pentru secventa ADN a virusului, din sange. Daca PCR-ul iese negativ, inseamna cu SIGURANTA ca nu esti infectata.
E prima oara cand scriu aici, pana acum am tot citit. Am si eu un fibrom (60-70 mm), nu este in cavitate si care sper sa nu afecteze sarcina/sansele de a ramane insarcinata.
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput