*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 3
kriss79 spune:
a mea are program de aerobic cred..ca se tot foieste..parca vad ca la dr. e statica, nu imi face si mie cu mana..sau poate un pupic sa imi trimita
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
alynta27 spune:
Kriss frumoasa burtica! Sa-ti traiasca!
Cristina ma bucur ca ti-a placut!
Mihamora bine ca sunteti bine amandoi! Cate kg are Domi acum?
Azi plecam la parinti la Targu-Frumos si venim maine. Abia astept sa mai ies! David e mai linistit si am reusit si eu sa ma odihnesc si sa mai fac treaba! Mi-am pus vinete si gogosari la congelator pe iarna! va pup! Wekeend placut!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
ella10 spune:
mihaela multumesc de incurajari dar sincer eu una m-am saturat de calduri si de canicula, si-mi place foarte mult vremea asta mai racoroasa, dar daca vrei sa fie cald poate o sa fie dar am vazut prognoza si slabe sanse
17+
poze
alynta27 spune:
Kriss, Amironeanu ma bucur ca mi-ati citit povestea nasterii! Daca macar o viitoare mamica invata ceva din experienta mea voi fi foarte fericita!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
Nonna76 spune:
Buna fetele!
Noi trecem printr-o perioada mai grea acum(avem colici)si nu prea le dam de capat.Singurele remedii sunt baita sau iesitul afara in marsupiu.Cind suntem disperati si andrei e vinat la fat de plins alegem una din cele doua solutii si se linisteste.Asa ca dimineata la 7.20 eu am iesit afara
La ora aia nu era picior de copil pr strada,nici macar de 15 ani dapoi de 6 sapt. ca al meu.La amiaza am reusit cu greu sa-l adorm pe perna pe burtica(nu m-am mai uitat ca era asezat pe perna noastra si el ar trebui sa stea fara)linga mine si asa am adormit amindoi pina acum.
Ella nu te speria ca nu-ti creste burtica ,sa stii ca e mult mai greu cu ea mare,si de fapt e normal sa creasca mai mult in trimestrul III.Trimestrul II e cel mai frumos-nu tu greturi,arsuri,ai o energie de dai si la altii,te poti misca usor.Mie in ambele sarcini mi-a placut trimestrul II .Daca medicul spune ca e ok nu-ti bate capul.
Sa ma laut -dimineata am facut 2 tavi de pizza si 2 checuri dar rufele tot necalcate au ramas.
Fetelor, masina de spalat o iubesc de nu mai pot si tare mi-as dori si o masina automata de calcat rufe.masina de spalat vase promit ca am sa-mi iau cit mai curind.
Toate cele bune.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Alina sa stii ca si eu am citit povestea nasterii lui David.Si povestea lui Matei a lui Simo. Toate povestile nasterilor sunt emotionante.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
ella10 spune:
nonna multumesc pt incurajari, m-am mai linistit, atunci las timpul sa treaca si astept sa mi se vada burtica mai tirziu, prin trim III
poze
IN ASTEPTAREA LUI BEBE
anymony spune:
MIha...bine ca ati scapat usor din accident
Eu stiu pe cineva care a cazut cu bb pe scari si i-a rupt piciorul copilului...si avea numai 8 luni-exact cind invata sa mearga. a fost nasol.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ghinetz spune:
Nonna, lasa, sa vada Vasluiul mandrete de copii si mandrete de mama matinala. La 7.30 eu inca mai dormeam. iepureste ce-i drept, ca Victor de pe la 6 se tot trezeste din ora in ora. Si cum azi noapte a vrut si Stefan sa doarma cu mine a trebuit sa fiu atenta sa nu-l trezim. Acum imi dorm amandoi baietii. Eu, sigur, mai am de calcat, ca ieri nu am dovedit. Dar cred ca astept, impreuna cu Nonna, masina aia inteligenta. Si poate si una de facut mancare sau curat. sau macar de strans jucariile, ca Stefan se incapataneaza sa refuze.
Ieri seara era sa fac o mica depresie. Mi-am probat costumasul cu care credeam eu ca ma imbrac la botez. Aiurea! Mi-e mic. Da mic rau, adica la sani nu ma ajunge de nici o culoare. Asa ca...n-am nimic care sa-mi vina. Si nici chef si stare sa umblu prin magazine sa-mi caut, ca sunt cam pretentioasa, tr sa umblu mult pana gasesc ceva care sa-mi convina. Si nici sanse sa slabesc intr-o saptamana. Poate ma enervez si anunt lumea ca fac petrecere in pijamale, ca de astea am. Si-s chiar ochioase.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"