*Gravidute&Mamici de IASI (5)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

cristina , frumos carut! drept sa iti spun si mie mi-au picat ochii pe el dar mai asteptam. ce fel de balustrazi ti-ai pus? si noi trebuie sa "ornam" casa cu asa ceva si fie din fier fie din inox ma costa cam cat bebele din burtica.
gety draga... eu am acum 33 de ani si sper sa se nasca primul bb. ma gandeam ca pana la 40 nu ma opresc daca ma ajuta Domnul si nea doctorul de la bucuresti ca mai am 12 la congelat! dupa 10 ani de incercari si asteptari si 3 sunt putini. radeam cu sotul... facem 2 apoi la urmatoarea serie se prind toti 3 ... facem gradinita particulara! vedeti ce frumos visez?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

acum am vazut ce corect am scris... intrebam de balustrade. cica progesteronul prosteste. la mine vad ca are efect!
aurelia 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Licurici2000, ai mei 2 ani de asteptari cu tratament de stimulare ovariana, par floare la ureche pe langa cei 10 ai tai.
Nici eu nu am spus un "nu" ferm celui de-al doilea copil, asa ca am facut vaccinul imunotralala Rh, pentru ca eu am Rh negativ, si la un eventual al doilea copil sa nu am probleme cu sarcina.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Kriss79, bravo! De acum poti sa stai linistita ca fetitza ta creste frumos si sanatos in burtica. Cand ai DPN-ul?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

intre 25.10-01.11.

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 34+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

licurici, balustradele sunt de lemn de stejar si dupa o selectie de oferte ne costa cam 90-100 mil.vechi..ca avem 3 nivele(p+e+m)..la mansarda era cel mai mult de acoperit..am pus dese betele alea..sa nu incapa bebelina printre ele cand va merge..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza! si o cafelutza pt. cine serveste...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

neata, Stefania! eu capucinno..
imi curge nasu`...trec pe ceaiuri cu lamaie

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Kriss,iar avem ceva in comun .Si mie imi curge nasul de vreo 2 zile si imi creeaza o stare de discomfort total.
Eu am fost ieri la echo si am vazut-o pe Amalia.Miha ,iti dau vesti bune de dimineata :s-a intors dr din concediu!!!!
Acum sa va zic despre Ami a mea :are deja 2,8000kg si suntem f mandri de ea cat s-a aratat de miscacioasa si ce bolfute are.Singurul lucru mai ingrijorator e cu placenta :a zis dr k e gradul 2 spre 3 si k s-ar putea k in vreo 2 saptamani sa nasc si sa imi faca cezariana ,pt k eu am indicatie de cezariana .
Mai am o intrebare pt mamicile cu experienta:tinand cont care sunt temperaturile acum si poate k peste 2 saptamani va fi si mai frig ,ce tinuta recomandati pt iesirea din maternitate? Trebuie sau nu fas? Astept raspunsurile voastre cu nerabdare.
Pupici,

Cristina 36+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Cristina, felicitari pt. bb-lina grasunica si miscareata!
bea si tu ceiut cu lamaie

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

inseamna ca eu sunt mai norocoasa caci la mine se termina raceala...sau cine sie daca norocoasa la cat a durat....sper sa nu aveti parte de perioada urata prin care am trecut eu...sau sa fi avut alergie la Romania...glumesc....cred trasesem un curent....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput