Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 27
kriss79 spune:
cred ca o s-o vedem la Stiri la ora 19
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
Annisia spune:
4.850 si a nascut natural????? Vai de bip-ul ei saraca.... Doamne ce femeie curajoasa!!!!! Felicitari Rox pentru performanta!!!!!! Bebe Andrei sa fie sanatos, norocos si tare mandru de mama lui!!!! Viata lunga si imbelsugata sa aveti!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Mama, am ramas socata... E un miracol!!! Oare la echo cat i-a zis ca are bebe???? Ma gandesc ca si eu am burta mare si poate ma trezesc cu o ditamai dihania de bebeu.... Si Sim saraca cum au obligat-o la cezariana... Iote ca putea si fara....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
isabeluta spune:
Uauuuuuuu!!!
Roxana mama eroina adevarat vorbesc!!!!
Doamne ce bebel fericit cu asa mamica!
Sa fiti cei iubiti de toata familia. Ce sa mai zic urare de bebe papacios ca deja e.
Felicitari!!!
isabeluta36 fix
bebita
AMR 28 zile
alehiam spune:
probabil depinde si doctor... iar Stefan al lui Sim parca avea si capul mai mare decat permitea nasterea naturala...
Mad cu Robert
Annisia spune:
Eeee, n-a nascut mandra noastra prima din septembrie cum vroia, dar are un premiu pe cinste... Nu cred ca se incumeta nimeni sa i-l ia... A batut recordul la greutate... Roxule, stai linistita ca eu cred ca poti concura la orice odisee, ca le bati pe toate!!!!! Eu una, nu multumesc, nu ma bag sa te intrec....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by alehiam
probabil depinde si doctor... iar Stefan al lui Sim parca avea si capul mai mare decat permitea nasterea naturala...
Da mai, dilatatia maxima e de 10, dar oricum te taie... Poate sa taie si 5 cm si mai mult. Cata capul poate sa aiba un bebelus????
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Carmenita spune:
Roxana, ! Nu imi vine sa cred, 4850! Draga de ea, stia ea ce stia cand spunea ca nu mai poate. Bravo! Sa ii traiasca bebeloiul, sa fie sanatos si sa ii aduca numai bucurii! E tare daca a reusit sa nasca normal asa bebe voinic. Chiar daca nu primeste diploma de 1 septembrie, cred ca merita o diploma pentru un asa bebe mare si o asa mama curajoasa!
Felicitari si pentru Devylla si pentru fetita ei! Sa traiasca si sa fie sanatoasa!
Anissia, pai te asteptam sa ne uimesti cu Yanis.
Carmen 34+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Sabina spune:
eu una sunt asa emotionata ca am dat la soricei:)
sper doar ca e totul f bine.Imi inchipui ca este, ca altfel nu dadea ea sms:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
laurici_27 spune:
INCREDIBIL!!!!!! ASTA DA CURAJ!!!!
Felicitari Roxana!!!!!!!! Nu s-a lasat bebe Andrei asteptat degeaba