*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 25
crissintibun spune:
Kriss ,am tot incercat dar se vede k ceaiul cu miere de albine si cu lamaie nu mai are nici un efect.Lasa k trecem noi si peste asta ,sunt totusi multumita k nu ma doare gatul.
Multumim de felicitari
Cristina 36+ si Amalia Maria
aeperju spune:
Aoleu, va dati seama ce aproape e momentul pentru mine? 14 zile mai sunt pana la termen. Luni plecam la iasi cu bagaj cu tot, pe la 14.30 am programare la Tanti dr la ecografie si probabil o sa ne spuna atunci data cezarienei. Phew! Mai e putintel....
Emma 38+
kriss79 spune:
EMMA, te-ai hotarat pt. cezariana sau ai indicatie medicala?
de luni te internezi in spital?
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 34+ cu Alessia Stefana
aeperju spune:
Eu oricum vroiam cezariana (ii spusesem si dr) dar spre sf sarcinii dansa a zis ca oricum imi face fiindca copilul are cordonul in jurul gatului + ca e marisor.
Nu, luni am programare la ecografie la dansa la cabinet si atunci o sa ne zica cand sa venim la spital.
Emma 38+
alynta27 spune:
SALUTARE!
Vad ca aveti spor la scris! Noi am fost plimbareti dupa cum stiti ca suntem! Am fost la bunici, la tara! Acolo i-a fost tare bine! I-a placut mult la tara!
Pupicei!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
GETY spune:
Cristina, eu cu hainele cu care am intrat in spital (de gravida), tot cu alea am iesit. E adevarat, n-am stat decat 2 zile si-mi erau largi in fatza.
Aeperju, eu tot cu cezariana am nascut, numai ca am fost programata intr-o miercuri, iar Maria a vrut sa se nasca in noaptea de duminica spre luni. Asa ca, ai grija la programare!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
aeperju spune:
Da, saru' mana! Am incercat sa vorbesc cu bebe si am convenit sa-si faca de cap dupa ziua de luni cand suntem ajunsi in Iasi .
Doamne ajuta sa fie bine!
Emma 38+
ella10 spune:
neata fetelor, abia astept sa ajung si eu sa vorbesc despre nastere, sper sa-mi ajute Dzeu sa ajung pina acolo,si sa mai am vreo 14 zile pina nastere...
o zi buna, v-am pupat!
19+
poze
BIANCA
slimatei spune:
fetelor ce se intampla s-au scurtat paginile........
kriss....?
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
kriss79 spune:
neata
vad ca s-au scurtat pag..dintr-o eroare de server cred..
am sa deschid un nou cap in cazul asta
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 34+ cu Alessia Stefana