Fibrom uterin (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, incerc de cateva zile sa va pun poze dar nu merge, yahoo photos se inchide pe 20 septembrie,imi apare mesajul asta, la voi merge?

fetita
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Yahoo se va inchide si tb. sa iti salvezi pozele in alta parte caci vor sterge contul .Cand intri ei dau niste variante unde poti sa pui poze, sau poti incerca un nou cont pe webshots etc.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nicoleta, ce rau imi pareca inca nu putem vedea fetitza...poate iti faci un nou album pe www.photobucket.com sau altceva...cand ai timp

Eu sunt prinsa tare cu treburile, e si mama in vizita si intru rar pe aici- de-asta am disparut
Pe 30 octombrie o sa fac HSG...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Arinna, sa fie cu noroc HSG-ul tau ! Subscriu si eu la parerea ta de rau vizavi de pozele cu minunea Nicoletei, in fiecare zi deschid pagina si... nimic . Dar iti dai seama ce copii mai suntem si noi ca doar fata asta are de crescut un copilas acum, nu de alinat dorurile noastre. Si pe de alta parte, o printesa , ca toate printesele trebuie sa se lase putin asteptata! Eu o sa dispar iar de pe net cateva zile si parca vad ca atunci apar si pozele. Dar nu-i nimic, o sa le admir dupa .
Va pup pe toate si va doresc o toamna plina de bebelusi!

Mergi la inceput

Multumesc, Teonikol!

Mergi la inceput

BUna fetelor, nu v-am uitat , printesa mea e cuminte tare, prima luna tipa de foame saracuta caci pieptul meu e "zer", de cand am trecut-o pe laptik ebine tare de tot. Pana acum nu ne-am lovit de colici si sper ca nici de acum in colo.
Arinna ma chinui sa pun poze pe site-ul ala, te rog scrie-mi adresa ta de mail si ajuta-ma caci am niste pozeeeeeee

fetita
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

ARINNAAAAAAAAAAAAA, am creat contul si albumul, acum am dat share si sa vad ce iese
Fetelor m-am facut multifunctionala de cand am nascut, aleg prin casa ca titirezul sa le fac pe toate

IRINA MARIA

Mergi la inceput

Nico, sa faci albumul public si sa ii pui linkul aici-atat,altfel nu ai cum sa-l pui pe DC - cu share merge daca ai adrese de email din cate vazusem.Daca nu merge,sa-mi spui sa ma uit la al meu sa vad care-i treaba.Eu asa faceam, ma logam, il faceam public si puneam linkul ( oricum nu poate intra nimeni in albumul tau chiar daca dai linkul aici in timp ce esti logata)

Mergi la inceput

Sper sa fi facut bine

Mergi la inceput

AM REUSITTTTTTT, UN ZAMBET PT VOI DE LA PRINTESA MEA SI MULTI PUPICIIIIIIII

Mergi la inceput